PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در cron jobs در whmcs

Mra2
November 5th, 2015, 11:52
با سلام،
من یه مدته این مشکل رو در whmcs ام دارم و نمیدونم چه جوری مشکل حل کنم، بعد از تنظیم cron jobs، همه ی موارد به صورت اتوماتیک انجام میشه به جز ساسپند شدن و ترمینیت شدن اتوماتیک هاستها، البته من دو تا سرور دارم روی whmcs. روی سرور ویندوز این مشکل به وجود میاد. ارورهایی هم که میگیرم به این شکله:
<strong>License Error: License Invalid: Your module license is invalid.</strong><strong>License Error: License Invalid: Your module license is invalid.</strong><strong>License Error: License Invalid: Your module license is invalid.</strong>
و
- ERROR: Manual Terminate Required - License Invalid: Your module license is invalid
به وضوح یک جایی میگه ماژولتون لایسنس نداره ولی چه ماژولی؟ چون چه برای whmcs و چه برای ماژولهای اون لایسنس خریداری شده.
نکته ی آخر اینکه، من برای اتصال سرور ویندوز با کنترل پنل website pannel از ماژول website pannel extended استفاده میکنم که اونم لایسنس داره و بدون مشکل دز جاهای دیگه کار میکنه.
از کجا میتونم مشکلو حل کنم یا حداقل بفهمم مشکل از کجاست تا مشکلو حل کنم؟
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه.

aligoli
November 5th, 2015, 13:47
از چه نسخه ای استفاده می کنید ؟