توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد سایت ovh.com
saman_et
November 4th, 2015, 13:00
با سلام
بنده میخوام از سایت https://www.ovh.com/ سرور مجازی خرید کنم میخوام
اول بدون کیفیت سرویس های این سایت چطوری هست؟
دوم اینکه این سایت کشور ایران تحریم کرده یا خیر یعنی مشکلی نداره خرید کنم مستقیم از این سایت ؟
با تشکر از راهنمایی هاتون
farssub
November 4th, 2015, 13:03
سلام پشتیبانی جالبی ندارند رو سرور های مجازی
بهتر هست از همکااران داخلی تهیه کنید
company_hosting
November 4th, 2015, 13:08
با سلام
دوم اینکه این سایت کشور ایران تحریم کرده یا خیر یعنی مشکلی نداره خرید کنم مستقیم از این سایت ؟
سلام
از نطر کیفیت خوب هست
اما پشتیبانی ندارند
2 باید مدارک مثل پاسپورت و ... ارسال کنید
که شما ایرانی هستید و به شما خدمات نمیدهند
بهتر هست از همکارن وی پی اس تهیه کنید
http://www.webhostingtalk.ir/forumdisplay.php?f=13
در این بخش پست درخواست بدهید تا همکاران به شما افر بدهند
saman_et
November 4th, 2015, 13:42
خوب من میخوام مستقیم خودم بگیرم از کدوم سایت بگیرم که تحریم نباشیم و سرویسش خوب باشه و به ایران میدن ؟
company_hosting
November 4th, 2015, 13:49
خوب من میخوام مستقیم خودم بگیرم از کدوم سایت بگیرم که تحریم نباشیم و سرویسش خوب باشه و به ایران میدن ؟
سلام
اگر دانش زیان انگلیسی + مدارک دارید + حساب بانکی یا ارزی برای پرداخت دارید
هتزنر
رداستیشن
اکثر دیتاسنترهای دیگه به ایران سرویس نمیدهند
saman_et
November 4th, 2015, 14:24
الان من مدارک و پاسپورت آمریکایی داشته باشم خرید کنم از سایت های که تحریم هستن
مشکلی پیش نمیاد دیگه درسته ؟
بعد رو سرور ای پی ایران بیاد هی دانلود کنه (میخوام سرور دانلود باشه) بلاک نمیکنن ؟
smhnw
November 4th, 2015, 14:38
بعد رو سرور ای پی ایران بیاد هی دانلود کنه (میخوام سرور دانلود باشه) بلاک نمیکنن ؟
به نظر میرسه از سایت های ایرانی دل خوشی ندارین که سرویس ازشون تهیه نمیکنین ! :D
مشکلات تحریمی که ...
پشتیبانی اصلا ندارند.
در صورت نیاز با همان کیفیت میتوانید از همکاران خودمون در ایران تهیه کنید آن هم با پشتیبانی های بسیار عالی.
besthosti.com
November 4th, 2015, 14:42
تقريبا تمام ديتاسنتر ها تاييد مدارك و هويت دارن حالا يكي اسكن ميخواد و يكي ديگه مستقيم زنگ ميزنه. تنها ديتاسنتري كه حين ثبت نام از من مدارك نخواسته و تا الان هم طلب نكرده Dacentec بوده.
saman_et
November 4th, 2015, 14:43
جواب این سوالمو ندادین؟
- - - Updated - - -
مشکلات تحریمی که ...
پشتیبانی اصلا ندارند.
در صورت نیاز با همان کیفیت میتوانید از همکاران خودمون در ایران تهیه کنید آن هم با پشتیبانی های بسیار عالی.
قیمت ها خیلی خیلی بالا تر از خرید مستقیم هست برای بنده مقرون به صرفه نیست متاسفانه :((
shervinrv
January 30th, 2016, 08:19
سلام دوستان.
میدونم تاپیک برای چند ماه قبله ولی بهتره همین تاپیک به نتیجه برسه
من برای خرید از ovh مشکلی ندارم. و سرویس کلاودش واقعا مقرون به صرفه هستش
میخواستم بپرسم کیفیتش چطوره ؟
توصیه میکنید ؟
ضمنا ساپورتشون میگفت پیگیر ارائه سرویس به ایرانی ها هستیم و به زودی سرویس میدیم
k0tkin
January 30th, 2016, 19:10
دوست عزیز از http://vultr.com خرید کنید با بیتکوین هیچ مدرکی هم نمیخاد
اگر از فروشندگان داخلی خرید کنید سرور های همین سایت رو شاید ۲ برابر قیمت با کیفیت ۱/۱۰ بتون بندازن
shervinrv
January 30th, 2016, 19:20
دوست عزیز از http://vultr.com خرید کنید با بیتکوین هیچ مدرکی هم نمیخاد
اگر از فروشندگان داخلی خرید کنید سرور های همین سایت رو شاید ۲ برابر قیمت با کیفیت ۱/۱۰ بتون بندازن
ممنونم. من مشکلی بابت خرید ندارم. امروز اکانت ساختم . کردیت کارتم هست .
فقط از نظر کیفیت میخواستم برونم بگیرم یا نه.
Vultr رو توصیه میکنید یا ovh ؟
k0tkin
January 30th, 2016, 19:25
من جز از vultr و http://digitalocean.com از هیچ جای دیگه خرید نمیکنم
اگر مشکلی با ساخت اکانت با مدارک قانونی ندارید حتما از http://digitalocean.com خرید کنید توی ۱ سال گذشته ۸ تا سروری که ازشون دارم از کشور های مختلف حتی ۱ بار هم به دان نشده
OmidX
January 30th, 2016, 20:32
ovh با ایران مشکل داره ، مشکلات شم اصلا ریطی ب تحریم های بین المللی نداره ک بخواد حل شه .
مطمئن باشید ovh براتون دردسر میشه ، امروز نشه فردا میشه ... از من گفتن بود ، سمت اینا نرید.
shervinrv
February 4th, 2016, 15:34
ovh با ایران مشکل داره ، مشکلات شم اصلا ریطی ب تحریم های بین المللی نداره ک بخواد حل شه .
مطمئن باشید ovh براتون دردسر میشه ، امروز نشه فردا میشه ... از من گفتن بود ، سمت اینا نرید.
خیلی ممنون از پاسختون
در حال حاضر ازشون سرویس گرفتم. نسبت به 4 دیتا سنتری که تا الان ازشون سرویس گرفتم واقعا بهتر بوده
ولی یکی خودم نگران سرعت وحشتناک پایین پاسخگوییشون هستم
یکی نگران اینی که شما فرمودید دردسر میشه
میشه بفرمایید از چه نظر دردسر میشه ؟
بخاطر ایرانی بودن ؟
من با اسم و آدرس و پاسپورت ایتالیایی سرویس گرفتم ازشون
ینی غیر از این مسئله ممکنه مشکل دیگه ای داشته باشن ؟
چون سرویس هاشون واقعا تو هیچ دیتاسنتری با این قیمت گیر نمیاد
اگر واقعا قراره شر بشه همین اول کاری یه فکری بکنم
OmidX
February 4th, 2016, 15:37
خیلی ممنون از پاسختون
در حال حاضر ازشون سرویس گرفتم. نسبت به 4 دیتا سنتری که تا الان ازشون سرویس گرفتم واقعا بهتر بوده
ولی یکی خودم نگران سرعت وحشتناک پایین پاسخگوییشون هستم
یکی نگران اینی که شما فرمودید دردسر میشه
میشه بفرمایید از چه نظر دردسر میشه ؟
بخاطر ایرانی بودن ؟
من با اسم و آدرس و پاسپورت ایتالیایی سرویس گرفتم ازشون
ینی غیر از این مسئله ممکنه مشکل دیگه ای داشته باشن ؟
چون سرویس هاشون واقعا تو هیچ دیتاسنتری با این قیمت گیر نمیاد
اگر واقعا قراره شر بشه همین اول کاری یه فکری بکنم
دو سال پیش منم همینطوری مثل شما فک میکردم ... شما هم صبر کنید زمان خودش بهتون ثابت میکنه ک اشتباه کردید .
shervinrv
February 4th, 2016, 15:40
دو سال پیش منم همینطوری مثل شما فک میکردم ... شما هم صبر کنید زمان خودش بهتون ثابت میکنه ک اشتباه کردید .
من گفتم اگر مسئله فقط ایرانی بودنه من هیچ مشکلی ندارم از این بابت
اگر مشکل دیگه ای هست یک فکری بکنم و عوض کنم
من از شما راهنمایی خواستم اونوقت شما میگید دوسال صبر کن تا بهت ثابت بشه ؟
viasky
February 4th, 2016, 15:53
من گفتم اگر مسئله فقط ایرانی بودنه من هیچ مشکلی ندارم از این بابت
اگر مشکل دیگه ای هست یک فکری بکنم و عوض کنم
من از شما راهنمایی خواستم اونوقت شما میگید دوسال صبر کن تا بهت ثابت بشه ؟
بنده سرور با هوبت واقعی خودم تهیه کردم
در حدود 2 سالی میشه - پاسپورت سوئدی
باید عرض کنم وقتی پنل مدیریت کامل دارید + فایروال
چه در مورد سرور مجازی و چه اختصاصی - مشکلی پیش نخواهد آمد
در شرایط خیلی خاص هم حتما به درخواست شما توجه میکنند جای نگرانی نداره
فقط تنها مشکلی که هست افرادی مثل بنده یا شخصی مثل شما که مدارک اروپایی دارید
جدا از هزینه فاکتور 20 درصد نیز مالیک در نظر گرفته خواهد شد که شاید اگر به ریال تبدیل کنید کمی زیاد خواهد شد
فرض بفرمایید که سرور که 500 هزار تومان هزینه اون میشه
20 درصد از این مبلغ هم مالیت پرداخت بشه.... کمی زیاد هست
موفق باشید
data20
February 4th, 2016, 15:55
مشکل به خاطر ایران می گن چون چند وقتی هست سرور به خاطر End User بستن حالا مدارک شما هر چی میخواد باشه
پشتیبانی هم چنگی به دل نمی زنه
ولی از حق نگزریم نسبت به قیمت سرور خوبی ارائه میده ولی در کل ریسک پذیر و تا جای ممکن طرفش نرید بهتر
shervinrv
February 4th, 2016, 15:56
بنده سرور با هوبت واقعی خودم تهیه کردم
در حدود 2 سالی میشه - پاسپورت سوئدی
باید عرض کنم وقتی پنل مدیریت کامل دارید + فایروال
چه در مورد سرور مجازی و چه اختصاصی - مشکلی پیش نخواهد آمد
در شرایط خیلی خاص هم حتما به درخواست شما توجه میکنند جای نگرانی نداره
فقط تنها مشکلی که هست افرادی مثل بنده یا شخصی مثل شما که مدارک اروپایی دارید
جدا از هزینه فاکتور 20 درصد نیز مالیک در نظر گرفته خواهد شد که شاید اگر به ریال تبدیل کنید کمی زیاد خواهد شد
فرض بفرمایید که سرور که 500 هزار تومان هزینه اون میشه
20 درصد از این مبلغ هم مالیت پرداخت بشه.... کمی زیاد هست
موفق باشید
ممنون از پاسختون
بله 22 درصد مالیات هست
واقعیتش فاکتور هایی که من میخوام همش یکجا با قیمت مناسب گیر نمیاد و خیلی تحقیق کردم تا به ovh رسیدم
برای همین تغییرش یک مقدار برام سخته . البته توی اینترنت نظرات خارجی هارو که میخوندم کسی از سرویسشون شاکی نبود فقط از سرعت پاسخگویی به تیکت ها شاکی بودن
که باز همونا گفته بودن تلفن هارو خوب جواب میدن
فوقش آدم زنگ میزنه در مواقع اضطراری
viasky
February 4th, 2016, 15:59
اگر فرض کنیم بحث ایران و تحریم نباشه
سرورهای بسیار قوی + ناحیه کاربری پیشرفته و... در مجموع به مشکل نخواهید خورد
در همین رده کیفیتی دیتاسنتر رداستیشن نیز موجود هست که نرخ بسیار بالایی داره
موفق باشید
shervinrv
February 4th, 2016, 16:00
مشکل به خاطر ایران می گن چون چند وقتی هست سرور به خاطر end user بستن حالا مدارک شما هر چی میخواد باشه
پشتیبانی هم چنگی به دل نمی زنه
ولی از حق نگزریم نسبت به قیمت سرور خوبی ارائه میده ولی در کل ریسک پذیر و تا جای ممکن طرفش نرید بهتر
ممنونم
خب این یک مقدار خطرناکه که بخاطر بازدید کننده ها ببندن
خدایی چرا یه سرویس خوب تو ایران نداریم ؟
من برای شروع 1 ترابایت فضا با حداقل 10 ترا پهنای باند لازم دارم
از ایران بخوام بگیرم باید خونه خودمو فک و فامیلمو بفروشم برای یک ماه :d
data20
February 4th, 2016, 16:19
ربطی به موضوع نداره ولی نظرم میگم
بعد از 1 سال همه چی انتقال دادم به ایران و2 ماه که خیلی راحت تر شدم
اگر قصد گرفتن سرور اختصاصی داشته باشید که خوب بله ماهی کم کمش 300 باید بدید که کلو خیلی منطقی تر تموم میشه
یک سری افراد هم که سرور کلو کردن و تو انجمن هم فعالیت می کنن حاظر هستن که هارد شما بدید و یه هزینه کوچیک بابت هارد بدید این جوری شما حتی 1 ترا ssd هم داشته باشید هزینه اضافی نیاز نیست بدید و فقط هزینه رم و پردازنده میدید و هارد برای خودتون
از نظر پهنای باند هم زیر ساخت برای شما فکر می کنم خوب باشه چون اگر مصرف 1:10 باشه معمولا هزینه نمی گیرن یا خیلی هزینه کمی می گیرن
آپ تایم هم خیلی بهتر شده و واقعا تا حد خوبی بهبود پیدا کرده
البته منکر این نیستم که یه کم هزینه های سرویس ایران به ادم زور میاره
a.e
February 4th, 2016, 18:15
عزیزانی که در زمینه دیتاسنتر ovh نظر میدهد لطفاً توجه داشته باشند که موضوع مربوط به end user در صورتی رخ میدهد که شما ریپورت شوید و به صورتی بحث مربوط به سیاست خارجه یا ... در سایت های ایرانی میزبانی شده بر روی ovh وجود داشته باشد.
AbtinServer
February 4th, 2016, 20:04
ممنونم
خب این یک مقدار خطرناکه که بخاطر بازدید کننده ها ببندن
خدایی چرا یه سرویس خوب تو ایران نداریم ؟
من برای شروع 1 ترابایت فضا با حداقل 10 ترا پهنای باند لازم دارم
از ایران بخوام بگیرم باید خونه خودمو فک و فامیلمو بفروشم برای یک ماه :d
هزینه سخت افزار و شرایط نگهداری در ایران بالا است و شاید این یکی از دلایل باشد
کمبود تامین کننده پهنای باند و البته قیمت های بالا به دلیل دست داشتن نهاد های دولتی و ...
data20
February 4th, 2016, 21:03
عزیزانی که در زمینه دیتاسنتر ovh نظر میدهد لطفاً توجه داشته باشند که موضوع مربوط به end user در صورتی رخ میدهد که شما ریپورت شوید و به صورتی بحث مربوط به سیاست خارجه یا ... در سایت های ایرانی میزبانی شده بر روی ovh وجود داشته باشد.
حرف شما متین ولی همون طور که توی این چند سال یک سری آدم از خدا بی خبر به cPanel گزارش میدن این مورد هم گزارش میدن
من هم حدود 5 ماه سرویس داشتم و مشکل خاصی پیش نیومد و تیاز به پشتیبانی هم پیدا نکردم چون پنل واقعا کامل ولی در کل با خیال راحت نمی شه خدمات گرفت و هر شخصی بره طرفش باید انتظارش داشته باشه
asrhosting
February 5th, 2016, 08:59
هر از گاهی ovh . هتزنر و ... دیتاسنتر های خارجی یه سری سرور هایی که اطلاع دارند مال ایرانی هاس رو به بهانه های واهی می بندن !
به همکاران پیشنهاد میشه سایت ها و مواردی که میشه داخل ایران میزبانی کرد رو بیارند رو ایران .
a.e
February 5th, 2016, 18:39
حرف شما متین ولی همون طور که توی این چند سال یک سری آدم از خدا بی خبر به cPanel گزارش میدن این مورد هم گزارش میدن
من هم حدود 5 ماه سرویس داشتم و مشکل خاصی پیش نیومد و تیاز به پشتیبانی هم پیدا نکردم چون پنل واقعا کامل ولی در کل با خیال راحت نمی شه خدمات گرفت و هر شخصی بره طرفش باید انتظارش داشته باشه
لطفاً به این موضوع توجه داشته باشید در شرایط مانند end user در صورتی که سایتی مربوط به سیاست (سایت های سیاسی یا خبری) میزبانی و ریپورت شود دیتاسنتر ترتیب اثر خواهد داد.
sssoheil
February 5th, 2016, 21:11
Ovh در صورت پرداخت از سورس های نا معتبر و یا گزارش ترافیک ایران بر روی سرور اقدام به بستن پنل و سرور میکند.
a.e
February 6th, 2016, 01:12
Ovh در صورت پرداخت از سورس های نا معتبر و یا گزارش ترافیک ایران بر روی سرور اقدام به بستن پنل و سرور میکند.
موضوع مربوط به سورس پرداخت کاملاً تأیید میشود اما موضوع مربوط به ترافیک ایران متأسفانه تا حدودی غیر قابل قبول میشود چرا که دیتاسنتر ovh دارای نمایندگی های رسمی می باشد و حتی نمایندگی های بدون هیچگونه مشکلی در حال ارائه سرویس به ایران می باشند.
موضوع ترافیک مربوط به ایران فقط در زمانی به شدت پیگیری میشود که بر روی سرور سایت سیاسی یا خبری وجود داشته باشد.
sssoheil
February 6th, 2016, 01:16
موضوع مربوط به سورس پرداخت کاملاً تأیید میشود اما موضوع مربوط به ترافیک ایران متأسفانه تا حدودی غیر قابل قبول میشود چرا که دیتاسنتر ovh دارای نمایندگی های رسمی می باشد و حتی نمایندگی های بدون هیچگونه مشکلی در حال ارائه سرویس به ایران می باشند.
موضوع ترافیک مربوط به ایران فقط در زمانی به شدت پیگیری میشود که بر روی سرور سایت سیاسی یا خبری وجود داشته باشد.
عرض ادب و احترام
دوست عزیز و همکار گرامی .ovh به هیچ وجه چیزی به نام نماینده یا پارتنر و یا تخفیف ندارد و عزیزانی هم که با نام نماینده اقدام به فروش سرور از این دیتاسنتر میکنند تنها رسلر عادی هستند و دیتاسنتر هم از اینکه به ایران سرویس میدهند اطلاع ندارد.بنده چندین نفر از همکاران همین انجمن را میشناسم که ادعا میکنند به دلیل اینکه ترافیک ایران بر روی سرور ها بوده ovh پنل و سرور ها را بسته و یا تمدید نکرده.
a.e
February 6th, 2016, 01:36
عرض ادب و احترام
دوست عزیز و همکار گرامی .ovh به هیچ وجه چیزی به نام نماینده یا پارتنر و یا تخفیف ندارد و عزیزانی هم که با نام نماینده اقدام به فروش سرور از این دیتاسنتر میکنند تنها رسلر عادی هستند و دیتاسنتر هم از اینکه به ایران سرویس میدهند اطلاع ندارد.بنده چندین نفر از همکاران همین انجمن را میشناسم که ادعا میکنند به دلیل اینکه ترافیک ایران بر روی سرور ها بوده ovh پنل و سرور ها را بسته و یا تمدید نکرده.
ضمن عرض ادب و سپاس از پاسخگویی شما بزرگوار؛
مطابق صحبت تلفنی که با دیتاسنتر داشته ایم، دقیقاً مانند جمله ایی که فرمودند خدمتتان عنوان شده است، در صورتی که ترافیک ایران گزارش شود بررسی میشود و حرف شما صحیح می باشد اما تشدید در بررسی و برخورد مرتبط با میزبانی سایت های سیاسی و خبری می باشد.
همچنین در صحبتی که با کارشناس دیتاسنتر انجام شده است عنوان شد که در صورت استفاده از api های دیتاسنتر توسط سایت های ایرانی یا ایجاد پنل کاربری برای کاربرهای ایرانی مشکلی رخ خواهد داد که فرمودند تا زمانی که شکایت رسمی از سرور یا شخص صورت نگیرد ترتیب اثری داده نمیشود و مشکلی نیز رخ نمیدهد.
همچنین قابل ذکر است ارتباط با دیتاسنتر در 2 روز گذشته انجام شده است.