توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهتمایی و خرید هاست
irasoul
November 2nd, 2015, 13:02
درود
دوستان به یک شرکت معتبر برای انتخاب میزبای سایت نیاز دارم ، هدق سایت گوگل است لذا سرعت لود و آپتایم ، پینگ و امنیت حائز امنیت است ، ( نیاز به آی پی اختصاصی داریم )
نظر شما در مورد شرکت Bertina چیه ؟
arminak
November 2nd, 2015, 13:17
با سلام
پیشنهاد بنده راه اندازی یک سرور اختصاصی در موقعیت اروپا هست
mizbanwebhost
November 2nd, 2015, 15:17
درود
دوستان به یک شرکت معتبر برای انتخاب میزبای سایت نیاز دارم ، هدق سایت گوگل است لذا سرعت لود و آپتایم ، پینگ و امنیت حائز امنیت است ، ( نیاز به آی پی اختصاصی داریم )
با سلام
سایت خوبی هست .
البته با هزینه های پایین تر می توانیم با کیفیت مطلوب در خدمتتون باشیم
pardazit.net
November 2nd, 2015, 16:07
درود
اگر هدفتون گوگل هست لطفا سمت هاست های ایران نرید !
این رو واقعا تجربه کردیم که خدمتتون عرض میکنم همان طور که دوست خوبمون گفتن سرور های اروپایی از هر نظر مناسب هستند (سرعت ، پینگ مناسب به ایران ، ایندکس گوگل و ... )
شرکت ****** هم تایید می شوند اما از لحاظ سرویس ها اطلاعی ندارم.
jahanweb
November 2nd, 2015, 16:39
شرکت گسترش ارتباطات زیر ساخت فعالیت خود را از سال 89 با عنوان میهن وب هاست آغاز نمود که در مدت فعالیت خود توانست با اتکا به رضایت مشترکانش بیش از 11000 سایت را میزبانی کند ، میهن وب هاست با استفاده از جدیدترین متدهای میزبانی و استفاده از برترین سخت افزارهای موجود و استفاده از وب سرور بسیار قدرتمند لایت اسپید وضعیت لود سایت و آپتایم سایتهای میزبانی شده را بهبود میبخشد.
میهن وب هاست در مدت اندک و با حمایت کاربرانش توانست به جمع هاستینگ های برتر ایران در آمار جهانی بپیوندد.
کلیه مشتریان میهن وب هاست دارای مالکیت 100 درصد دامینهایشان هستند و در هر زمان امکان تغییر دی ان اس و یا انتقال دامین از طریق پنل اصلی میهن وب هاست امکان پذیر است.
درود
باسلام و احترام در خدمتم
3 روز تست کنید بعد خریداری کنید با کیفیت عالی
سایت ما : www.ict-pars.ir
شماره تماس : 09330809684 - 09135472692
موفق و پیروز باشید
aryantaktaz
November 2nd, 2015, 17:17
سلام
بنظرم طلاهاست خیلی خوبه
www.talahost.com
hostorder
November 2nd, 2015, 17:19
ایشون افر نخواستند که دارید افر میدید خواستند تایید کنید یا پیشنهاد بدید نت افراز هم خوبه
CYCLONER
November 2nd, 2015, 17:27
شرکت ****** شرکت خوبی هست تایید میشه سایت های دیگه هم وجود دارد ولی سرور اختصاصی بهتر هست
irasoul
November 2nd, 2015, 23:35
اگر هدفتون گوگل هست لطفا سمت هاست های ایران نرید !
این رو واقعا تجربه کردیم که خدمتتون عرض میکنم همان طور که دوست خوبمون گفتن سرور های اروپایی از هر نظر مناسب هستند (سرعت ، پینگ مناسب به ایران ، ایندکس گوگل و ... )
شرکت ****** هم تایید می شوند اما از لحاظ سرویس ها اطلاعی ندارم.
درود
ممکنه ارائه دهنده ای معرفی کنید که ایرانی نباشه و ایرانی ها رو میزبانی کنه ؟
- - - Updated - - -
سپاس گذارم از تمامی دوستانی که توجه و راهنمایی کردن !
peym@n
November 2nd, 2015, 23:39
درود
از اروپا از یکی از دیتاسنتر هایی مشهور انتخاب نمائید و سرور اختصاصی تهیه کنید به نظر بنده مناسب هست و یک مدیریت حرفه ای
موفق باشید
milad6782
November 2nd, 2015, 23:57
درود
آساک سرور
ما ادعا نمیکنیم
توانایی خود را نشان می دهیم
یک ماه تست رایگان
asakserver.com
ms313
November 3rd, 2015, 00:03
خودمون که هاستینگ هستیم ولی خوب
******، پویا سازان و آی آر وب هاست تایید میشه شدید.
موفق باشید.
aligoli
November 3rd, 2015, 06:43
درود
نمونه داریم سایت هایی که سرعت لود بسیار بالایی دارند.
میتونم بهتون پیشنهاد بدم و حتی تست کنید.
www.my.hezarnevis.ir بهتر هست تیکت بزنید.
seecurity
November 3rd, 2015, 17:59
میزبان هاستینگ را هم تجربه کنید.
ورود : اینجا (http://mizbanhosting.com)