PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست نمایندگی ارسال به شبکه های مجازی

Nemesis_0131
November 9th, 2015, 15:12
با سلام دوستان دنبال مرجع این اسکریپت هستم برای راه اندازی نمایندگی اصلی ارسال به شبکه های اجتماعی با بررسی بنده فعلا بیشتر دوستان از این اسکریپت استفاده میکنن که تصویرش رو پیوست کردم
اگر شرکت معتبری در این خصوص میشناسید برای دریافت vps و راه اندازی این اسکریپت ممنون میشم به بنده معرفی کنید
دلیلم برای پیدا کردن شرکت اصلی این است که تمامی دوستانی که نمایندگی فروش می دهند مبلغ ارسال تلگرام را برای نماینده خودشون 4 تومن میذارن
بنده میخوام سرور مجازی و اسکریپت را تهیه کنم تا حداقل ارسال برا خودم 0 باشد
دوستانی که نمایندگی با قیمت پایینتر از 4 تومن هم میدهند لطفا لینک دمو اسکریپت خودشونو بدن تا در صورت تایید همکاری کنیم
با تشکر از تمامی دوستان
نمونه تصویر اسکریپت که در اولویت بنده هست

28780

با تشکر

aligoli
November 10th, 2015, 11:48
با سلام دوستان دنبال مرجع این اسکریپت هستم برای راه اندازی نمایندگی اصلی ارسال به شبکه های اجتماعی با بررسی بنده فعلا بیشتر دوستان از این اسکریپت استفاده میکنن که تصویرش رو پیوست کردم
اگر شرکت معتبری در این خصوص میشناسید برای دریافت vps و راه اندازی این اسکریپت ممنون میشم به بنده معرفی کنید
دلیلم برای پیدا کردن شرکت اصلی این است که تمامی دوستانی که نمایندگی فروش می دهند مبلغ ارسال تلگرام را برای نماینده خودشون 4 تومن میذارن
بنده میخوام سرور مجازی و اسکریپت را تهیه کنم تا حداقل ارسال برا خودم 0 باشد
دوستانی که نمایندگی با قیمت پایینتر از 4 تومن هم میدهند لطفا لینک دمو اسکریپت خودشونو بدن تا در صورت تایید همکاری کنیم
با تشکر از تمامی دوستان
نمونه تصویر اسکریپت که در اولویت بنده هست

28780

با تشکر

نمایندگی به شما سورس نمیده، به شما یک آی.پی میده و شما یک دامین ست میکنید روی اون آی.پی، پس در واقع تهیه سرور و .. نیاز نیست.

Nemesis_0131
November 10th, 2015, 19:27
ممنونم دوست عزیزم کدوم شرکت ارائه میده ؟

Rezash
November 10th, 2015, 23:46
سلام
لطفا سایتی که نمایندگی ارایه می ده رو معرفی کنید.
ضمنا شما با خرید vps هزینتون صفر نمیشه برای ارسال
باید تعداد زیادی خط تهیه کنید + ای پی های متعدد