ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از كدام شركت اينترنت point to point بگيرم؟

A2sa.n
November 2nd, 2015, 00:51
سلام خدمت دوستان عزيزم
ما مدت هاست مشترك شاتل هستيم، سرويس 6mb نامحدود، الان مدتيه كه خيلي اينترنت بد بود، پشتيباني هر دفعه راديو رو بهونه ميكرد و ميگفت تنظيم نيست، بالاخره امروز كارشناس اومد و به گفته خودشون يك برج رو اسكلت بندي كردن و در حال ساخت هست، توخيابون فرشته! ما زعفرانيه هستيم، به همين دليل جلوي ارتباط ما رو گرفته، وقتي هم كه ديوار كشي بشه و تموم بشه كه اينترنت ما كاملا قطع ميشه، چون ديگه نزديك به ما و تو يه زاويه ديگه اين ها دكل ندارن كه جهت راديو رو بشه عوض كرد! خط تلفن هم نويز داره و اينترنت نميشه روي اون گرفت! حالا قرار شد عوض كنيم اينترنت رو، نميدونم كدوم شركت واسه سرويس ptp خوب هست و تو محل ما جواب ميده! سرعت و حجم براي من خيلي مهمه! خيلي ممنون ميشم اگه به من كمك كنيد و تجربياتتون رو در اختيارم بزارين

ourweb
November 2nd, 2015, 00:54
خب جهت رادیو رو عوض کن ببین کدوم سیگانل بهتری داری هرکدوم که خوب بود برو باهاش ببند قرارداد رو

A2sa.n
November 2nd, 2015, 01:03
خودم جهت راديو رو عوض كنم؟؟؟ چجوري؟ من عصر تلكام، پارس آنلاين و هاي وب بهم پيشنهاد شده
ميخواستم زنگ بزنم واسه امكان سنجي بيان

fireserver
November 2nd, 2015, 01:40
خودم جهت راديو رو عوض كنم؟؟؟ چجوري؟ من عصر تلكام، پارس آنلاين و هاي وب بهم پيشنهاد شده
ميخواستم زنگ بزنم واسه امكان سنجي بيان
سلام

اگر مصرف حجمی زیادی دارید های وب بسته های خوبی داره و از سرعتش راضی هستیم در استان ما
حجمی که ارایه می کنه مثلاْ 40 گیگ ماهیانه 30 هزار تومان ! + هزینه اشتراک ماهیانه حدودا ماهی 40 45 در میاد ولی هم از لحاظ کیفی و از لحاظ کمی :d خوب هستش
چند ماه یکبار قطعی به زور مشاهده می کنیم فقط تنها مشکلی که میشه گفت از های وب پشتیبانی تلفنی هست که همیشه صف طولانی دارند در واحد پشتیبانی 25 نفر و ...
به دفتری که های وب در شهر شما دارد مراجعه کنید ببینید این خدمات را ارایه می دهند برایتان و از پشت بام شما اکسس پوینت های وب مشاهده میشه یا خیر
البته اینم ارز کنم ما در منطقه ای مجبور به راه اندازی شبکه ای شدیم که روبه رو رادیو ۲ ساختمان هستش ! آنتن های فلت بلوبری استفاده کردیم و امواج رادیو رو از دو ساختمان با افت 10٪ کیفیت عبور دادیم.این راه هزینه بر می باشد :69:

ourweb
November 2nd, 2015, 07:02
کار زیاد سختی نیست حداقل سیگنال عالی باید 60 تا 75-db باشه اول مدل رادیو رو بگو تا بهت بگم

saeed25
November 2nd, 2015, 15:06
با دروود
در کدام استان و یا شهر هستید؟
اگر ساکن استان فارس هستید به صورت تضمینی ،امکان سرویس دهی به شما رو دارا می باشیم.

A2sa.n
November 2nd, 2015, 17:13
والا من نميخوام خيلي هزينه آنت راديو بكنم چون زياد ايران نيستيم! ميمونه اونم قديمي ميشه
مدل راديو رو هم نميدونم
يه چيز گردبه اندازه يه ماهيتابه كوچولو