PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ارسال ایمیل تابع mail

iHSG
November 7th, 2015, 20:19
سلام
من نمی دونم چرا بین سرویس های خارجی فقط جیمیل می تونه ایمیل هایی که با تابع mail ارسال میکنم رو دریافت کنه چرا؟
دو سرویس outlook.com و yahoo.com رو تست کردم هیچ کدوم نمی تونن ایمیل هایی که با تابع mail ارسال میکنم رو دریافت کنن.
حتی تو اسپم و Junk هم نمیره.

قبلاً رو یه ریسلر از نت افراز بودم این مشکل بود الان رو یه سرور مجازی از میهن وب هاست هستم باز این مشکل هست چی کار کنم؟
موقعیت سرور هم آلمان هست.

- - - Updated - - -

دوستان من اسکریپتم رو تغییر دادم و به جای تابع mail از کلاس PHPMailer استفاده کردم.
بازم ایمیل ها برای outlook.com و yahoo.com نمیره.
اما این بار وقتی برای outlook.com ارسال کردم ایمیل زیر بلافاصله برای خودم آمد:

This message was created automatically by mail delivery software.

A message that you sent could not be delivered to one or more of its
recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:

اینجا ایمیل outlook.com منو نوشته بود
SMTP error from remote mail server after MAIL FROM:<اینجا ایمیل هاستم> SIZE=3762:
host mx2.hotmail.com [207.46.8.167]: 550 SC-001 (BAY004-MC5F2) Unfortunately, messages from اینجا آیپی سرورم weren't sent. Please contact your Internet service provider since part of their network is on our block list. You can also refer your provider to http://mail.live.com/mail/troubleshooting.aspx#errors.

تو ایمیل نوشته ایمیل های ارسال شده از آیپی سرور من برای اونا نمیره.
به نظرتون مشکل از کجاست؟

من هم از PHP Mail و هم از SMTP استفاده کردم مشکل حل نشد.

hostnic
November 7th, 2015, 20:29
با سلام به قسمت Email Authentication برید و DomainKeys و SPF رو فعال کن. از کنترپنل هاستت.

بعد برو اینجا ای پی سرورت رو بزن CBL Lookup (http://cbl.abuseat.org/lookup.cgi) ببین بلاک هست اگه بود اون پایین زده پاکش کن.
بعد برو اینجا ببین تو کدوم یکی از سایتها آیپیت بلاک شده. Email Blacklist Check - See if your server is blacklisted (http://www.mxtoolbox.com/blacklists.aspx)

iHSG
November 7th, 2015, 20:35
با سلام به قسمت Email Authentication برید و DomainKeys و SPF رو فعال کن. از کنترپنل هاستت.

بعد برو اینجا ای پی سرورت رو بزن CBL Lookup (http://cbl.abuseat.org/lookup.cgi) ببین بلاک هست اگه بود اون پایین زده پاکش کن.
بعد برو اینجا ببین تو کدوم یکی از سایتها آیپیت بلاک شده. Email Blacklist Check - See if your server is blacklisted (http://www.mxtoolbox.com/blacklists.aspx)

سلام
خیلی ممنون اما هاست من Email Authentication و DomainKeys نداره.
کنترل پنل دایرکت ادمین هستش.

با هر دو سایت چک کردم تو لیست هیچ کدوم نبود.

خواستم با SMTP جیمیل هم ارسال کنم اما همش Time Out میده.

Woshka
November 7th, 2015, 20:43
سلام
من نمی دونم چرا بین سرویس های خارجی فقط جیمیل می تونه ایمیل هایی که با تابع mail ارسال میکنم رو دریافت کنه چرا؟
دو سرویس outlook.com و yahoo.com رو تست کردم هیچ کدوم نمی تونن ایمیل هایی که با تابع mail ارسال میکنم رو دریافت کنن.
حتی تو اسپم و Junk هم نمیره.

قبلاً رو یه ریسلر از نت افراز بودم این مشکل بود الان رو یه سرور مجازی از میهن وب هاست هستم باز این مشکل هست چی کار کنم؟
موقعیت سرور هم آلمان هست.

- - - Updated - - -

دوستان من اسکریپتم رو تغییر دادم و به جای تابع mail از کلاس PHPMailer استفاده کردم.
بازم ایمیل ها برای outlook.com و yahoo.com نمیره.
اما این بار وقتی برای outlook.com ارسال کردم ایمیل زیر بلافاصله برای خودم آمد:

تو ایمیل نوشته ایمیل های ارسال شده از آیپی سرور من برای اونا نمیره.
به نظرتون مشکل از کجاست؟

من هم از PHP Mail و هم از SMTP استفاده کردم مشکل حل نشد.

چک کنید اینجا راhttp://anti-abuse.org
ببینید آی پی شما لیست شده یا خیر
همچنین چک کنید ببینید از کلاس آی پی شما آیا آی پی های دیگری در مجاور شما هست که اسپم شناخته شده است یا خیر

iHSG
November 7th, 2015, 20:55
چک کنید اینجا راhttp://anti-abuse.org
ببینید آی پی شما لیست شده یا خیر
همچنین چک کنید ببینید از کلاس آی پی شما آیا آی پی های دیگری در مجاور شما هست که اسپم شناخته شده است یا خیر

چک کردم تو هیچ کدوم نبود.
SMTP گوگل هم می خوام استفاده کنم تو حالت ssl که کلاً time out میده تو حالت tls هم میگه SMTP نمی تونه لاگین کنه.
خود گوگل هم بهم ایمیل زد گفت کسی رمز شما رو داره که دیدم آیپی خود سرور رو چون می خواستم از SMTP جیمیلم استفاده کنم جلوش رو گرفته گفتم خودم بودم و تایید کردم اما همچنان نمیشه به SMTP گوگل وصل شد.

SMTP و حالت mail معمولی سرور خودم هم که به ایمیل های outlook.com و yahoo.com نمیره.
می دونم مشکل از سرور نیست چون در دو سرور مختلف یکی نت افراز یکی میهن وب هاست تست کردم همین بود.

Woshka
November 7th, 2015, 20:59
گوگل را باید از @ Way Authenticate استفاده کنی یا اینکه از یک آی پی در همون نتورک یک وی پی اس بسازی با بروزر بری کانفیرم کنی تا کلاس آی پی شما تایید بشه با گوگل بتوانی لاگین کنی
ورژن پی اچ پی شما چند هست؟
برای اتصال به SMTP داخل سرورتون یک اکانت ایمیل باید بسازید و با یوزر و پسورد لاگین اون توی گدتون بزنید

iHSG
November 7th, 2015, 21:01
الان کد اخطاری که outlook.com برام فرستاده بود رو توی این لینک https://mail.live.com/mail/troubleshooting.aspx#errors سرچ کردم دیدم نوشته:

Mail rejected by Outlook.com for policy reasons. Reasons for rejection may be related to content with spam-like characteristics or IP/domain reputation. If you are not an email/network admin please contact your Email/Internet Service Provider for help.

یعنی ایمیل توسط خود outlook.com ریجکت میشه که دلیلش هم نوشته یا محتوای اسپم تو ایمیل هست و یا مقصر دامنه یا آیپی است.
محتوای اسپم که نیست چون یه خط "این ایمیل برای تست است" رو ارسال میکنم.

- - - Updated - - -

گوگل را باید از @ Way Authenticate استفاده کنی یا اینکه از یک آی پی در همون نتورک یک وی پی اس بسازی با بروزر بری کانفیرم کنی تا کلاس آی پی شما تایید بشه با گوگل بتوانی لاگین کنی
ورژن پی اچ پی شما چند هست؟
برای اتصال به SMTP داخل سرورتون یک اکانت ایمیل باید بسازید و با یوزر و پسورد لاگین اون توی گدتون بزنید

می دونم برای SMTP باید ایمیل ساخت و یوزر و پسوردش رو تو PHPMailer زد.
کدم مشکلی نداره مشکل از جای دیگه است.
سرور هم CentOS است و رابط گرافیکی نداره که با بروزر برم توش.
حالا SMTP گوگل واجب نیست با همین SMTP خودم بیاد راضیم.
ورژن php هم 5.4 است.

Woshka
November 7th, 2015, 21:12
گفتید دایرکت ادمین داره می توانید یوزر پسورد بسازید
exim_main_log هست اگر اشتباه نکنم توی /var/log هست لطفا tail -f بزنید هنگام اجرای اسکریپت ببینید آیا ایمیل ارسال میشه و چه لاگی می اندازه
سابنتتون چند هست؟
چند سرور دارن ازش استفاده می کنن؟
از سرورتون به سرور هایی که میل می زنید تلنت بزنید و نتیجه را بگویید

iHSG
November 7th, 2015, 21:33
گفتید دایرکت ادمین داره می توانید یوزر پسورد بسازید
exim_main_log هست اگر اشتباه نکنم توی /var/log هست لطفا tail -f بزنید هنگام اجرای اسکریپت ببینید آیا ایمیل ارسال میشه و چه لاگی می اندازه
سابنتتون چند هست؟
چند سرور دارن ازش استفاده می کنن؟
از سرورتون به سرور هایی که میل می زنید تلنت بزنید و نتیجه را بگویید

یوزر و پسورد ایمیل رو ساختم و مشخصاتش رو تو کلاس phpMailer زدم.
ارسال ایمیلش درسته چون به ایمیل شخصی خودم که chmail.ir است و ایمیل های gmail.com بدون هیچ مشکلی ارسال میکنه.
سرور مجازی برای خودم هست و روش چند تا سایت فعال بیشتر نیست.
والا تلنت زدن نفهمیدم یعنی چی؟ انگلیسی تلنت رو می تونید بگید؟

مشکل از سرور یا هاست نیست مشکل از outlook.com است که ایمیل رو Reject میکنه.
یعنی outlook.com ایمیل رو دریافت میکنه اما Reject میکنه.

هر چی تو نت سرچ کردم منظور این پیام این بود که آیپی رو outlook.com مسدود کرده.

من نه ایمیل گروهی ارسال کردم نه خبرنامه ای چیزی پس چرا آیپی منو مسدود کرده؟

چطوری میشه از مسدودیت درش بیارم؟

Woshka
November 7th, 2015, 22:56
یوزر و پسورد ایمیل رو ساختم و مشخصاتش رو تو کلاس phpMailer زدم.
ارسال ایمیلش درسته چون به ایمیل شخصی خودم که chmail.ir است و ایمیل های gmail.com بدون هیچ مشکلی ارسال میکنه.
سرور مجازی برای خودم هست و روش چند تا سایت فعال بیشتر نیست.
والا تلنت زدن نفهمیدم یعنی چی؟ انگلیسی تلنت رو می تونید بگید؟

مشکل از سرور یا هاست نیست مشکل از outlook.com است که ایمیل رو Reject میکنه.
یعنی outlook.com ایمیل رو دریافت میکنه اما Reject میکنه.

هر چی تو نت سرچ کردم منظور این پیام این بود که آیپی رو outlook.com مسدود کرده.

من نه ایمیل گروهی ارسال کردم نه خبرنامه ای چیزی پس چرا آیپی منو مسدود کرده؟

چطوری میشه از مسدودیت درش بیارم؟

توی ایمیل های ریجکت آی پی میل سرور را بگرد پیدا کن روی پورت 25 تلنت کن نتیجشو بگو

- - - Updated - - -

توی ایمیل های ریجکت آی پی میل سرور را بگرد پیدا کن روی پورت 25 تلنت کن نتیجشو بگو
yum install telnet
telnet ip 25
همچنین exim_main_log
رو ببین و لاگش رو بفرست اگر چیزی اونجا خطا بدا صراحتا اعلام می کنه

- - - Updated - - -

نهایتا هم می تونی از یک میل سرور خارجی که با outlook مشکل نداره با SMTP عملیات Authenticate رو انجام بدی ببینی ارسال میشه در این صورت یا نه

iHSG
November 8th, 2015, 16:19
سلام
این نتیجه telnet به آیپی اوت لوک 207.46.8.167 که تو ایمیل Reject بود.

telnet 207.46.8.167 25
Trying 207.46.8.167...
Connected to 207.46.8.167.
Escape character is '^]'.
220 BAY004-MC5F17.hotmail.com Sending unsolicited commercial or bulk e-mail to Microsoft's computer network is prohibited. Other restrictions are found at http://privacy.microsoft.com/en-us/anti-spam.mspx. Sun, 8 Nov 2015 04:46:42 -0800
Connection closed by foreign host.

مشکل از کجاست؟

ms313
November 8th, 2015, 16:33
پیرو تایپیک اولتون
من هم از همون تابع mail استفاده می کنم مشکلی نداره با هیچ کدوم از سرویس دهندگان .
موفق باشید .

Woshka
November 8th, 2015, 16:51
خوب این واضح هست که از نتورک شما ایمیل انبوه به سمت مایکروسافت ارسال می شود

220 BAY004-MC5F17.hotmail.com Sending unsolicited commercial or bulk e-mail to Microsoft's computer network is prohibited. Other restrictions are found at http://privacy.microsoft.com/en-us/anti-spam.mspx. Sun, 8 Nov 2015 04:46:42 -0800

iHSG
November 8th, 2015, 17:34
خوب این واضح هست که از نتورک شما ایمیل انبوه به سمت مایکروسافت ارسال می شود

والا سرور رو تازه یه ماهه از میهن وب هاست خریدم.
خودم تا حالا هیچ ارسال ایمیلی گروهی خبرنامه ای چیزی نداشتم.
از قسمت Show All Users دایرکت ادمین هم تعداد ایمیل های ارسالی یوزر ها رو که می دیدم بیشتری ایمیل مال یه یوزر بود که 3 ایمیل ارسال کرده بود.
حالا من نمی دونم چطوری با 3 تا ایمیل آیپی میره تو بلک لیست معلوم نیست.

الان به نظرتون باید چی کار کنم؟

بعد آخه فقط اوت لوک که نیست ایمیل ها برای یاهو هم نمیره یعنی حتی spam هم نمیشه کلاً برای یاهو نمیره.

ببینید بازم مشگم مشکل از سرور نیست چون دقیق همین مشکل رو تو نمایندگی هاست نت افراز هم داشتم.

به امید اینکه این مشکل نباشه اومدم رو سرور مجازی میهن وب هاست اما ظاهراً مشکل از جای دیگه است.

- - - Updated - - -

راستی نیاز به تلنت هم نبود توی همون ایمیل که در پست اول گفتم این جمله رو توجه نکرده بودم:

Unfortunately, messages from 136.243.218.17 weren't sent. Please contact your Internet service provider since part of their network is on our block list

یعنی سرور من تو block list است.
اما اگرم بوده از اول بوده یعنی کاری من نکردم.

چطوری میشه از بلک لیست درش بیارم؟

Woshka
November 8th, 2015, 19:39
اول هم اولین چیزی که پرسیدم این بود که آیا کل آی پی های این کلاس را خودتان استفاده می کنید یا خیر
چون وی پی اس گرفته اید پس یک آی پی از یک کلاس با چند آی پی دیگر که ممکن است اسپم می فرستند دریافت کرده اید
خود این آی پی در DNSBL ها لیست نشده ولی آی پی های مجاور آن لیست شده
چون SMTP یک سرویس Connection Oriented هست و از TCP استفاده می کنه این برای میل سرور ها کاری نداری آی پی های مجاور آن را نیز بررسی کنند
میل سرور های بزرگ مثل یاهو اوتلوک و گوگل یک مکانیزم شناسایی اسپم داخلی دارند که بر اساس آی پی های مجاور نیز شما را بلاک می کنند

چون شرکت مایکروسافت و یاهو در بعضی سرویس هایشان ادقام شده اند احتمالا از یک سیستم شناسایی اسپم مشترک استفاده می کنند که بر اساس آی پی های مجاور هم شما را بلاک می کنند
از یک کلاس آی پی دیگر استفاده کنید که آی پی های اسپمر در آن نباشند مشکلتان حل خواهد شد

iHSG
November 8th, 2015, 19:59
خیلی ممنون فقط ببخشید من نفهمیدم یعنی دقیق چی کار کنم؟
کلاس آی پی یعنی چی؟
این آی پی رو میهن وب هاست بهم داده یعنی بگم یه آی پی دیگه بهم بدن؟ آخه من از این آی پی در نیم سرور هام و لایسنس دایرکت ادمین و... استفاده کردم.
میشه لطفا عامیانه توضیح بدین که الان باید چی کار کنم؟
خیلی ممنون.

Woshka
November 8th, 2015, 20:06
مثلا
آی پی شما 100.150.150.0/28
یعنی 16 آی پی
Getway=100.150.150.1
subnet=255.255.255.240
و آی پی مثلا
100.150.150.2 را شما استفاده می کنید
حالا بقیه آی پی ها یعنی
100.150.150.3
100.150.150.4
100.150.150.5
.
.

در حال ارسال اسپم شدید هستند که به خاطر همجواری شما با این آی پی ها، آی پی شما را نیز به عنوان اسپم شناسایی کرده اند
بنابراین باید کلاس آی پیتان را عوض کنید یعنی درخواست یک آی پی از کلاس جدیدی از سرویس دهنده تان بگیرید
این مسئولیت صاحب آی پی هست که از عدم ارسال هر گونه از آی پی ها اطمینان حاصل کند
مثلا ما هر روز بلک لیست ها را برای تمامی رینج ها به صورت یک برنامه تسک در آورده ایم که در صورت لیست شدن اخطار دریافت می کنیم تا چنین مشکلی برای کسی که فقط یک آی پی از آی پی های یک رنج دارد مشکلی در مورد اسپم شدن پیش نیاید

کاری که می کنید این است که به سرویس دهنده ایمیل بزنید و درخواست یک آی پی از یک رنج جدید بدهید
همچنین می توانید یک /30 انختصاصی کامل درخواست کنید که تمامی رینج توسط خود شما مدیریت شود

iHSG
November 8th, 2015, 20:13
ببخشید ولی آی پی سرور من اینی که نوشتید نیست اینه 136.243.218.17
یعنی الان من بگم یه آی پی دیگه بهم بدن؟
بعد از کجا بفهمم اون آی پی دیگه تو بلک لیست نیست؟
بعد یه رنج آی پی 30 تایی که گفتید هزینه اش چقدره؟

Woshka
November 8th, 2015, 20:16
اون رو به عنوان مثلا خدمتتون عرض کردم
بگید از یک سابنت جدید بهند
برای مهکم کاری بگوید /30 که دو عدد آی پی قابل استفاده دارد که از یک سابنت اختصاصی برای شما می باشد
می توانید در لینک زیر سابنت های مختلف را مشاهده کنید

http://kthx.at/subnetmask/

iHSG
November 8th, 2015, 20:34
والا من که بازم درست حالیم نشد چی به چیه اما برای پشتیبانی میهن وب هاست توضیح دادم و لینک همین تاپیک هم فرستادم تا اونا از صحبت های شما بفهمن مشکل من چیه.

Woshka
November 8th, 2015, 20:39
والا من که بازم درست حالیم نشد چی به چیه اما برای پشتیبانی میهن وب هاست توضیح دادم و لینک همین تاپیک هم فرستادم تا اونا از صحبت های شما بفهمن مشکل من چیه.

:)
خیلی ساده توضح دادم که :)

iHSG
November 9th, 2015, 18:11
:)
خیلی ساده توضح دادم که :)
درسته اما خب من زیاد بلد نیستم.
به هر حال خیلی خیلی ممنون.

- - - Updated - - -

دوستان بدون تغییر آی پی مشکل حل شد.
از امروز سرویس outlook.com کلاً سیستم و ظاهرش رو عوض کرده تو سیستم جدیدش ایمیل های سرور من براش میاد فقط spam میشه که اصلاً برام مهم نیست من فقط می خواستم ایمیل ها برن.