PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ایمپورت دایرکت ادمینادمین

demonvictor
November 8th, 2015, 21:18
با سلام.
من یه سرور دایرکت ادمین بالا اوردم و هنوز سایتی هم روش بالا ناوردم.خواستم یه سایت رو روش منتقل کنم فایل اس کیو ال رو خواستم ایمپورت کنم به اررور میخورم.هرسری هم یه ارور میده.یعنی ارور های متفاوتی میگیرم وقتی که فایلای مختلفی رو تست میکنم برای ایمپورت.ممنون میشم که در این مورد راهنمایی کنین که چیکار باید کنم.
تشکرتشکر

hostnic
November 8th, 2015, 21:41
سلام
فقط تو انتقال دیتابیس مشکل دارید؟
متن ارور رو قرار بدید تا بررسی شه

j4b3r
November 8th, 2015, 23:20
سلام
اگر حجم دستابیس زیاد هست حتما در فایل my.cnf
max_allowed_packet رو مقدار زیادی بزارید یا برای راحت تر حل شدم موضوع دستور زیر رو بزنید:
cp -f /usr/share/mysql/my-large.cnf /etc/my.cnf

اگر به مشکل برخوردید my.cnf رو پاک کنید

takpar7
November 9th, 2015, 14:38
سلام
بهترین راه ایمپورت دیتابیس از ssh هستش با کد زیر

برای اکسپورت :

mysqldump -u username -p database_name > dumpfile.sql

برای ایمپورت:

mysql -u username -p database_name < dumpfile.sql

salar123
November 9th, 2015, 14:53
چند خط اول که درباره اطلاعات sql سابق هست رو پاک کنید حل میشه.

demonvictor
November 10th, 2015, 00:56
ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن.
این اررور رو دارم میگیرم.

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `ahyir_profile_post` ( `id` int(11) NOT NULL, `type` varchar(7) COLLATE utf8_persian_ci NOT NULL DEFAULT 'public', `user` int(11) NOT NULL, `message` text COLLATE utf8_persian_ci NOT NULL, `link` int(11) DEFAULT NULL, `image` int(11) DEFAULT NULL, `file` int(11) DEFAULT NULL, `video` int(11) DEFAULT NULL, `like` int(11) NOT NULL DEFAULT '0', `comment` int(11) NOT NULL DEFAULT '0', `fav` tinyint(1) NOT NULL DEFAULT '0', `date` timestamp NOT NULL DEFAULT CURRENT_TIMESTAMP, `lastchange` timestamp NOT NULL DEFAULT CURRENT_TIMESTAMP) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_persian_ci

- - - Updated - - -

ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن.
این اررور رو دارم میگیرم.

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `ahyir_profile_post` ( `id` int(11) NOT NULL, `type` varchar(7) COLLATE utf8_persian_ci NOT NULL DEFAULT 'public', `user` int(11) NOT NULL, `message` text COLLATE utf8_persian_ci NOT NULL, `link` int(11) DEFAULT NULL, `image` int(11) DEFAULT NULL, `file` int(11) DEFAULT NULL, `video` int(11) DEFAULT NULL, `like` int(11) NOT NULL DEFAULT '0', `comment` int(11) NOT NULL DEFAULT '0', `fav` tinyint(1) NOT NULL DEFAULT '0', `date` timestamp NOT NULL DEFAULT CURRENT_TIMESTAMP, `lastchange` timestamp NOT NULL DEFAULT CURRENT_TIMESTAMP) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_persian_ci

ممنون میشم در این مورد راهنمایی کنین تشکر.

sazsaz
November 10th, 2015, 10:18
این اشکال از دو جا می تونه باشه پایگاه داده مورد داره یا برخی امکانات در بسته شده با ما در تماس باشید تا مشکل را رفع کنیم

demonvictor
November 13th, 2015, 21:27
سلام
بهترین راه ایمپورت دیتابیس از ssh هستش با کد زیر

برای اکسپورت :

mysqldump -u username -p database_name > dumpfile.sql

برای ایمپورت:

mysql -u username -p database_name < dumpfile.sql

ممنون از راهنماییتون برای ایمپورت کردن تو قسمتی که باید فایل اس کیو ال رو بذارم ، باید محل قرار گیری فایل رو بگم؟یا اگر بخوام به صورت بالا بگم باید دقیقا فایل اس کیو ال رو کجا قرار بدم؟

آیا اگه من با این روش ایمپورت کنم دیگه اررور نمیگیرم و به خوبی ایمپورت میشه؟

takpar7
November 13th, 2015, 21:41
ممنون از راهنماییتون برای ایمپورت کردن تو قسمتی که باید فایل اس کیو ال رو بذارم ، باید محل قرار گیری فایل رو بگم؟یا اگر بخوام به صورت بالا بگم باید دقیقا فایل اس کیو ال رو کجا قرار بدم؟

آیا اگه من با این روش ایمپورت کنم دیگه اررور نمیگیرم و به خوبی ایمپورت میشه؟

90 درصد ارورهایی که موقع ایمگپورت یک دیتابیس داده میشه با این روش حل میشه و به خوبی دیتابیس ایمپورت میشه
تو هر مسیری که باشه باید مسیر اون رو بذارید
راه ساده اینه که تو روت سایت بریزید دیتابیس رو و به صورت زیر ایمپورت بکنید

mysql -u username -p database_name < http://yoursite.com/dumpfile.sql

البته من به این شکل امتحان نکردم ولی باید بشه

netaram
November 14th, 2015, 16:16
فایل sql را در هر دایرکتوری که تمایل دارید کپی کنید برای مثال
پوشه public_html شما به این صورت می شود : یوزنیم هاست را جایگزین username کنید

cd /home/username/public_html

سپس از دستور زیر برای import استفاده کنید :

mysql -u username -p database_name <file.sql
در اینجا usename نام کاربری دیتابیس شما می باشد و database_name نیز نام دیتابیس شما است.
توجه کنید که باید به محلی که فایل sql شما قرار داد با دستور cd وارد شوید.
پس از enter کردن دستور بالا رمز دیتابیس از شما سوال می شود.