توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسکریپت ثبت نام وپرداخت شهریه
matintarh
November 8th, 2015, 23:18
سلام یسایت مخاهیم بزنیم برای یکی معلمی مخاد تو شدانش آموزشش بیان ثبت نام کن و هرماه براش خودکار شهریه سیستم بزنه و پرداخت کنن
کسی میدونه چه اسکریپتی استفاده کنم
------
ون سرور
kouroshDesigner
November 8th, 2015, 23:53
با سلام
لطفا در نوشتن دقت بیشتری داشته باشید !
اگر منظوره شما این هست که در سایت مطالب اموزشی منتشر کنه و دانش اموزا برای استفاده از مطالب هزینه پرداخت کنند با نصب وردپرس و نصب افزونه های vip که برای وردپرس در نت موجوده می تونید این کار رو انجام بدید
موفق باشید
matintarh
November 9th, 2015, 13:33
با سلام نه منظورم اینه دانش آموزتو سایت ثبت نام کنه بعد هرماه براش فاکتور صادرشه و پنل هم داشته باشه تو معلم بفهمه کدوم دانش آموزشهریه رو پرداخت کرده تقریبا مثلwhmcs
p30nama
November 9th, 2015, 19:28
سلام میتونید بدید اختصاصی براتون طراحی کنن !
- - - Updated - - -
یا میتونید تو گوگل سرچ کنید دنبال همچین اسکریپتی بعد فارسیش کنید و درگاه هم براش بنویسید
mojtaba05
November 9th, 2015, 20:21
سلام، با وردپرس امکان پذیره.
aligoli
November 10th, 2015, 11:35
سلام یسایت مخاهیم بزنیم برای یکی معلمی مخاد تو شدانش آموزشش بیان ثبت نام کن و هرماه براش خودکار شهریه سیستم بزنه و پرداخت کنن
کسی میدونه چه اسکریپتی استفاده کنم
------
ون سرور
با جوملا خیلی بهتر و شکیل تر میشه انجام داد.
زمان : یک هفته
هزینه : 300
تیکت بزنید : www.my.hezarnevis.ir
kouroshDesigner
November 10th, 2015, 12:19
با سلام
ببنید برای انجام چنین کاری راه های مختلفی وجود داره
من راحت ترین و بی دردسر ترین راه رو برای شما میگم ابتدا شما باید تو یکی از سایت های پرداخت انلاین که من پی لاین رو پیشنهاد میکنم عضو بشید
و اسکریپت اسان پرداخت پی لاین رو دریافت کنید و در سایتتون نصب کنید بعد به دانش اموزا ادرس اسکریپت رو بدید و بگید هزینه رو پرداخت کنند در اسکریپت هنگام پرداخت از مشتری (دانش اموز) نام و نام خانوادگی و ایمیل گرفته میشه و همچنین این اسکریپت دارای یک پنل هم هست که از داخل اون میتونید نام و نام خانوادگی به همراه ایمیل کسانی که هزینه رو پرداخت کردند رو ببنید
این راحت ترین و اسون ترین راه هست
ولی اگر میخوایید به صورت فاکتور باشه و همراه با قابلیت ثبت نام می تونید از وردپرس یا whmcs استفاده کنید
اگر با وردپرس خواستید تیم ما براتون انجام میده برای اطلاعات بیشتر با ایمیل info@web-designs.ir در ارتباط باشید
موفق باشید