توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغسیر رمز عبور سرور لینوکس
demonvictor
November 4th, 2015, 11:11
با سلام.
یه سرور اختصاصی با سیستم عامل ا***یدارم که توش مجازی سازی کردم و یه سرور مجازی لینوکس سنتواس شیش و هفت بالا اوردم.
حالا رمز عبور روت زو نمیدونیم که مشتری به چی تغییر داده و خودش هم فراموشش شده.میخواستم بدونم که الان چطور میتونم رمز روت رو از روی ا***ی تغییرش بدم?
nginxweb
November 4th, 2015, 11:44
درود
مجازی سازتون چی هستش؟
demonvictor
November 4th, 2015, 15:40
درود
مجازی سازتون چی هستش؟
esxi هستش.
- - - Updated - - -
ممنون میشم اگه یه مقدار سریعتر راهکار رو بگین.
November 4th, 2015, 15:46
دستگاه را ریستارت کنید و وقتی صفحه گراب باز شد، هستهای که میخواهید از طریق آن سیستم خود را بوت کنید، برگزینید.
کلید e را بزنید تا آن مدخل را ویرایش شود. خطی را که با عبارت kernel شروع میشود، انتخاب کنید. کلید e را بزنید تا خط را ویرایش کنید. حرف S را به انتهای خط اضافه کنید. کلید Enter را بزنید تا تغییرات ذخیره شود. فشار دادن کلید b به بوت شدن کرنل مربوط منجر میشود.
پس از انجام این کار به محیط تک کاربره خواهید رفت و از طریق bash میتوانید رمز عبور خود را تغییر دهید. برای این کار کافی است از دستور passwd استفاده کنی
منبع:
http://hostnetwork.ir/help/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D9%BE%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%AF-root-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3/
demonvictor
November 5th, 2015, 11:58
دستگاه را ریستارت کنید و وقتی صفحه گراب باز شد، هستهای که میخواهید از طریق آن سیستم خود را بوت کنید، برگزینید.
کلید e را بزنید تا آن مدخل را ویرایش شود. خطی را که با عبارت kernel شروع میشود، انتخاب کنید. کلید e را بزنید تا خط را ویرایش کنید. حرف S را به انتهای خط اضافه کنید. کلید Enter را بزنید تا تغییرات ذخیره شود. فشار دادن کلید b به بوت شدن کرنل مربوط منجر میشود.
پس از انجام این کار به محیط تک کاربره خواهید رفت و از طریق bash میتوانید رمز عبور خود را تغییر دهید. برای این کار کافی است از دستور passwd استفاده کنی
منبع:
http://hostnetwork.ir/help/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D9%BE%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%AF-root-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3/
اینکارو کردم ولی بازم وقتی که سیستم بالا میاد اون رمزی که دادم رو قبول نمیکنه.
- - - Updated - - -
بچه ها از روش بالا جواب نگرفتم.کسی از دوستان هستش که اطلاعات تماس بهم بده من باش تماس بگیرم تا مشکل رو حل کنن؟
- - - Updated - - -
دوستان ممنون میشم اگه کسی در این مورر سریعتر راهنمایی کنه.
November 5th, 2015, 12:00
این اموزش مشکلی ندارد ممکن است مشکل شما جای دیگری باشد
yourhosting
November 5th, 2015, 12:01
با سلام.
یه سرور اختصاصی با سیستم عامل ا***یدارم که توش مجازی سازی کردم و یه سرور مجازی لینوکس سنتواس شیش و هفت بالا اوردم.
حالا رمز عبور روت زو نمیدونیم که مشتری به چی تغییر داده و خودش هم فراموشش شده.میخواستم بدونم که الان چطور میتونم رمز روت رو از روی ا***ی تغییرش بدم?
اسم سیسیتم عامل به صورت *** در هست . سیستم عامل چی هست؟ centos ؟
ServerDL.com
November 5th, 2015, 12:21
با سلام.