ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ابویز هتزنر

smhnw
November 5th, 2015, 15:12
سلام .

این ابویز یعنی چی دوستان :

Abuse Message [AbuseID:20aaaaaa]: AbuseNormal: [clean-mx-portals-numbe3rrrr](ippppppppppp)-->(abuse@hetzner.de) portals sites (1 so far) within your network, please close them! status: As of 2015-11-04 12:42:54 CET
We have received information regarding spam and/or abuse from abuse@clean-mx.de.

Please would you take all necessary measures to avoid this in future.

Furthermore, we request that you send a short response within 24 hours to us and to the complainant. This response should contain information about how this issue could happen and what you intend to do about it.

How to proceed:

- Solve the problem.
- Send a response to us using the following link: http://abuse.hetzner.de/testttttttt
- Send a response by email to the complainant

A technician will check the data and coordinate further proceedings. If multiple complaints have been received, the situation could lead to the server being blocked.

Important note:
When replying to us, please leave the abuse ID [AbuseID:ttttttttt:20] unchanged in the subject line.

Best regards,

|date |id |virusname |ip |domain |Url|
+-----------------------------------------------------------------------------------------------
|2015-11-04 11:34:43 CET |10029506 |cysc.suspicious.javascript.insert |***ip**** |_***domin****_._c_o_m |_h_t_t_p_:_/_/_***domin****_._c_o_m_/
+-----------------------------------------------------------------------------------------------

برخی قسمتای ابویز رو تغییر دادم تا مشخص نشه ای پی و ...

دوستانی که مواجه شدند با این ابویز لطفا راهنمایی کنن

fireserver
November 5th, 2015, 15:31
سلام

طبق تجربه ی کاری بنده این مربوط به این است که دامنه ی اعلام شده ویروسی شده و اسپم کرده است

smhnw
November 5th, 2015, 15:42
ممنون بابت پساختون اما مطمئنین داش ؟

تا جایی خودم متوجه شدم فکر میکنم مال قالب نال شده بود و جاوااسکریپتی که توی قالب هستش و روی سایت طراح قالب بوده ...

اما همچنان اگر دوستان تجربه ای دارند بگند متوجه شیم دقیقا .

با تشکر

fireserver
November 5th, 2015, 15:49
ممنون بابت پساختون اما مطمئنین داش ؟

تا جایی خودم متوجه شدم فکر میکنم مال قالب نال شده بود و جاوااسکریپتی که توی قالب هستش و روی سایت طراح قالب بوده ...

اما همچنان اگر دوستان تجربه ای دارند بگند متوجه شیم دقیقا .

با تشکر

به هر حال اگر دقت کنید این فایل را به عنوان ویروس شناخته

|virusname |

smhnw
November 5th, 2015, 16:01
به هر حال اگر دقت کنید این فایل را به عنوان ویروس شناخته

|virusname |

|virusname | این توی خوده ابویز بوده من که عوضش نکردم ! ...

خودشون اسم فایل رو نگفتند متاسفانه

besthosti.com
November 5th, 2015, 16:16
از ايپي مربوطه اسپم ارسال شده. بايد اون رو ببنديد و مشكل رو حل كنيد و نتايج رو گزارش كنيد.

ehsanyeganeh
November 5th, 2015, 19:30
کلا هتزنر این مشکلات رو داره
گاها بی دلیل سرور رومیبنده و میگه اسپم ارسال شده(تجربه ای که دوستان داشتند)
اینجوری که بنده اطلاعا دارم مربوط به کانفیگ هست
کانفیگ ضعیف=ابیوز زیاد
البته بنده از این دیتاسنتر سرویس نگرفته ام آنچهکه شنیده ام نقل قول کردم
باتشکر

fireserver
November 5th, 2015, 23:10
کلا هتزنر این مشکلات رو داره
گاها بی دلیل سرور رومیبنده و میگه اسپم ارسال شده(تجربه ای که دوستان داشتند)
اینجوری که بنده اطلاعا دارم مربوط به کانفیگ هست
کانفیگ ضعیف=ابیوز زیاد
البته بنده از این دیتاسنتر سرویس نگرفته ام آنچهکه شنیده ام نقل قول کردم
باتشکر
تا به حال از مشتریان این دیتا سنتر نشنیده ام که بی دلیل سرور را ببندند و همچنین برای ما نیز این اتفاق نیفتاده است تا به حال.

لطفاً از شخص هایی که چنین صحبت هایی را می کنند بگویید سند و مدکی هم ارائه دهند یا حد اقل شخصاً خود شما شاهد چنین قضیه ای باشید.

AvalinHost
November 6th, 2015, 01:25
این URL باید 404 بده، بعد از حذف اون بگین که فایل فوق رو حذف کردین.

|2015-11-04 11:34:43 CET |10029506 |cysc.suspicious.javascript.insert |***ip**** |_***domin****_._c_o_m |_h_t_t_p_:_/_/_***domin****_._c_o_m_/