PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : منابع مورد نیاز برای 10 سایت وردپرس

meysam620
November 6th, 2015, 11:10
با سلام و عرض ادب

من یک vps برای یک شرکت چند شعبه ای دارم با مشخصات زیر از ایران ، همه سایت ها هم از ایران فقط بازدید کننده داره. حدود 10 تا سایت وردپرس بروی این سرور قرار داده شده است. ولی کارفرما احساس ناراحتی میکنه از بابت سرعت.

2gb ram
٤ هسته (١.٣٣ گیگاهرتز)
پهنای باند 200 گیگ

نظر دوستان چیست، با توجه به تجربیات دوستان برای 10 تا سایت وردپرس با بازدید ماهیانه 1000 نفر چه منابعی کافی است؟

Hi Data
November 6th, 2015, 11:19
عزیز برای اینقدر بازدید بنظرت خوب نیست یک ریسلر یا هاست ایران بگیری برای سایت ها ؟

company_hosting
November 6th, 2015, 11:29
با سلام و عرض ادب

من یک vps برای یک شرکت چند شعبه ای دارم با مشخصات زیر از ایران ، همه سایت ها هم از ایران فقط بازدید کننده داره. حدود 10 تا سایت وردپرس بروی این سرور قرار داده شده است. ولی کارفرما احساس ناراحتی میکنه از بابت سرعت.

2gb ram
٤ هسته (١.٣٣ گیگاهرتز)
پهنای باند 200 گیگ

نظر دوستان چیست، با توجه به تجربیات دوستان برای 10 تا سایت وردپرس با بازدید ماهیانه 1000 نفر چه منابعی کافی است؟

سلام

همین منابعی که اعلام کردید کافی هست

البته اگر پلاگینی نداشته باشید و یا سایتی که پردازش دیتا داشته باشد که منابع را مصرف کند

موفق باشید

meysam620
November 6th, 2015, 11:45
عزیز برای اینقدر بازدید بنظرت خوب نیست یک ریسلر یا هاست ایران بگیری برای سایت ها ؟

vps ایران هست. با ریسلر گرفتن مشکل منابع حل می شود؟ بیشتر توضیح می دهید لطفاً؟

- - - Updated - - -

سلام

همین منابعی که اعلام کردید کافی هست

البته اگر پلاگینی نداشته باشید و یا سایتی که پردازش دیتا داشته باشد که منابع را مصرف کند

موفق باشید

پلاگین نسبتا سنگینی روی آن نصب هست. در کل وقتی تعداد بازدید کننده زیاد میشه، ram va cpu زیادی مصرف می شود، دستور top/htop این را نشان می دهد.

asiohost
November 6th, 2015, 15:01
با سلام و عرض ادب

2gb ram
٤ هسته (١.٣٣ گیگاهرتز)
پهنای باند 200 گیگ

پیشنهاد بنده اینه که هشون در یک وی پی اس نباشه و بهتره هرکدام(هاست) جدا باشه ، ریسلری هم بگیرین بهتره

موفق باشید

company_hosting
November 6th, 2015, 15:04
vps ایران هست. با ریسلر گرفتن مشکل منابع حل می شود؟ بیشتر توضیح می دهید لطفاً؟

- - - Updated - - -

پلاگین نسبتا سنگینی روی آن نصب هست. در کل وقتی تعداد بازدید کننده زیاد میشه، ram va cpu زیادی مصرف می شود، دستور top/htop این را نشان می دهد.

1000 بازدید در ماه چیزی نیست بخواهد منابع مصرف کند ؟!!

منابع 2 برابر کنید و نتیجه را برسی کنید

CYCLONER
November 6th, 2015, 15:10
با سلام

به نظر بنده هم ریسلر بهتر و صرفه تر از سرور مجازی است

meysam620
November 6th, 2015, 17:01
با سلام

به نظر بنده هم ریسلر بهتر و صرفه تر از سرور مجازی است

چه میزان متابع برای این سرویس ریسلری نیاز هست؟

rezaserver
November 6th, 2015, 19:41

سلام

میزان رم سرور را افزایش دهید.

سعی کنید بر روی کش سرور و بهینه سازی MySql و وب سرور کار کنید.

تاثیر به سزایی در سرعت بارگزاری سایت های شما خواهد داشت.

ارادتمند شما :53:

aligoli
November 7th, 2015, 07:33

سرور مجازی باید مدیریت صحیح و کانفیگ درست داشته باشد تا بهینه تر باشد.
اگر با این موارد مشکل دارید به گفته دوستان بهتر همان هست که از نمایندگی استفاده کنید.

رسیلری آن چیزی که فکر می کنید نیست بر فرض شرکتی یک سرور 32 گیگ و هارد های اس اس دی برای این کار دارد و شرکت دیگر یک سرور با مشخصات دیگر و هیچوقت به شما مشخصاتش رو نمی گویند.

meysam620
November 10th, 2015, 19:40
سرور مجازی باید مدیریت صحیح و کانفیگ درست داشته باشد تا بهینه تر باشد.
اگر با این موارد مشکل دارید به گفته دوستان بهتر همان هست که از نمایندگی استفاده کنید.

رسیلری آن چیزی که فکر می کنید نیست بر فرض شرکتی یک سرور 32 گیگ و هارد های اس اس دی برای این کار دارد و شرکت دیگر یک سرور با مشخصات دیگر و هیچوقت به شما مشخصاتش رو نمی گویند.

با تشکر از شما که راهنمایی فرمودید.

من این منطق ریسلری رو متوجه نمی شوم. وقتی من نمیدونم چه میزان منابع دارم ، چطور میتونم درست کانفیگ کنم سرور رو؟

- - - Updated - - -

بیرینس پلن شرکت ما بر این هست که با افزایش شعبه، نیاز به افزایش تعداد سایت ها تا سقف 30 شعبه می باشد.

- آیا VPS را پیشنهاد میکنید یا Dedicated سرور و یا ریسلری؟

- آیا با توجه به هزینه بیشتر برای سایت های وردپرسی (نیاز به منابع بیشتر)، ایا بهتر نیست هزینه ای که در کل صرف سرور می شود را صرف یک و ب سایت سبک با هزینه منبع بسیار کمتر کرد؟

- - - Updated - - -

سلام

میزان رم سرور را افزایش دهید.

سعی کنید بر روی کش سرور و بهینه سازی MySql و وب سرور کار کنید.

تاثیر به سزایی در سرعت بارگزاری سایت های شما خواهد داشت.

ارادتمند شما :53:

با تشکر از راهنمایی شما، این تنظیمات انجام شده و لود سرور مشکلی ندارد، بحث بر سر این هست که وقتی مدیران در قسمت مدیریت سایت وردپرس تغییراتی اعمال می کنند، کند است. وقتی چند مدیر وب سایت همزمان در قسمت مدیریت با هم تغییرات در سایت اعمال می کنند، افت سرعت مشهود است.