PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل لود نشدن سایتها و دایرکت ادمین روی سرور

hnikdel
October 29th, 2015, 11:51
با سلام
جهت هاستینگ، به یک نفر کاردان و مسلط به مباحث مربوطه نیاز دار. فوری، فقط تا فردا وقت هست.
کار بدین صورت هست که من سرمایه لازم رو برای این کار فراهم میکنم و الان هم میخوام یه سرور اختصاصی رم 32 گیگ و 4 ترابایت فضا بگیرم. و یه نفر میخوام که بتونه مجازی سازی کنه و سیستم عامل و کانفیگ انجام بده و پشتیبانی رو کامل بر عهده بگیره. من الان چندین مشتری بالقوه داره که میتونم بگیرم. فقط کسی باید باشه که مسلط باشه و وقت کافی برای رسیدگی به این کار رو داشته باشد.

ویژگیهایی که باید داشته باشه:

نیازمند به یک نیرو با سابقه حداقلی در حوزه سرور و هاستینگ و آشنایی با بازار حوزه هاستینگ و سرور هستیم
توانایی فنی و فروش و روابط عمومی بسیار مهم هست و توقع از این نیرو
جایی دیگه ای سایت دیگه ای مشغول فعالیت نباشه که امکان رسیدگی به سایت رو داشته باشه.
قابلیت کار با تمام کنترل پنل ها کار با مجازی ساز ها اشنایی با whmcs
شناخت بازار حوزه هاستینگ و فروش سرور هست
حتما باید آشنا به جوملا و ورد پرس باشد
کار با cpanel/whm و directadmin نصب و کانفیگ و شناخت بالا
شناخت از مجازیسازی و توانمندی در نصب تمامی سیستم عامل ها
آشنایی با نیاز های مشتریان حوزه هاستینگ و سرور
برخورد خوب با مشتریان
حداقل سن 19 سال

کارهایی که باید انجام بده:

پشتیبانی سرور شامل مجازی سازی، نصب سیستم عامل به همراه کنترل پنل مورد نیاز و کانفیگ.
پشتیبانی مشتریان.
همچنین راه اندازی پنل دامین ایرانی و بین المللی
ارسال مقالات و مطالب آموزشی در سایت

کارهایی که بنده انجام میدم:

الان سایت داریم در زمینه خدمات اینترنتی سئو و طراحی سایت، که کلی مشتری بالقوه داریم. و ایشالا هاست هم به خدمات اضافه می کنیم.
تبلیغات و بازاریابی رو من انجام میدم.
همچنین سرمایه از من.
سئو و افزایش رتبه سایت در گوگل هم با ماست.

نحوه کار:

سرمایه از ما، کار از شما، و با این روش که از سود فروش مبلغ مشخصی (توافق) رو به عنوان پورسانت دریافت می کنید. یعنی از نظر مشتری مشکل خاصی وجود نداره.

حتما توانایی ها، سن و سال، محل سکونت، روزمه، ایمیل، موبایل و آیدی مسنجر ارسال شود.

راههای تماس:
- همنیجا
- پیام خصوصی
- ایمیل: hossein.nikdel@gmail.com
- یاهو مسنجر: hossein_nikdel2
موبایل: 09377558282

منتظر پیشنهادات دوستان هستیم.