ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یوزرنیم کنترل پنل

SaeedFazlollahzadeh
November 4th, 2015, 09:07
سلام
سوالم ممکنه تا حدی مربوط به هاست هم باشه ولی چون با بقیه کنترل پنل ها کار نکردم و نمیدونم چجوریه (هرچند به احتمال خیلی زیاد، از بابت سوال من، شبیه به هم هستن)، به همین دلیل این جا تاپیک زدم.
یه دامنه رو مثال میزنم که برای خودم هست و یه چند وقت هم هاست داشت.
دامنه ی langlearner.ir رو ثبت کرده بودم و براش هاست گرفته بودم. یوزرنیمی که شرکت هاست تو ایمیل به من داد، langlear بوده.
البته فکر کنم یوزرنیم رو خود شرکت تولید کننده ی سی پنل باید بده دیگه، چون اگه به من langlearner با دامین ایران و کام و us و چند نفر دیگه بخواد یه یوزرنیم بده که راحت میتونیم وارد پنل همدیگه بشیم. مطلب این خط درسته؟
حالا اگه فرض کنیم نظریه ی بالام درست باشه، سی پنل یا هر شرکت ارائه دهنده ی دیگه ی کنترل پنل میاد یوزرنیم رو از نام کامل شروع میکنه و به اولین نفر، یوزرنیم کامل نام دامنه رو میده و به نفر دوم، یه حرف کمتر و نفر سوم دو حرف کمتر و الی آخر. مثلا یوزرنیم langlearner.com باشه همون langlearner و مال من که مشخصه و langlearner.us هم مثلا langlearne و یه .eu هم باشه که langlea باشه.
خب با این حساب وقتی دو تا langlearner های ایران و کام در دو کنترل پنل مختلف باشن، مشکلی نیست، ولی باز هم چجوری شرکت های مختلف میان یوزرنیم هایی میدن که یکی نباشه؟
و این که اگه همین دامنه های ایران و کام بیان کنترل پنل رو عوض کنن. مثلا اگه قبلا سی پنل و دایرکت بودن، الان دقیقا برعکس بشن و بشن دایرکت و سی پنل. خب در این شرایط که اگه چیزی که تو ذهن من هست، باشه؛ دو تا سایت به راحتی آب خوردن نابود میشن!
میدونم یه ذره گنگ توضیح دادم. امروز یه ذره زیادی ذهنم درگیر بوده و به همین دلیل الان دیگه خیلی جواب نمیده. ایشالا تلاش میکنم توضیحات بیشتر بدم یا متن رو روان تر کنم. البته متنش یه ذره تخصصیه.
پیشاپیش تشکر از پاسخ هاتون

- - - Updated - - -

سلام
اگر امکانش هست پاسخ رو لطف می کنید؟

iHSG
November 4th, 2015, 17:41
سلام
معمولا این نام توسط سیستم whmcs که اکثر هاستینگ ها دارن به صورت خودکار انتخاب میشه و چون در انتخاب یوزر هاست محدودیت کاراکتر هست اغلب اوقات یوزر فقط بخشی از آدرس دامنه اصلی است.
اگر طبق نظریه شما یه نفر با دامنه هم نام و فقط پسوندی دیگه بخواد از همون شرکت و همون سرویس استفاده کنه در این صورت سیستم whmcs با گذاشتن مثلا یه عدد به آخر یوزر نیم اونو از اون یکی جدا میکنه.
مطمئن باشید سیستم whmcs اونقدرا سابقه داره که فکر این مشکلات جزئی رو کرده باشه.

iHSG
November 4th, 2015, 17:44
بعدش هم یوزر نیم ها در هر سرور جدا هستن و اصلا ربطی به شرکت سی متل نداره.
یعنی ممکنه تو سرور من یه یوزر با نام test باشه و تو سرور 10 تا شرکت دیگه هم این یوزر با محتویات کاملا متفاوت باشه.
یوزر نیم هاست مثل ایمیل نیست که جهانی باشه فقط توی همون سرور همون شرکت است.

SaeedFazlollahzadeh
November 5th, 2015, 08:29
یوزر نیم هاست مثل ایمیل نیست که جهانی باشه فقط توی همون سرور همون شرکت است.
تمام حرف ها تون واقعا خوب بود، ولی این یکی برام خیلی جالب بود و دقیقا نکته ای بود که من رو به جوابم خیلی نزدیک کرد؛ هرچند الان که این قضیه رو متوجه شدم، سوالات جدیدی با دانش جدید برام بوجود اومده.
الان فرض کنیم دو تا کاربر با دو تا دامنه ای که در پست اول گفتم، از یه شرکت یکسان، هاست اشتراکی مثلا یک گیگابایتی بخرن مثلا روی سرور آلمان. هم چنین دو کاربر دیگه در دو نقطه ی دیگه ی جهان هم بیان با همون نام دامنه ی پست اول با مثلا us و eu بین هاست اشتراکی یک گیگابایتی سرور آلمان بخرن.
خب در مورد دو کاربر اول فرض میکنیم ایرانی باشند و خب در نتیجه دو نام کاربری مختلف میگیرند و احتمالا حق تقدم و تاخر هم در اعطای نام کاربری رعایت میشه. یکی بشه langlearner و اون یکی هم langlear.
اما در مورد دو کاربر بعدی که در دو نقطه ی مختلف جهان، مثل آمریکا و قاره ی اروپا، هستند چطور؟
خب اگه شرکت های هاست موجود در آمریکا و اروپا هم بیان از روی یه سرور، یه یوزرنیم همسان به دو کاربر بدن، باز هم مشکلی پیش نمیاد؟
هم چنین وقتی که هاست میخریم، هاستینگ یه آی پی میده که میگه تا زمان ست شدن دی ان اس و فعال شدن اکانت روی دامین شما، میتونید از آی پی برای ورود به پنل استفاده کنید.
حتی اگه در این مورد هم سه تا یوزر langlearner وجود داشته باشه، باز هم تداخلی در ورود به سرور های آلمان پیش نمیاد؟
این سوال یهویی تو ذهنم اومد چون گفتم خب هاستینگ میاد از یه شرکت دیگه هاست میگیره.

iHSG
November 5th, 2015, 10:04
ببینید شما اشتباه فکر میکنید که چون کنترل پنل هاست شما سی پنل است دارید از شرکت بزرگ cPanel.net استفاده میکنید که اشتباهه.
سی پنل یه نرم افزاره که روی سیستم عامل سرور (چه لینوکس چه ویندوز) نصب میشه و به اون سرور اجازه میده که از آیپی خودش به بقیه کنترل پنل آنلاین ارائه کنه.
تمامی یوزر های سی پنل نصب شده در هر سرور فقط محدود به همون سرور است.
ببین مثل یوزر های ویندوز کامپیوتر شما می مونه مثلاً اگه شما یه یوزر Saeed در ویندوزتون بسازید خب اگه منم در ویندوزم یه یوزر Saeed بسازم مسلماً اطلاعاتشون فرق داره چون یوزر ها در سطح همون کامپیوتر هستن و جهانی نیستن.
یوزر های سی پنل هم همینطوره چون سی پنل یه نرم افزاره که در سرور نصب میشه سرور هم مثل همین کامپیوتر های معمولی است فقط با این تفاوت که مشخصات سخت افزاریش خیلی بالاتره.
پس در نتیجه سی پنل در همون کامپیوتر سرور یوزر ها رو میسازه یعنی مثلاً اگه من بیام با دامنه webhostingtalk.ir از میهن وب هاست هاست بخرم بعد دوباره برم با همین دامنه از یه جای دیگه هم هاست بخرم حتی ممکنه یوزر های هر دو هاست یکی باشه اما چون در دو کامپیوتر سرور جدا هستن اطلاعاتشون کامل فرق میکنه.

SaeedFazlollahzadeh
November 5th, 2015, 12:27
دیگه کاملا گرفتم قضیه رو
تشکر فراوان