توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تایم اوت دادن هنگام نصب whmcs
iranyar
November 5th, 2015, 09:12
سلام دوستان من روی یک هاست میخوام whmcs رو نصب کنم تا مرحله اتصال به دیتا بیس بدون مشکل پیش میره ولی وقتی می خوام یوزر پسورد تعریف کنم تایم اوت میده. مشکل چی میتونه باشه؟
Request TimeoutThis request takes too long to process, it is timed out by the server. If it should not be timed out, please contact administrator of this web site to increase 'Connection Timeout'.
alireza7596r
November 11th, 2015, 00:08
سلام دوستان من روی یک هاست میخوام whmcs رو نصب کنم تا مرحله اتصال به دیتا بیس بدون مشکل پیش میره ولی وقتی می خوام یوزر پسورد تعریف کنم تایم اوت میده. مشکل چی میتونه باشه؟
Request TimeoutThis request takes too long to process, it is timed out by the server. If it should not be timed out, please contact administrator of this web site to increase 'Connection Timeout'.
دوست عزیز سرور شما مشکل داره ما سرور هایی داریم که مناسب این کارهاست در صورت نیاز بگید بدم تا تست کنید
smhnw
November 11th, 2015, 00:22
دوست عزیز سرور شما مشکل داره ما سرور هایی داریم که مناسب این کارهاست در صورت نیاز بگید بدم تا تست کنید
دوست عزیز ایشون میخواند مشکلشونو حل کنند نه سرویس جدید تهیه کنن ظاهرا !
و اینکه شما در حال حاضر سایت خودتون در حال حاضر روی سرور مبین هاست هستش ( بر اساس هاست نیم سرور و مشخصات مالک دامنه هاست نیم ... )
اگر ایشون سرویس دیگر میخواستند که در بخش درخواست سرویس تاپیک میزدند نه اینجا
و شما دوست گرامی اگر سرور خودتون هستو سی پنل هستش با یوزر root وارد whm شوید و از منو به ترتیب برین جلو : Service Configuration »Apache Configuration » Global Configuration
اینجا واضح نوشته شده مقدار TimeOut و میتونین زیادش کنین .
پیشنهاد میشه مقدار های max_ رو هم در بخش زیر افزایش بدین : Service Configuration »PHP Configuration Editor ( مقدار : max_input_time - max_execution_time - max_input_vars ...)
امیدوارم حل شده باشه مشکلتون
kool
November 11th, 2015, 00:26
به هاستینگ خود اطلاع دهید تا زمان مجاز رکوئست ها را افزایش دهند تا بتوانید نصب را تکمیل کنید
alireza7596r
November 11th, 2015, 00:26
دوست عزیز ایشون میخواند مشکلشونو حل کنند نه سرویس جدید تهیه کنن ظاهرا !
و اینکه شما در حال حاضر سایت خودتون در حال حاضر روی سرور مبین هاست هستش ( بر اساس هاست نیم سرور و مشخصات مالک دامنه هاست نیم ... )
اگر ایشون سرویس دیگر میخواستند که در بخش درخواست سرویس تاپیک میزدند نه اینجا
و شما دوست گرامی اگر سرور خودتون هستو سی پنل هستش با یوزر root وارد whm شوید و از منو به ترتیب برین جلو : Service Configuration »Apache Configuration » Global Configuration
اینجا واضح نوشته شده مقدار TimeOut و میتونین زیادش کنین .
پیشنهاد میشه مقدار های max_ رو هم در بخش زیر افزایش بدین : Service Configuration »PHP Configuration Editor ( مقدار : max_input_time - max_execution_time - max_input_vars ...)
امیدوارم حل شده باشه مشکلتون
شما چند روز کجا بودید الان اینطوری می کنید
مبین هاست دیگه کجاست ما چندین سرور داریم سرور فعلی هم روی سرور قدرتمند ایران هستش که در ساختمان شرکت زیر ساخت هست و دسترسی فیزیکی هم داریم چی می فرمایید الان؟؟
ما هم این مشکل را در دیتاسنتر افرانت داشتیم و با موارد گفته شده اصلا درست نمی شه