ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب اسکریپ تگ ساز

hamidrez4
November 2nd, 2015, 14:46
سلام دوستان...می خواستم بدون چطور میتونم یه اسکریپ تگ ساز موزیک رو سایتم نصب کنم...سایت وردپرس..

hostorder
November 2nd, 2015, 15:18
سلام دوستان...می خواستم بدون چطور میتونم یه اسکریپ تگ ساز موزیک رو سایتم نصب کنم...سایت وردپرس..

خواستید آمادشو داریم واسه فروش 50ت

hamidrez4
November 2nd, 2015, 15:40
دوست عزیز من اسکریپ رو دارم میخوام بدونم چطور روی سایت نصب میشه....

kouroshDesigner
November 2nd, 2015, 16:29
دوست عزیز من اسکریپ رو دارم میخوام بدونم چطور روی سایت نصب میشه....

باید به افزونه وردپرس تبدیل کنی ....

J0k3R
November 2nd, 2015, 16:31
دردو !
مثل سایر اسکریپت ها .
ساب دامین بزنید اسکریپت روی ساب بریزید

ex: tags.mysite.com

hostorder
November 2nd, 2015, 16:34
اونی که ما داریم دیتابیس هم نمی خواد افزونه هم نمی خواد برچسب میده متا تگ میده حتی خوده پست رو با کلمات لینک شده کلمه آهنگ جدید لینک شده اسم فارسی خواننده اسم آهنگ و انگلیسی ها رو بهتون میده

J0k3R
November 2nd, 2015, 16:40
اونی که ما داریم دیتابیس هم نمی خواد افزونه هم نمی خواد برچسب میده متا تگ میده حتی خوده پست رو با کلمات لینک شده کلمه آهنگ جدید لینک شده اسم فارسی خواننده اسم آهنگ و انگلیسی ها رو بهتون میده
برای فروش هست یا رایگان ؟

با همین امکاناتی که شما میگی رایگانش هست !

hostorder
November 2nd, 2015, 17:03
برای فروش هست یا رایگان ؟

با همین امکاناتی که شما میگی رایگانش هست !

نه خیر رایگانش نیست یکی هست که فقط برچسب ساده میده نه اونم با برچسب انگلیسی!!!

- - - Updated - - -

این تگ ساز کل پست رو به شما تحویل میده به همراه متن پست که کلمات به برچسب ها لینک میکنه بر چسب ها رو میده متا تگ ها رو هم برای افزونه یو سات تحویل میده

ictpars
November 2nd, 2015, 17:21

باسلام
می تونید با ما در تماس باشید تا به صورت کاملا رایگان هم توضیح هم نصب کنیم .. باتشکر .

آیدی یا هو : onlypsd

J0k3R
November 2nd, 2015, 19:05
نه خیر رایگانش نیست یکی هست که فقط برچسب ساده میده نه اونم با برچسب انگلیسی!!!

- - - Updated - - -

این تگ ساز کل پست رو به شما تحویل میده به همراه متن پست که کلمات به برچسب ها لینک میکنه بر چسب ها رو میده متا تگ ها رو هم برای افزونه یو سات تحویل میده

دمو اسکریپت
http://demo.famo.ir/script/music/TagMaker/

بدون نیاز به نصب و دیتابیس