PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مصرف بالای cpu توسط وب سایت

mohammadreza1
November 1st, 2015, 22:07
درود دوستان.
چند روز قبل پیغامی از پشتیبانی هاست دریافت کردم به شرح زیر
با سلام و عرض احترام؛

به استحضار می*رسانم متاسفانه دامنه شما در حال استفاده از منابع سرور به میزان بسیار بالایی می*باشند.
علاوه بر بررسی*های انجام شده، گزارش*های ثبت شده در cPanel و همچنین گزارش*های فراوان ارسال شده از طریق ایمیل*ها نیز حاکی از مصرف منابع بسیار بالای CPU توسط این اکانت بوده است که باعث بالا رفتن لود سرور و کندی در دسترسی به وبسایت*های سایر کاربران گشته است.
هربار اجرای پروسه زیر توسط اکانت دامنه شما،تا میزان 96.07 درصد از CPU سرور درگیر آن شده که حاکی از وجود مشکل در محتوای آن می*باشد:
/usr/bin/php /home/myaccount/public_html/index.php

من هاست رو بررسی کردم.به روش های خاص . از virus scanner سایت هم استفاده کردم. نمیدونم دلیل این اتفاق چی میتونه باشه.
خودم فک کردم شاید سایت رو هک کردن.چون چند روز قبلش url ها رو بررسی کردم فهمیدم میخواستن به روش هایی سایت رو هک کنن اما نتونستن.
و به طور ناگهانی رنک کشوری الکسا سایت من محو شد.
دوستان ایا سایت من هک شده ؟
راهنمایی کنید
الانم که این خطا رو میده
You don't have permission to access / on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

aligoli
November 1st, 2015, 22:09
درود دوستان.
با سلام و عرض احترام؛

به استحضار می*رسانم متاسفانه دامنه شما در حال استفاده از منابع سرور به میزان بسیار بالایی می*باشند.
علاوه بر بررسی*های انجام شده، گزارش*های ثبت شده در cPanel و همچنین گزارش*های فراوان ارسال شده از طریق ایمیل*ها نیز حاکی از مصرف منابع بسیار بالای CPU توسط این اکانت بوده است که باعث بالا رفتن لود سرور و کندی در دسترسی به وبسایت*های سایر کاربران گشته است.
هربار اجرای پروسه زیر توسط اکانت دامنه شما،تا میزان 96.07 درصد از CPU سرور درگیر آن شده که حاکی از وجود مشکل در محتوای آن می*باشد:

من هاست رو بررسی کردم.به روش های خاص . از virus scanner سایت هم استفاده کردم. نمیدونم دلیل این اتفاق چی میتونه باشه.
خودم فک کردم شاید سایت رو هک کردن.چون چند روز قبلش url ها رو بررسی کردم فهمیدم میخواستن به روش هایی سایت رو هک کنن اما نتونستن.
راهنمایی کنید
الانم که این خطا رو میده
You don't have permission to access / on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

سیستم وردپرس هست ؟
لیستی از پلاگین ها اعلام کنید.
لینک سایت را قرار بدید.

از قالب یا پلاگین نال شده خاصی استفاده می کنید ؟
سرور مورد نظر cxs دارد ؟

pardazit.net
November 1st, 2015, 22:18
درود دوستان.
با سلام و عرض احترام؛

علاوه بر بررسی*های انجام شده، گزارش*های ثبت شده در cpanel و همچنین گزارش*های فراوان ارسال شده از طریق ایمیل*ها نیز حاکی از مصرف منابع بسیار بالای cpu توسط این اکانت بوده است که باعث بالا رفتن لود سرور و کندی در دسترسی به وبسایت*های سایر کاربران گشته است.
هربار اجرای پروسه زیر توسط اکانت دامنه شما،تا میزان 96.07 درصد از cpu سرور درگیر آن شده که حاکی از وجود مشکل در محتوای آن می*باشد:

راهنمایی کنید
الانم که این خطا رو میده
you don't have permission to access / on this server.

Additionally, a 403 forbidden error was encountered while trying to use an errordocument to handle the request.

سلام و عرض ارادت

پوشه پلاگین ها را تغییر نام بدین ببینید درست میشه ؟
بررسی کنید مصرف ترافیکتون هم بالا رفته ؟ اگر بله که ddos روی سایتتون هست
اگر با تغییر نام پوشه پلاگین ها مشکل حل شد یکی از پلاگین ها مورد داره (اگر از دسته وب مسترانی هستید که هر پلاگینی دستشون میاد روی وردپرس میریزند شک نکنید مشکلتون یکی از پلاگین هاست ) البته ببخشید ها قصد جسارت نداشتم سعی در حل مشکل شما داریم.

mohammadreza1
November 2nd, 2015, 10:13
سلام . نه هیچ مورد نکاتی که بالا گفته شد وجود نداره . از وردبرس استفاده نمی کنم.متاسفانه الانم دسرسی به cpanel هم ندارم.
بعد ورود صفحه سفید رنگ میاد

aligoli
November 4th, 2015, 02:17
سلام . نه هیچ مورد نکاتی که بالا گفته شد وجود نداره . از وردبرس استفاده نمی کنم.متاسفانه الانم دسرسی به cpanel هم ندارم.
بعد ورود صفحه سفید رنگ میاد

تا زمانی که اطلاعات کامل قرار ندید نمیتونیم کمکتون کنیم. لطفا اطلاعات بیشتری قرار بدید.

mohammadreza1
November 4th, 2015, 09:51
دوستان من فقط یه چیزرو میدونم.اونم اینکه مدیر هاست تمام اطلاعات اکانتم رو حذف کرده.و به تیکت ها م هم جواب نمیده.خودم اینطوری فک میکنم.که یه نفر به هر نحوی سایت رو هک کرده و از هاست من برای حمله ddos استفاده کرده.که احتمالا بشتیبانی هاست هم فک کرده کار من بوده.که به هیچ وجه اصلا اونا جواب من رو هم نمیدن.همین ؟
ایا همچین چیزی امکان داره؟

Hi Data
November 4th, 2015, 10:02
عزیز شما که جواب همکاران ما رو نمیدید؟

از چه اسکریپتی استفاده میکنید؟

اگر بدون مدرک و ... اطلاعات شما حذف شده ازشون درخواست بکاپ کنید.

company_hosting
November 4th, 2015, 10:58
دوستان من فقط یه چیزرو میدونم.اونم اینکه مدیر هاست تمام اطلاعات اکانتم رو حذف کرده.و به تیکت ها م هم جواب نمیده.خودم اینطوری فک میکنم.که یه نفر به هر نحوی سایت رو هک کرده و از هاست من برای حمله ddos استفاده کرده.که احتمالا بشتیبانی هاست هم فک کرده کار من بوده.که به هیچ وجه اصلا اونا جواب من رو هم نمیدن.همین ؟
ایا همچین چیزی امکان داره؟

سلام

اگر فایل ها حذف شده اند که صورت مسئله پاک شده

یک بک اپ درخواست بدهید و در جای دیگر هاست تهیه کنید

با تشکر

mohammadreza1
November 4th, 2015, 11:36
دوستان من که گفتم
از وردپرس ااستفاده نمی کنم

از قالب یا پلاگین نال شده خاصی استفاداستفاده نمی کنم
از سیستم جاوز استفاده میکنم .
نمی دونم بعد دو سال یهویی چی شد که این اتفاق افتاد
دامنه وب سایت هم web-kade.ir

yasser1234
November 4th, 2015, 11:47
سلام دوست عزيز
اين خطا از طرفه سروره يعني وب سرور اين سرور به خاطر فشاري كه سايتتون به سرور مياره سايت شما رو محدود كرده
حالا خواستيد دسترسي بديد چك ميكنم خبرتون ميدم

Sent from my iPhone using Tapatalk

mohammadreza1
November 4th, 2015, 15:04
سلام دوست عزيز
اين خطا از طرفه سروره يعني وب سرور اين سرور به خاطر فشاري كه سايتتون به سرور مياره سايت شما رو محدود كرده
حالا خواستيد دسترسي بديد چك ميكنم خبرتون ميدم

مشخصات رو ارسال کردم.

yasser1234
November 4th, 2015, 16:17
با سلام دوست عزيز مشخصات ورود اشتباه است!
ميشه چك كني؟

yasser1234
November 4th, 2015, 16:50
سلام سي پنل كلا مشكل داشت
خب با مديريت سرور تماس بگير اگه مكلت رو حل نكردن بگو بكاپ بدن يجا ديگه هاست بخر