توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست وی#پی #ان داخلی
misagh01
November 1st, 2015, 00:38
سلام
من سرویس وی#پی #ان نیاز دارم که سرور آن در ایران و یکی از شهرستانها باشد جهت تست یکی از قابلیتهای سایتم هنگام بازدید آن از شهرهای مختلف کشور میخواستم. شهرهای مشهد، تبریز، اصفهان، شیراز، اهواز، یزد، رشت و دیگر شهرها
دوستانی که میشناسند یا راهنمایی برای این کار دارند لطفا دریغ نکنید. (فیل#تر#شکن نمیخواهم)
007007
November 3rd, 2015, 21:24
سلام
من سرویس وی#پی #ان نیاز دارم که سرور آن در ایران و یکی از شهرستانها باشد جهت تست یکی از قابلیتهای سایتم هنگام بازدید آن از شهرهای مختلف کشور میخواستم. شهرهای مشهد، تبریز، اصفهان، شیراز، اهواز، یزد، رشت و دیگر شهرها
دوستانی که میشناسند یا راهنمایی برای این کار دارند لطفا دریغ نکنید. (فیل#تر#شکن نمیخواهم)
سلام
به شرکت های اینترنتی مثل پارس انلاین و ... مراجعه کنید. خود مخابرات هم داره شبکه خصوصی مجازی ارائه می دهد.
وی پی ان دات ای ار
http://***.ir
cartman10mpi
November 3rd, 2015, 21:58
من هم به این مورد احتیاج دارم یک مدت هست دوست دارم بعضی از برنامه ها قابلیت هارو با نت ایران متحان کنم . اگه کسی از دوستان هست اطلاع بده ممنون میشم .
سایت مورد نظر که معرفی کردید برای بنده باز نشد .