ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فایروال سی ایکس اس

demonvictor
November 2nd, 2015, 21:44
با سلام.میخواستم بدونم که هزینه خرید انتی شلر سی ایکس اس چقدر هستش و اینکه ماهانه است یا مادامی?
همچنین شل ایجاد میشه و اجرا یا نه.
مصلا من یه شل دارم.بعد از نصب این انتی شلر ایا میتونم اپلودش کنم یانه?
دقت هم داشته باشین که الان دیگه همه شل هاشون رو کد میکنن یعنی در این حالت منظورم این هستش که اجرا میشه و یا نه.

sami-00
November 2nd, 2015, 22:48
سلام باید توی سایت ها بگردید فکر کنم یک بار هستش
اون رو با تنظیمات میشه حلش کرد که شل رو بشناسه و حذف کنه

smhnw
November 2nd, 2015, 22:54
نخرین !

فقط شل های پابلیک رو میشناسه که طبیعتا به درد نمیخوره ! ( جوجه هکرا رو میشناسه :d )

الان خدا داده شل دست نویس و ...

200 ت تقریبا میریزین دور ...

demonvictor
November 2nd, 2015, 23:28
پس با این تفاسیر چیکار باید کرد?

novin-web
November 2nd, 2015, 23:37
با سلام.میخواستم بدونم که هزینه خرید انتی شلر سی ایکس اس چقدر هستش و اینکه ماهانه است یا مادامی?
همچنین شل ایجاد میشه و اجرا یا نه.
مصلا من یه شل دارم.بعد از نصب این انتی شلر ایا میتونم اپلودش کنم یانه?
دقت هم داشته باشین که الان دیگه همه شل هاشون رو کد میکنن یعنی در این حالت منظورم این هستش که اجرا میشه و یا نه.

سلام
هزینه لایسنس یکباره 60 دولار هست.
در کل خوب هست و بصورت ریل تایم عمل میکنه.
شل اگر در دیتابیس باشه اجرا نخواهد شد
بله شل های اختصاصی اجرا میشوند

smhnw
November 3rd, 2015, 00:29
پس با این تفاسیر چیکار باید کرد?

سرور رو کامل سعی کنین ایمن کنین تا در صورت هک شدن یک اکانت به بقیه اکانت ها اسیبی نرسد !

در صورتی که زیاد وارد نیستین کلودلینوکس نصب کنین + cagefs البته اینها فقط بخشی از کارهارو انجام میدند و باز هم موارد زیاد دیگری هست ...

در کل نمیشه جلوی هک شدن هیچ سایتیو گرفت !!! با پیگیری های جدید فتا در مورد هک شدن سایتا جدیدا خیلی سایتا هک میشن و اصلا نه دیفیسی نه چیزی فقط مطالب - فایلا ایناشون رو میبرن و ...

مینا-صیفی
November 3rd, 2015, 11:44
توصیه میکنم شما کلا سرورتان را بدید دست متخصص Security hacking کلا از پایه امنیت سازی کنه و برقراری امنیت بکنه براتون .
این را میشناسم کارش حرفه ای هست
https://fullsecurity.org
با تشکر

nginxweb
November 3rd, 2015, 11:48
درود

دوست گرامی CXS و تمام اسکریت های مشابه فقط یک سری encoding های خاص را شناسایی میکنند و براحتی با encrypt کردن شل ها قابل دور زدن و bypass کردن هستند و خیلی مطمئن باشید از این اسکریپ ها. ضمنا یک CXS watch demon دارد که بطور زنده در سرور در حال اسکن سرویس ها است که cpu زیادی نیز مصرف میکند