PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند یک برنامه نویس فیسبوک در زمینه ساخت یک اپلیکیشن

golijan
November 2nd, 2015, 22:22
سلام به همه
یک اپلیکیشن فیسبوک میخوام بنویسن که در تعدادی پیج(قابل اضافه شدن و کم شدن هستن پیج ها) در فاصله زمانی مشخص (برحسب نیاز هر پیج که کاربر برای هر پیج تعریف میکنه ، معمولا زمانش بین 15 دیقه تا 3 ساعت باشه و این انتخاب برای کاربر باشه که انتخاب کنه گزینه مورد نظر رو) در پیجهای معرفی شده پست بذاره.
نکات:
-همونطوری که میدونید منظورم پیجهایی هست که در اون پیجها ادمین هستم نه پیجهای دیگران و منظور اسپمر نیست.
- متنهایی که باید در پستها شیر بشه رو من(کاربر) بهش میدم و اون اپلیکیشن طبق اون زمان بندی تعریف شده پستها رو در پیجها بصورت رندم شیر میکنه(یعنی فرضا اگه پستی با متن "سلام چطوری" رو در پیج شماره یک در ساعت 8 شب شیر شد در همان ساعت مشخص در پیج شماره دو متن دیگری "امروز هوا سرد بود" شیر بشود. به عبارت دیگه در رکوردی که شامل تهدادی متن است در یک زمان در پیجها متنهای متفاوت شیر کنه.
- قبل از اینکه متن رو مستقیم شیر کنه از پیجهای وریفای شده که آدرس اون پیجها رو بهشون میدم بتونه مثلا لیست ویدیو هایی و یا عکسهایی که بالای 2000 لایک خورده رو اول تو پیج من شیر کنه سپس عنوان اون پست که قابل نوشتن متنی دلخواه برای شیر هست رو از همان رکوردی که براش تعریف کردم رو پست کنه.
و...

اطلاعات تماستون برام ایمیل کنید تا باهاتون تماس بگیرم. چون سخت میشه توضیح داد لذا کلیات رو اینجا توضیح دادم.
کسایی که در زمینه برنامه نویسی فیسبوک و توابع اون تجربه دارن لطفا بهم ایمیل بدن تا توضیحات کاملتر رو خدمتشون بگم.
MZB_golijan@pfboys.com
نکته مهمتر اینکه: در مورد هزینه هم باهم توافق میکنیم;)

paradis
November 3rd, 2015, 19:09
تو نت بگردی یه اسکریپت نال شده هست که میتونی پیج ها رو بهش بدی،متن رو هم بدی و اون اسکریپت طبق زمان بندی تعیین شده متن ها رو ارسال میکنه
خودت میتونی رایگان انجامش بدی

golijan
November 4th, 2015, 03:15
کاری که من از اپلیکیشن میخوام فقط به سادگی یه پست گذاشتن نیست. باید یه سری چیزها رو تست کنه. یه سری امکانات به هر یوزر بده که دست یوزر برای انتخابهای متفاوت باز باشه...
یه برنامه نویس فیسبوک احتیاجه که اپلیکیشن خاصی بنویسه

djspammer
November 4th, 2015, 09:04
8-| شما که هنوز دنبال برنامه نویسی