توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در dns های یک دامنه
saeed25
September 25th, 2010, 14:15
با دروود
مشکل این دامنه چیست؟
intoDNS: sarzaminparian.com - check DNS server and mail server health (http://www.intodns.com/sarzaminparian.com)
mr.he3am
September 25th, 2010, 15:10
اصلا هاست روی این دامنه وجود ندارد فقط دی ان اس ست شده
saeed25
September 25th, 2010, 15:16
دروود
خوب،دی ان اس ها مربوط به میزبانی هستند!و تا آنجا که من می دانم برای داشتن سرویس بر ریو یک دامنه،کافی است که nsهای سروریس جدید را بر ریو دامنه ست نماییم!مگر جز این است؟
mr.he3am
September 25th, 2010, 15:18
منظور بنده متوجه نشدید
دی ان اس دامنه روی سرور ست شده
اما روی سروری که دامنه ست کردید برای این دامنه هاستی ساخته نشده
saeed25
September 25th, 2010, 15:22
دروود
بله،درست می فرمایید،شوربختانه فراموش کردم که بر روی سرور نیز این دامنه را به کار بندم.
سپاس از شما.
saeed25
September 25th, 2010, 22:02
با دروود
شوربختانه نمی دانم به چه سبب من نمی توانم این دامنه را بالا بیاورم!هرچند دامنه را به میزبانی همبند(متصل)کرده ام و در پیوند هایی هم که از بررسی وضیعت دامنه گرفته ایم،دامنه به خودی هیچ مشکلی دارد اما شوربختانه هرگاه که نام دامنه را می زنم به نشانی دیگری هدایت می شوم!آن نشانی را در پایان می آورم،اگر رایتان میسر مرا در بهینه سازی آن راهنمایی بفرمایید.
با سپاسی فراوان
نشانی هدیات شده:
این دامنه باید توسط مدیریت سرور یک بار پاک شود سپس ساخته شود اگر درست نشد آپاچی ریبلود کنه صدرصد درست میشه اگر هم بلد نبود نتونست مشخصات سرور اصلی برای من ایمیل کنه اوکی کنم این مواردی که بنده خیلی بهش برخورد کردم
saeed25
September 25th, 2010, 22:09
دروود بر شما
آیا از کارفرمان سرور،مراد همان شرکتی است که از آنجا پلان نمایندگی میزبانی دارم؟
آیا نمی پندارید که در سامانش(تنظیمات)دامنه جایی دامنه به نشانی دیگری هدایت می شود؟
سپاس از پاسخهای سبزتان.
DeltaGostar
September 25th, 2010, 22:19
بله من میپیندارم که صدرصد مشکل از اون ور است بهش بگید دامنه رو پاک کنه
از سپس بسازه اگر درست نشد
آپاچی رو ریبلود کنه
سپس درست نشد باید مشخصات داشته باشم که دستی تنظیمات درست کنم
:63: