PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لیمیت پورت هتزنر

loveisover
October 31st, 2015, 12:59
سلام

دوستان بنده یک سرور استوک هتزنر دارم پورتش الان روی 10 مگ لیمیت ( دانلود و آپلود ) شده هیچ ایمیلی هم برای ما نفرستادن

الان 2 روزه توی این حالت هست دوستان کسی می دونه شرایط در آوردن از لیمیت چطوری هست باید به کجا اطلاع داد ؟

mizban97
October 31st, 2015, 13:04
سلام

دوستان بنده یک سرور استوک هتزنر دارم پورتش الان روی 10 مگ لیمیت ( دانلود و آپلود ) شده هیچ ایمیلی هم برای ما نفرستادن

الان 2 روزه توی این حالت هست دوستان کسی می دونه شرایط در آوردن از لیمیت چطوری هست باید به کجا اطلاع داد ؟

سلام
http://wiki.hetzner.de/index.php/Traffic/en
Option 1 If you expect to exceed the traffic limit on a regular basis, we can offer a permanent default connection for your server. This means that if your server crosses the traffic limit the connection will not be restricted but you will be charged € 1.17 (price plus VAT, if applicable (http://wiki.hetzner.de/index.php/Payment_FAQ/en#How_much_VAT_do_I_need_to_pay.3F)) per additional TB. To order the permanent connection please send a support request to our "Product advice" team via the Robot (http://wiki.hetzner.de/index.php/Robot/en), confirming the cost for the additional traffic.
به این بخش Product advice تیکت بدید بگید پورت 1 گیگبایت برام فعال کنید

ServerDL.com
October 31st, 2015, 13:10
سلام

باید تیکت بزنید بگید پورت شما رو به حالت نرمال برگردانند و شما نیز متعهد می شوید به ازای هر 1 ترابایت اضافی ( که تا پایان 30 روز دوره سرور ) استفاده می کنید مبلغ 1.9 یورو ( با مالیات ) پرداخت می کنید .

serverhaa
October 31st, 2015, 13:15
تیکت ارسال کنید در قبال دریافت هزینه پورت رو به حالت اول برمیگردونن

loveisover
October 31st, 2015, 13:15
دوستان ممنون از جواب

جایی از پنل قید می شه پورت لیمت شده یا نه ؟

ServerDL.com
October 31st, 2015, 13:26
دوستان ممنون از جواب

جایی از پنل قید می شه پورت لیمت شده یا نه ؟

بله - برروی سرویس شما در پنل اصلی هتزنر robot-yourserver.de قید شده است داخل دایره عدد 10 !

تیکت ارسال کنید در قبال دریافت هزینه پورت رو به حالت اول برمیگردونن

+ در نظر داشته باشید فاکتور انتهای دوره هزینه اخذ می شود .

kool
October 31st, 2015, 13:50
در پنل خود سرور مورد نظر رو انتخاب کنید و از طریق Product advice درخواست خود را ارسال کنید

- - - Updated - - -

سرور شما ترافیک پیشفرض چقدر داشت؟ دائم مصرفتون بالا هست یا فقط این بار؟
اگه فقط این بار مصرف بالا بوده، میتونید همین قسمت که گفتم درخواست بدید و توضیح بدید که به خاطر یکی از نرم افزارها مصرف بال بوده و آن نرم افزار رو حذف کردید و تکرار نخواهد شد. در این صورت هزینه دریافت نمیکنن.

loveisover
October 31st, 2015, 14:28
در پنل خود سرور مورد نظر رو انتخاب کنید و از طریق Product advice درخواست خود را ارسال کنید

- - - Updated - - -

سرور شما ترافیک پیشفرض چقدر داشت؟ دائم مصرفتون بالا هست یا فقط این بار؟
اگه فقط این بار مصرف بالا بوده، میتونید همین قسمت که گفتم درخواست بدید و توضیح بدید که به خاطر یکی از نرم افزارها مصرف بال بوده و آن نرم افزار رو حذف کردید و تکرار نخواهد شد. در این صورت هزینه دریافت نمیکنن.

ترافیک پیش فرض 20 ترابایت داشت که حجم پیش فرض هم تموم نشده ولی نمی دونم چرا لیمیت شده قبلا خیلی بیشتر از این موراد دانلود و آپلود داشتم

بله - برروی سرویس شما در پنل اصلی هتزنر robot-yourserver.de قید شده است داخل دایره عدد 10 !

+ در نظر داشته باشید فاکتور انتهای دوره هزینه اخذ می شود .

این مورد قید نشده باشه چی ؟ از شخصی که خرید کرده سوال کردم می گه این علامت نزده ولی سرور پورتش لیمیت هست روی 10 مگ از لینک های تست هتزنر هم تست کردم همین وضعیت رو داشت .

mhiizadi
October 31st, 2015, 16:00
ترافیک پیش فرض 20 ترابایت داشت که حجم پیش فرض هم تموم نشده ولی نمی دونم چرا لیمیت شده قبلا خیلی بیشتر از این موراد دانلود و آپلود داشتم

این مورد قید نشده باشه چی ؟ از شخصی که خرید کرده سوال کردم می گه این علامت نزده ولی سرور پورتش لیمیت هست روی 10 مگ از لینک های تست هتزنر هم تست کردم همین وضعیت رو داشت .

مطمئن هستید پورت سرور شما از طریق خوده نتورک vmware یا روتر لیمیت نشده !؟

loveisover
October 31st, 2015, 16:02
مطمئن هستید پورت سرور شما از طریق خوده نتورک vmware یا روتر لیمیت نشده !؟

روتر که نداریم اصلا
از طریق ssh روی وی ام ور هم تست کردم دقیقا روی 10 مگ هست یعنی 1.3 مگ دانلود

ServerDL.com
October 31st, 2015, 16:06
اگر کنار سرور آی دی شما داخل دایره قرمز عدد 10 نیست ...
100% پورت شما از طرف خود سیستم عامل شما لیمیت هست !
یعنی تو فایروال / روتر ها مشکلی ایجاد کردید ...

loveisover
October 31st, 2015, 20:46
بله رفتم دیدم توی وی ام ور پورت به صورت عجیب اومده روی 10 مگ در حالی که 10 روزی می شد به وی ام ور لاگین نکرده بودم

الان پورت روی 100 هست هر کاری می کنم 1000 نمی شه دوستان لطفا راهنمایی کنن

- - - Updated - - -

دوستان کسی می تونه این مشکل با هزینه رفع کنه به بنده پی ام بده پورت الان روی 100 هست نمی شه روی 1000 گزاشت

ServerDL.com
October 31st, 2015, 22:11
بله رفتم دیدم توی وی ام ور پورت به صورت عجیب اومده روی 10 مگ در حالی که 10 روزی می شد به وی ام ور لاگین نکرده بودم

الان پورت روی 100 هست هر کاری می کنم 1000 نمی شه دوستان لطفا راهنمایی کنن

- - - Updated - - -

دوستان کسی می تونه این مشکل با هزینه رفع کنه به بنده پی ام بده پورت الان روی 100 هست نمی شه روی 1000 گزاشت

با تیم ما در ارتباط باشید
admin@serverdl.com

https://serverdl.com