ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتخاب منابع (CPU & Ram) سرور اختصاصی

behnam+
October 31st, 2015, 23:38
باعرض سلام و احترام خدمت همه دوستان
ما می خواستیم برای وب سایتی سرور اختصاصی تهیه کنیم، اما اطلاعات لازم جهت انتخاب منابع نداریم.
می خواستم بدونم در سرور انتخاب منابع Ram یا CPU بر چه اساس است؟ آیا بستگی به تعداد افراد بازدید کننده، ترافیک یا مواردی مشابه آن دارد؟
برای مثال در زمان خرید لپ تاپ می دانیم نرم افزار ها در نهایت چه میزان Ram یا CPU مصرف می کنند و طبق آن منابع لازم را انتخاب می نماییم ولی در انتخاب منابع سرور چه مقیاس هایی وجود دارد؟
انتخاب منایع چگونه محاسبه می گردد؟

با سپاس از همه مشارکت کنندگان

mizban97
October 31st, 2015, 23:52
سلام
دوست عزیز شما مدیر وب سایت هستید پس طبیعتا خودتون باید بدونید سایت شما چقدر مصرف پهنای باند و Ram And Cpu داره. دیگران که نباید در این مورد نظر بدن اما مشورت هم خوبه.
ادرس سایتتون چیه؟ چقدر ماهانه پهنای باند مصرف میکنید؟ آیا قبلا سایت شما با پردازنده مرکزی cpu سرور مشکلی بوجود اورده؟مثلا کمبود منابع سرور از جمله رم و سیپیو...
کانفیگ سرور هم مهم هست. لطفا بیشتر توضیح بدید.

mhiizadi
October 31st, 2015, 23:55
باعرض سلام و احترام خدمت همه دوستان
ما می خواستیم برای وب سایتی سرور اختصاصی تهیه کنیم، اما اطلاعات لازم جهت انتخاب منابع نداریم.
می خواستم بدونم در سرور انتخاب منابع Ram یا CPU بر چه اساس است؟ آیا بستگی به تعداد افراد بازدید کننده، ترافیک یا مواردی مشابه آن دارد؟
برای مثال در زمان خرید لپ تاپ می دانیم نرم افزار ها در نهایت چه میزان Ram یا CPU مصرف می کنند و طبق آن منابع لازم را انتخاب می نماییم ولی در انتخاب منابع سرور چه مقیاس هایی وجود دارد؟
انتخاب منایع چگونه محاسبه می گردد؟

با سپاس از همه مشارکت کنندگان
سایت شما اسکریپتش چی هست و چه میزان بازدید داره ؟

behnam+
November 1st, 2015, 00:15
خیر من اطلاعاتی راجع به وبسمتری ندارم.
با توجه به تبلیغات گسترده در وب سایت ها و اپلیکیشن های پر ترافیک، بازدید وب سایت روزانه چیزی حدود صد هزار تا دویست هزار نفر خواهد بود.
بازدیدکنندگان وارد وب سایت می شوند، فرمی را تکمیل می کنند و نهایتا پنج صفحه را به نمایش در می آورند.

سوال دوم: برای امور فنی سرور از جمله کانفیگ و پشتیبانی نیاز به چه متخصصینی دارم؟

mizban97
November 1st, 2015, 00:19
خیر من اطلاعاتی راجع به وبسمتری ندارم.
با توجه به تبلیغات گسترده در وب سایت ها و اپلیکیشن های پر ترافیک، بازدید وب سایت روزانه چیزی حدود صد هزار تا دویست هزار نفر خواهد بود.
بازدیدکنندگان وارد وب سایت می شوند، فرمی را تکمیل می کنند و نهایتا پنج صفحه را به نمایش در می آورند.

سوال دوم: برای امور فنی سرور از جمله کانفیگ و پشتیبانی نیاز به چه متخصصینی دارم؟

با این بازدید بالا بهتر هست سخت افزار خوبی تهیه کنید تا یکبار برای همیشه از سرور بی نیاز بشید.
سخت افزار پیشنهادی بنده رم 32 گیگ و پردازنده 8 هسته ای هست . نوع هارد ssd پرسرعت باشه و نوع پردازنده e3 یا e5 زئون باشه کافی هست.
کانفیگر هم در این انجمن خوب و بد زیاد هست بنده نظری ندارم. ولی اگر خواستید در بخش درخواست کانفیگ تاپیک باز کنید تا دوستان افر بدن.