به چند نفر جهت استخراج ایمیل و اطلاعات افراد از سایت های نیازمندی ها مانند کتاب اول و دیگر وب سایت ها نیاز داریم.
اطلاعات می بایست داخل یک فایل اکسل حاوی موبایل ، تلفن ، ایمیل ، آدرس و نام می باشد. البته در صورت وجود...
در نظر داشته باشید تمامی ایمیل های و موبایل ها بررسی خواهد شد پس از بررسی پرداخت انجام می گردد.
وب سایت ها از سمت ما معرفی می گردد. برای شروع روزی 1000 ایمیل و اطلاعات مد نظر می باشد.
قیمت هر 1000 عدد ایمیل 10,000 تومان می باشد پس از بررسی واریز می گردد.
موفق باشید
s0NY
November 7th, 2015, 11:54
قیمت پایین است :| به صرفه نیست
ramzafzar
November 7th, 2015, 12:06
با عرض ادب
قرار نیست کار خاصی انجام گردد. فقط ایمیل و موبایل و مشخصات از وب سایت کپی و داخل اکسل وارد میگردد. و تمامی 1000 ایمیل بیشتر از یک ساعت زمان نمی خواهد.
موفق باشید
Computer
November 7th, 2015, 12:25
با عرض ادب و احترام
به چند نفر جهت استخراج ایمیل و اطلاعات افراد از سایت های نیازمندی ها مانند کتاب اول و دیگر وب سایت ها نیاز داریم.
اطلاعات می بایست داخل یک فایل اکسل حاوی موبایل ، تلفن ، ایمیل ، آدرس و نام می باشد. البته در صورت وجود...
در نظر داشته باشید تمامی ایمیل های و موبایل ها بررسی خواهد شد پس از بررسی پرداخت انجام می گردد.
وب سایت ها از سمت ما معرفی می گردد. برای شروع روزی 1000 ایمیل و اطلاعات مد نظر می باشد.
موفق باشید
با سلام
لیست تمام سایت های مد نظرتون رو برای بنده ارسال کنید
و با بنده در تماس باشید
09388314148
کل موارد که گفتید قابل انجام هستش
البته با روش مد نظر شما خیر با روشی که بنده انجام میدم
ولی خروجی پروژه همان مورد مد نظر شما هستش
موفق باشید
rasool75
November 7th, 2015, 14:23
قیمت بصرفه نیست:)
artakop
November 7th, 2015, 23:17
قیمت پایینه الان من دارم برای یکی کار می کنم با سه برابر قیمت شما منصف باشین
شرکت داتینه
November 8th, 2015, 11:15
با سلام و خسته نباشید.
با این شماره در تماس باشید.
ما که بسیار راضی هستیم از ایشون :)
فقط اگر تماس گرفتین بفرمایین که شرکت داتینه ایشون رو به شما معرفی کرده تا مشکلی پیش نیاد.
09393445613
موفق باشید.
jahanweb
November 8th, 2015, 14:43
من در خدمتم.
hamid53214
November 8th, 2015, 16:44
با عرض ادب و احترام
موفق باشید
با سلام
لیست سایتهای موردنظر و اطلاعات مورد نیاز ارسال شود
ramzafzar
November 8th, 2015, 21:21
من در خدمتم.
با عرض ادب و احترام
لطفا اطلاعات خود را به ایمیل info@rialapp.com ارسال نمایید تا همکاران با شما تماس بگیرند.
موفق باشید
- - - Updated - - -
با سلام
لیست سایتهای موردنظر و اطلاعات مورد نیاز ارسال شود
با عرض سلام
برای مثال وب سایت کتاب اول : avval.ir
پیروز باشید
- - - Updated - - -
با سلام
تا این لحظه 3 تا از دوستان با ما مشغول به همکاری شدند و به 3 نفر دیگر نیز نیازمندیم
به دلیل عوض شدن رسته های شغلی مبلغ به 15 هزار تومان برای هر 1000 عدد ردیف اطلاعات اکسل تغییر یافت.
djspammer
November 8th, 2015, 22:23
1000 ایمیل ؟؟؟ فقط 15000 تومان ؟؟؟ اونم دستــــــــــــــــــی ؟؟؟
حتی اگر دستی هم نباشه عزیز 15 تومن خیلی کمه بابت 1000 ایمیل 40 هزار تومان میگیرم | سایت هایی که میخواهید رو گرب میکنم ایمیل و اطلاعات ...
در صورتی که خواستید که حتما نمیخواید تماس بگیرید :D
telegram : 09307946800
YMSGR : c0_oder
DeLtAvPs
November 8th, 2015, 22:45
اون یک ساعت رو دقیقا چطوری حساب کردید؟
1000 تا تقسیم بر 60 دقیقه = 16 ایمیل در درقیقه
60 ثانیه تقسیم بر 16 = 3.75 ثانیه
یعنی هر 3.75 ثانیه یک سلول باید نوشته بشه!
شما خودتون میتونید اینکار رو انجام بدین؟
نرم افزار هم بخواد گراب کنه بیشتر از این ها زمان نیاز داره!!
ramzafzar
November 9th, 2015, 13:05
با سلام
تا این لحظه 3 تا از دوستان با ما مشغول به همکاری شدند و به 3 نفر دیگر نیز نیازمندیم
به دلیل عوض شدن رسته های شغلی مبلغ به 15 هزار تومان برای هر 1000 عدد ردیف اطلاعات اکسل تغییر یافت.
موفق باشید
- - - Updated - - -
اون یک ساعت رو دقیقا چطوری حساب کردید؟
1000 تا تقسیم بر 60 دقیقه = 16 ایمیل در درقیقه
60 ثانیه تقسیم بر 16 = 3.75 ثانیه
یعنی هر 3.75 ثانیه یک سلول باید نوشته بشه!
شما خودتون میتونید اینکار رو انجام بدین؟
نرم افزار هم بخواد گراب کنه بیشتر از این ها زمان نیاز داره!!
با عرض ادب
ببینید دوست گرامی منظور ما از یک ساعت زمانی کاملا تقریبی بوده است، وب سایتی مانند کتاب اول بله کمی مشکل می باشد که ما این مورد را به شخصی واگذار نموده ایم ولی وب سایت های دیگر متون کاملا قابل کپی می باشند و بسیار زمان کمتری خواهد برد. در ارتباط با زمان نیز حرف شما کاملا صحیح می باشد و بیشتر از یک ساعت زمان خواهد برد.