توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گاهی سایت صفحه سفید می آورد
omidsm2000
October 29th, 2015, 02:40
سلام
دوستان من یک سرور مجازی دارم که روش centos نصبه و رو هم دایرکت ادمین نصب کردم و دو تا php دارم 5.5 , 5.3 که روی این سایت که دارم کار می کنم 5.3 رو فعال کرده ام
مشکل من اینه که گاهی و کاملا شانسی بدون هیچ منطقی صفحه بروزر سفید می شه یعنی یه لینک روی سایت که می خواد باز کنه همه چیز در بروزر من(chrome) سفید می شه
لاگهای php , apache گشتم چیزی در اون تایمها اتفاق نیافتاده حتی error_log مربوط رو در php فعال کردم چیزی در فایلش ندیدم
می تونین راهنمائی کنید که چی رو باید دیگه بررسی کنم؟ چه لاگی؟ تا بفهمم مشکل از چیه؟
یا اینکه این اشکال مربوط به بروزر دستگاهه منه؟
ممنون
a.e
October 29th, 2015, 12:39
در زمان رخ دادن مشکل، چه مدت بطول می انجامد ؟
omidsm2000
October 29th, 2015, 17:23
شاید مشکل از دایرکت ادمین شما باشد
البته اگر از دایرکت ادمین کرکی استفاده میکنید
نمی دونم کرکیه یا نه چون روش بهم دادن . چه جوری می شه فهمید کرکیه؟
- - - Updated - - -
در زمان رخ دادن مشکل، چه مدت بطول می انجامد ؟
زمانی طول نمی کشه اگه صفحه رو ریست کنم درست می شه
iHSG
October 29th, 2015, 17:32
سلام
در فایل php.ini سرور display_errors رو برابر با On و error_reporting رو برابر با E_ALL & ~E_NOTICE بذار و یه بار آپاچی و Restart کن.
بعدش وقتی صفحه سفید آمد ببین اخطاری نمایش داده میشه یا نه.به نظر من دو دلیل می تونه داشته باشه 1.یا اخطار php است که در سرور شما مخفیه و با همین ویرایش فایل php.ini که گفتم فعال میشه 2.یا سرور تو پردازش رم و CPU کافی در دسترس نداره و بعضی اوقات وب سرور کم میاره.
حالا باز این نظر منه دوستان متخصص این انجمن باید نظر بدن.
.Net
October 29th, 2015, 17:40
سلام
این مورد چند وقت هست که دیدم و تمام مواردی که فکرم رسید رو چک کردم ولی چیزی نشون نداد ولی مشکل با تغییر ip حل میشد که در نهایت به این نتیجه رسیدم سرور مشکلی نداره و اینترنت که مشکل درست میکنه
البته کروم هم بعضی مواقع یه کم مشکل پیدا می کنه که اونم بیشتر به خاطر اینترنت
amin0181
October 29th, 2015, 17:49
با مرورگر دیگه و دیواس دیگه همون لحظه تست کنید
مشکل میتونه از پنل و یا وب سرور باشه
لایسنس دایرکت ادمین بررسی بشه
amin0181
October 30th, 2015, 12:28
با سلام
با یک مرورگر دیگه هم تست کنید اگه با مرورگر دیگه باز میشه
مشکل از مرورگرتون هست
در نظر داشته باشید قبل از تست از اتصال به اینترنت متمعن شوید