توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب وردپرس و فعال سازی سرور مجازی
hassanprint93
October 30th, 2015, 15:46
بنده یک دامنه و یه سرور مجازی دارم که میخام وردپرس رو بهش نصب و فعال سازی کنم کسی میتونه اینکار رو برام انجام بده.
فقط دامنه رو به سرور ست کردم.
بلد نیستم چطور کار کنم.
بابتش هزینه ای هم بخاد میدم
با تشکر
sami-00
October 30th, 2015, 15:52
سلام سرورت باید کانفیگ برای هاست بشه داداشی
از هاست استفاده کنی دردسرش کمتره به نظر من
CYCLONER
October 30th, 2015, 17:37
سرور لینوکس یا ویندوز ؟
peym@n
October 30th, 2015, 17:44
درود
دوست عزیز ابتدا اقدام به نصب کنترل پنلی نمائید سپس وردپردستون رو نصب نمائید
موفق باشید
hassanprint93
October 30th, 2015, 20:36
درود
دوست عزیز ابتدا اقدام به نصب کنترل پنلی نمائید سپس وردپردستون رو نصب نمائید
موفق باشید
چطوری کنترل پنل رو بسازم.
آیا می شود هاست لینوکس معمولی رو به دامنه وصل کرد و پس از نصب وردپرس روی این هاست لینوکس معمولی، به سرور مجازی متصل نمود
peym@n
October 30th, 2015, 21:08
درود
دوست عزیز پیشنهاد میشه از دایرکت ادمین استفاده کنید
به میزبان سرور خود اطلاع دهید که لینوکس سرورتون رو نصب کنند
برای سرورتون یک لایسنس دایرکت ادمین تهیه بفرمائید
نصب کنترل پنل دایرکت ادمین و کانفیگ سرور(پیشنهاد میشه به افراد با تجربه سرورتون رو بدید کانفیگ کنند براتون)
موفق باشید
kouroshDesigner
October 30th, 2015, 22:10
همون طوری که دوستان گفتن باید کنترل پنل نصب کنی که حالا یا سی پنل یا دایرکت ادمین که نیاز به لایسنس و...
داره که نه براتون از نظر هزینه مناسب هست و نه از نظر وقت پیشنهاد میکنم یک هاست تهیه کنید چون نه نیاز به وقت زیاد داره و نه نیاز به لایسنس و نصب کنترل پنل و...
موفق باشید
#elahe#
October 31st, 2015, 01:33
شما میتونی به جای هزینه برای خرید لایسنس پنل و کانفیگ اون ، یه هاست تهیه کنید که فکر کنم هزینه ش هم کمتر باشه واستون
و نصب وردپرس هم به هرکی بگید با 10-15 تومن هم واستون انجام میده
و البته هاستینگهای زیادی هستند که وردپرس رو در صورت درخواست رایگان هم نصب میکنند رو هاستی که خرید میکنید
jamal
October 31st, 2015, 11:32
اگر یک سایت عادی میخاید راه اندازی کنید، همونطور که دوستان گفتند، راه اندازی وردپرس روی یک هاست اشتراکی مقرون به صرفه تر هست.
اما اگر میخاید وردپرس رو بدون کنترل پنل روی سرور مجازی تون نصب کنید، پ.خ بدید تا براتون با تمام پیکربندی های لازم انجام بدم و یک وردپرس نصب شدۀ کامل روی vps بدون نیاز به کنترل پنلی خاص تحویل بدم.