PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در دایرکت ادمین --- لطفا کمکـــــــ کنید فوریه

armin.rf
November 3rd, 2015, 14:21
سلام
چطوری میتونم تو دایرکت ادمین درست کنم که وقتی هاست ساخته شده پسوند دامنه اصلی در اون باشه
برای ارائه هاست دایرکت ادمین میخوام

مثال : xzn.ir

میتونم از هاستینگر و یوهاست گرفتن ولی من تو دایرکت رو میخوام

- - - Updated - - -

کمکــــــــــــــــــ

- - - Updated - - -

کمکــــــــــــــــــ

Hostline
November 3rd, 2015, 16:37
بهش میگرن wilcard اینو سرچ کن چیزای خوبی گیرت میاد میشه

iHSG
November 3rd, 2015, 16:53
سلام
ببین شما قبل از ایجاد هاست اول باید یه A Record در دامنه ای که می خوای زیر دامنه هاست باشه به این صورت بسازی:
مثلاً اگه دامنه xzn.ir است و شما می خوای هاست test.xzn.ir رو بسازی باید بری به سطح User Level دامنه xzn.ir و یه A Record با متن test.xzn.ir. و آیپی سرور بسازید.
سپس براحتی وقتی می خوای هاست جدید ایجاد کنی دامنه هاست رو test.xzn.ir بذار.
فقط پس از ایجاد A Record و هاست 10 دقیقه ای طول میکشه تا آدرس بالا بیاد.

- - - Updated - - -

بهش میگرن wilcard اینو سرچ کن چیزای خوبی گیرت میاد میشه

درسته اما ساب دامین های WildCard فقط روی یک هاست می تونن اجرا بشن اما روشی که من گفتم برای هر ساب دامین میشه یه هاست جدا ساخت.

armin.rf
November 3rd, 2015, 17:07
سلام
ببین شما قبل از ایجاد هاست اول باید یه A Record در دامنه ای که می خوای زیر دامنه هاست باشه به این صورت بسازی:
مثلاً اگه دامنه xzn.ir است و شما می خوای هاست test.xzn.ir رو بسازی باید بری به سطح User Level دامنه xzn.ir و یه A Record با متن test.xzn.ir. و آیپی سرور بسازید.
سپس براحتی وقتی می خوای هاست جدید ایجاد کنی دامنه هاست رو test.xzn.ir بذار.
فقط پس از ایجاد A Record و هاست 10 دقیقه ای طول میکشه تا آدرس بالا بیاد.

میخوام آنی تحویل بده آیا امکان داره؟

iHSG
November 3rd, 2015, 17:10
میخوام آنی تحویل بده آیا امکان داره؟

من خودم برای سایتم این کار رو نیاز دارم و تا حالا روش آنی براش که هر ساب دامین رو تو هاست جداگانه بسازه پیدا نکردم.
فقط همین روش هست که 10 دقیقه صبرش هم به خاطر کش DNS سرویس دهنده های اینترنت است وگرنه ساب دامین به صورت آنی در سایت های چک کننده آنلاین مثل http://gtmetrix.com باز میشه فقط برای ما هست که کش DNS یه 10 دقیقه ای طول میکشه.البته بسته به شرکتی است که ازش اینترنت خریدید من مخابرات دارم معمولاً 10 دقیقه طول میکشه.

armin.rf
November 3rd, 2015, 17:15
من خودم برای سایتم این کار رو نیاز دارم و تا حالا روش آنی براش که هر ساب دامین رو تو هاست جداگانه بسازه پیدا نکردم.
فقط همین روش هست که 10 دقیقه صبرش هم به خاطر کش DNS سرویس دهنده های اینترنت است وگرنه ساب دامین به صورت آنی در سایت های چک کننده آنلاین مثل http://gtmetrix.com باز میشه فقط برای ما هست که کش DNS یه 10 دقیقه ای طول میکشه.البته بسته به شرکتی است که ازش اینترنت خریدید من مخابرات دارم معمولاً 10 دقیقه طول میکشه.

روش دیگه ای سراغ ندارید؟

armin.rf
November 13th, 2015, 16:33
اپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پپپ

netaram
November 14th, 2015, 16:04
اگر درست متوجه منظور شما شده باشم هیچ نیازی به تنظیم a رکورد نیست فقط کافیست امکان ساخت اکانت با ساب دامین در دایرکت ادمین را باز کنید و پس از تحویل هاست خودکار دی ان اس zone ها در دایرکت ادمین ایجاد می شود.
در مورد تحویل نیز کافیه تو فرم سفارش whmcs تغییراتی بدین.
در مورد دایرکت ادمین در صورت تمایل آموزش آن را ارسال می کنم