PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ▄ ▄ مشکل در کانفیگ شبکه MyLoc ▄ ▄

ixpro
November 2nd, 2015, 18:24
سلام
دوستان عزیز بنده یک سرور از Myloc دارم که متاسفانه روی بعضب از سیستم ها مثل لینوکس و کریو و ... بجز ویندوز و تنها موردی که خطا ایجاد می کنه netmask 255.255.255.255 است که تاکنون با همچین چیزی روبرو نشده بودم ، طبق صحبت های انجام شده با این دیتاسنر شبکه این دیتاسنتر به همین شکل انجام شده .
حال میخواهم بدونم که ایا راهی داره که بشه این netmask رو یجوری وارد کرد که موقع نصب سیستم عامل خطا به ما نده و اونو ما ادد کنیم .؟

sami-00
November 2nd, 2015, 22:57
سلام
دوستان عزیز بنده یک سرور از Myloc دارم که متاسفانه روی بعضب از سیستم ها مثل لینوکس و کریو و ... بجز ویندوز و تنها موردی که خطا ایجاد می کنه netmask 255.255.255.255 است که تاکنون با همچین چیزی روبرو نشده بودم ، طبق صحبت های انجام شده با این دیتاسنر شبکه این دیتاسنتر به همین شکل انجام شده .
حال میخواهم بدونم که ایا راهی داره که بشه این netmask رو یجوری وارد کرد که موقع نصب سیستم عامل خطا به ما نده و اونو ما ادد کنیم .؟

سلام
255.255.255.0
به این صورت وارد کنید ببیند درست میشه؟

ixpro
November 3rd, 2015, 03:28
سلام
255.255.255.0
به این صورت وارد کنید ببیند درست میشه؟

با تمامی مدل ها انجام گرفت ولی متاسفانه نمیشه.
کلا بحث ما این است که آیا میشه از طریق کنسول به وی پی اس یک کاری کرد که بتونیم کامنت بزنیم و ادد کنیم ، سیستم عامل ما کــ-ـ-ـ-ـ-ـریـــ-ـ-ـ-ـ-ـو است .

MagicVps.Com
November 3rd, 2015, 23:46
با تمامی مدل ها انجام گرفت ولی متاسفانه نمیشه.
کلا بحث ما این است که آیا میشه از طریق کنسول به وی پی اس یک کاری کرد که بتونیم کامنت بزنیم و ادد کنیم ، سیستم عامل ما کــ-ـ-ـ-ـ-ـریـــ-ـ-ـ-ـ-ـو است .
اگر این نت ماسکش هست که باید تنظیماتش مثل شبکه ovh fhai

توی ویندوز 2008 به بالا این نت ماسک تعریف شدهست و راحت میشه ست کرد ولی داخل ویندوز 2003 باید از طریق ریجستری تغیر بدین ابتدا یک نت ماسک مثل
255.255.255.0 ست میکنید بعد از طریق کنسول واردی وی پی اس مورد نظر بشید بعد از طریق ریجستری تغیرش میدین و اوکی میشه برای کریو و میکروتیک هم میشه راه داره اون هم قابل حل هست

ixpro
November 5th, 2015, 19:47
اگر این نت ماسکش هست که باید تنظیماتش مثل شبکه ovh fhai

توی ویندوز 2008 به بالا این نت ماسک تعریف شدهست و راحت میشه ست کرد ولی داخل ویندوز 2003 باید از طریق ریجستری تغیر بدین ابتدا یک نت ماسک مثل
255.255.255.0 ست میکنید بعد از طریق کنسول واردی وی پی اس مورد نظر بشید بعد از طریق ریجستری تغیرش میدین و اوکی میشه برای کریو و میکروتیک هم میشه راه داره اون هم قابل حل هست

ست کردن روی ویندوز رو موردی ندارم ، تنها مورد روی سیستم عامل Kerio OS 8.6 است که خود یک سیستم عامل است ، مورد ما در این سیسنم است

speednet
November 5th, 2015, 21:08
سلام
دوست عزیز
کی گفته نت مسک دیتا سنتر مای لوک بهشکل ۲۵۵.۲۵۵.۲۵۵.۲۵۵
هست ؟

ixpro
November 5th, 2015, 22:22
سلام
دوست عزیز
کی گفته نت مسک دیتا سنتر مای لوک بهشکل ۲۵۵.۲۵۵.۲۵۵.۲۵۵
هست ؟

خود آنها در تیکت های مکرر در راجب آن همین نت مسک را ارسال کردند.

- - - Updated - - -

لطفا بجای خصوصیات و ویژگی های سرورها و دیتاسنترها ، راه حل را اعلام نمایید نه اینکه برای زدن پاسخ الکی به فکر بالابردن آمار خود باشید