ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تمدید دامین

Yesmovie
November 8th, 2015, 10:33
سلام خوبید ؟
من از یه سایت ایرانی دامین خریدم اما الان اسم سایتشو یادم رفته برای تمدید دامین
از کجا متوجه بشم که از کدام سایت ایرانی خریدم
من حتی توی سایت http://whois.domaintools.com/ رفتم چک کردم جاییش ننوشته بودم اسم سایت را
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟

pardazit.net
November 8th, 2015, 10:36
دامنتون چی هست ؟
بین الملل یا ملی ؟

Yesmovie
November 8th, 2015, 11:05
سلام دامین بین المللی هست و .net هم هست

iwpanel
November 8th, 2015, 11:47
سلام دامین بین المللی هست و .net هم هست
اسم دامین خصوصی ارسال کنید چک کنم براتون

Yesmovie
November 8th, 2015, 12:06
آخه پیام خصوصی من فعال نیست نمیتونید بگید از کدوم سایت ها میشه چک کرد تا خودم هم یاد بگیرم ممنونتون میشم

Saati
November 9th, 2015, 00:37
آخه پیام خصوصی من فعال نیست نمیتونید بگید از کدوم سایت ها میشه چک کرد تا خودم هم یاد بگیرم ممنونتون میشم
معمولا برای تمدید ایمیل ارسال میشه به مالک ولی نهایتا میتونید نام رجیسترار رو از هویز بگیرید و ایمیل بزنید و پیگیر بشید از کدوم ریسلرشون ثبت کردید.

Yesmovie
November 9th, 2015, 14:05
خب اطلاع نمیدن اطلاعات شرکت ثبت محرمانه نگه میدارن من قبلا این کارو انجام دادم جوابی ندادن

Saati
November 10th, 2015, 09:29
خب اطلاع نمیدن اطلاعات شرکت ثبت محرمانه نگه میدارن من قبلا این کارو انجام دادم جوابی ندادن
باید یکم سمج باشید. بگید نیاز به تمدید دارم و ریسلر رو پیدا نمیکنم و این مورد خیلی حیاتی هست و بالاخره من از مشتریان ریسلو هستم و جز شما کسی نمیتونه کمک کنه. دیگه به نظرم حداقل باید ادرس سایت ریسلر رو بدن. این دیگه نمیشه گفت محرمانست.

netaram
November 11th, 2015, 14:06
اگر دامنه شما ملی باشد که توسط هر نماینده ای قابل تمدید است.
اما اگر دامنه شما در Resello ثبت شده باشد ، ایمیل خود را بررسی کنید معمولا در زمان ثبت دامنه ایمیل های خوش آمد گویی و آدرس کنترل پنل دامنه به ایمیل شما ارسال می شود.
اگر به کنترل پنل دامنه دسترسی داشتید امکان تمدید دامنه (http://www.netaram.com/domain-renewal/) شما توسط هر نماینده ای وجود دارد.
معمولا در همان ایمیل ها نام label یا همان company نیز نوشته شده است