توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال دو dns به سابدامین
filasufya
November 6th, 2015, 00:20
دوستان سلام
اگر اطلاع دارید لطفا راهنمایی بفرمایید از طریق Advanced DNS zone editor در سی پنل چطور میتونیم دو DNS برای یک سابدامین تعریف کنیم.
سپاس
- - - Updated - - -
؟؟؟؟؟
cartman10mpi
November 6th, 2015, 00:22
لطفا اطلاعات بیشتر در مورد کاری که نیاز دارید بدید . دو دی ان است برای زیر دامنه زیاد معنایی ندارد
filasufya
November 6th, 2015, 00:26
لطفا اطلاعات بیشتر در مورد کاری که نیاز دارید بدید . دو دی ان است برای زیر دامنه زیاد معنایی ندارد
تصمیم دارم ساب دامنه رو به هاست دیگری متصل کنم،راهی که همه استفاده میکنن اینه که در A record سابدامین آی پی هاست دوم رو قرار میدن
ولی هاست دوم شرط اتصال دامنه و سابدامین رو این گذاشته که حتما دو تا نیم سرورش تعریف شده باشن
اگر بخوام از A record استفاده کنم نهایتا یکی از آی پی های این نیم سرورها رو میتونم قرار بدم لذا سوال من اینه که چطور میتونم دو DNS برای این سابدامین تعریف کنم
cartman10mpi
November 6th, 2015, 00:34
نیم سرور ها فقط آدرس سرور دی ان اس رو میدن . شما در حال حاظر نیم سرور هاتون به یک دی ان سرور آدرس می دهند . موضوع رکورد ها در دی ان سرور جدا از نیم سرور هست . اگر هاست دوم شما اینچنین شرطی گذاشته :
1- به دنبال یک میزبان دیگر باشد چون معنی نداره (فقط برای تبلیغ هست پس )
2-برای این کار که از لحاظ منطقی درست نیست ، میزبان جدید شما باید سرویس دی ان اس رو روی هاستشون غیر فعال کنند و شما باید در دامنه نیم سرور هایی که سرویس دهی نمیشوند رو بزنید تا فقط تبلیغ باشد .
نحوه ی وصل شدن طبق روال هست شما باز یک a رکورد در دی ان سرور فعالتون میزنید و وصل میشید .
filasufya
November 6th, 2015, 00:39
نیم سرور ها فقط آدرس سرور دی ان اس رو میدن . شما در حال حاظر نیم سرور هاتون به یک دی ان سرور آدرس می دهند . موضوع رکورد ها در دی ان سرور جدا از نیم سرور هست . اگر هاست دوم شما اینچنین شرطی گذاشته :
1- به دنبال یک میزبان دیگر باشد چون معنی نداره (فقط برای تبلیغ هست پس )
2-برای این کار که از لحاظ منطقی درست نیست ، میزبان جدید شما باید سرویس دی ان اس رو روی هاستشون غیر فعال کنند و شما باید در دامنه نیم سرور هایی که سرویس دهی نمیشوند رو بزنید تا فقط تبلیغ باشد .
نحوه ی وصل شدن طبق روال هست شما باز یک a رکورد در دی ان سرور فعالتون میزنید و وصل میشید .
میدونم که از طریق این دستور میشه دو تا DNS رو تنظیم کرد
"subdomain" "A record" "current server IP""www.subdomain" "Cname record" "subdomain""subdomain" "NS record" "ns1.otherserver.com.""subdomain" "NS record" "ns2.otherserver.com."
منتها نمیدونم از کدوم قسمت advanced DNS zone editor باید اقدام کنم
- - - Updated - - -
میدونم که از طریق این دستور میشه دو تا DNS رو تنظیم کرد
"subdomain" "A record" "current server IP""www.subdomain" "Cname record" "subdomain""subdomain" "NS record" "ns1.otherserver.com.""subdomain" "NS record" "ns2.otherserver.com."
منتها نمیدونم از کدوم قسمت advanced DNS zone editor باید اقدام کنم
همانطور که گفتم این مورد ، منطقی نیست ولی اگر نیاز دارید ، همانگونه که A رکورد تعریف میکنید باید باهاش رفتار کنید .
در قسمت دی ان اس برای هر یک از اینها تکرار کنید :
1 -
name : subdomain.domain.com
ttl : 14400
type : a
address : ipe hoste jadid
2-
name : www.subdomain.domain.com
ttl:14400
type : cname
address:subdomain.com
3-
name:subdomain.com
type:ns
address:ns1.hostejadid.com
3-
address:ns2.hostejadid.com
filasufya
November 6th, 2015, 00:56
همانطور که گفتم این مورد ، منطقی نیست ولی اگر نیاز دارید ، همانگونه که A رکورد تعریف میکنید باید باهاش رفتار کنید .
در قسمت دی ان اس برای هر یک از اینها تکرار کنید :
1 -
name : subdomain.domain.com
ttl : 14400
type : a
address : ipe hoste jadid
2-
name : www.subdomain.domain.com (http://www.subdomain.domain.com)
type : cname
address:subdomain.com
3-
address:ns1.hostejadid.com
3-
address:ns2.hostejadid.com
type:ns چنین چیزی در ادیتور سی پنل من نیست
aligoli
November 6th, 2015, 04:58
ابتدا ساب دامین مورد نظر رو بزنید.
بعد به dns advanced برید و قسمت آی.پی شو edit رو بزنید و آی.پی جدید بزنید.
همین !
cartman10mpi
November 6th, 2015, 13:42
برای وارد کردن رکود های ان اس باید به وی اچ ام دسترسی داشته باشید انگار در سی پنل . با میزبانتون صحبت کنید تا این رکورد هارو براتون وارد کنند
netaram
November 11th, 2015, 14:17
اطلاع دارم که این تاپیک برای چند روز پیش است اما به دلیل اینکه ممکن است مشکل شما رفع نشده باشد این پاسخ را ارسال می کنم.
برای ساب دامین شما نیاز به تعریف دی ان اس ندارید و تنها باید دو رکورد a یکی برای خود ساب دامین مانند dl و دیگری برای www ساب دامین ایجاد کنید. به این ترتیب ساب دامین شما به سرور دیگری متصل خواهد شد اما با توجه به گفته های شما ممکن است سرور مقصد قبل از اضافه کردن هر دامنه یا ساب دامنه ای نیم سرور های آن دامنه را بررسی و در صورت عدم وجود دی ان اس ها تعریف شده از ثبت آن جلوگیری کند که فکر می کنم مشکل شما نیز همین مورد است برای این مورد باید ببینید در کجا قصد دارید ساب دامین را اضافه کنید اگر در کنترل پنل هاست بود روش های زیادی وجود دارد اما اگر سرویس دهنده وبلاگ و غیره بود بهترین راه استفاده از خدمات پشتیبانی آنها برای اضافه کردن دستی دامنه است. برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد اتصال ساب دامین به هاست دیگر از مطلب زیر استفاده نمایید :
اتصال ساب دامین به هاست دیگر در دایرکت ادمین (http://www.netaram.com/%D8%A7%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%84-%D8%B3%D8%A7%D8%A8-%D8%AF%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1/)