توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ست کردن دامین روی دایرکت ادمین
sepehr00
October 28th, 2015, 23:26
اولا ب مدیر رامین بگم نام خوبه؟ دیع مشکلی نداره ک حذف کنی
خب دوستان
من در دامنه ایرانیک دی ان اس رو + به همراه ایپی زدم
در پنل سرور دایرکتم دی ان اس اخصتصاصی (همونایی ک در پنل دامنه زدم)ساختم
اما نمی دونم چرا دامین بالا نمیاد
ایا باید دامین رو در سرور دایرکت اد کنم نیازه یا نه ؟ چرا
k-h
October 29th, 2015, 00:07
درود
آیا این دامنه روی هاستی ست هست ؟
از سایت intodns.com میتونید مشکلات دی ان اسو بررسی کنید
98M!zban
October 29th, 2015, 00:14
آدرس دامین رو محبت کنید ؟
sepehr00
October 29th, 2015, 00:18
من کار با هاست و رسیلر ندارم
من برا سرور دایرکت ادمینم دی ان اس اختصاصی ست کردم اما نمی تو دونم چرا دامنه روش بالا نمیاد باید اد کرد ایا دامنه رو در سرور دایرکت
چیکار کرد؟
- - - Updated - - -
من کار با هاست و رسیلر ندارم
من برا سرور دایرکت ادمینم دی ان اس اختصاصی ست کردم اما نمی تو دونم چرا دامنه روش بالا نمیاد باید اد کرد ایا دامنه رو در سرور دایرکت
چیکار کرد؟
کلا برای ی سرور دایرکت ک بخواید دی ان اس اختصاصی بسازید چیکار می کنید(دامنه IR) و ایا باید بعد ایجاد دی ان اس دامین بالا بیاد رو سرور یا نه
یا بعد ایجاد دی ان اس اختصاصی دامین رو اد کرد
amin0181
October 29th, 2015, 00:53
با سلام
از بخش رکود ها عکس قرار بدین
احتمال زیاد به درستی dns نساختید
sepehr00
October 29th, 2015, 12:37
یعنی منظورت اینه اگه من دی ان اس هها رو درست ایجاد کنم باید دامنه خودش بالا بیاد نیاز ب ادد کردن دامنه یا ست کردن روی خودت سرور دایرکن نیست(ب قوله می خواسم رو سرورو دایرکتم دامنه نصب کنم
- - - Updated - - -
??????????
peym@n
October 29th, 2015, 13:08
درود
دوست عزیز در بخش Administrator Settings در قسمت NS1,NS2 دی ان اس اختصاصی خودتون رو وارد نمائید
و در در ایرنیک همون دی ان اس+آی پی ست نمائید
موفق باشید
iHSG
October 29th, 2015, 14:39
سلام
فقط تنظیم NS ها نیست دامنه هم باید در بخش User Level دایرکت ادمین Add کنید.
kool
October 29th, 2015, 15:09
تنظیمات دی ان اس سرور رو که اوکی کردید، دامنه رو از طریق add user وارد کنید و هاستش رو ایجاد کنید و دی ان اس هاشون بررسی کنید ولی معمولا نیازی به تغییر نیست.
پنل دامنه نیز نیم سرور های مورد نظر رو قرار بدید. اگه نیم سرور ها از همان دامنه باشن باید آی پی نیز وارد کنید.
sepehr00
October 29th, 2015, 15:19
دوستان من در ایرانیک دی ان اس +ای بی زدم حالا در سرور دایرکت هم همین دیرو. آن آسا. رو اوکی کردم نمی دان. چرا دامین بالا نماید
نمی خواه. دامین رو ادامه کرد آی. در سرور دایرکت ت. بالا بیاد
یا به قول شما باید هاست با این دامین ایجاد کرد
kool
October 29th, 2015, 16:08
تصویر قرار بدید بهتر میشه راهنمایی کرد.
در مورد دامنه متوجه نشدم. می خواهید فقط از اون دامنه نیم سرور فعال داشته باشید و به کاربران بدید؟ در این حالت روی هاست کنونی دامنه مورد نظر میتونید a رکود ایجاد کنید.
اما اگه خود دامنه می خواهید بالا بیاد . بله حتما باید هاست داشته باشه که بالا بیاد وگرنه مجازی که نمیتونه بالا بیاد
sepehr00
October 29th, 2015, 16:47
من فقط می خوام ب کاربرانم (کسایی ک رسیلر و هاست می خرن)دی ان اس اختصاصی اراعه بدم سوال دومم این وقتی دی ان اس اختصاصی ست کردم بعد دامین هم خود ب خود بالا میاد؟
این دو سوال منه
amin0181
October 29th, 2015, 17:57
برای دایکرت ادمین
شما اول میگیری دامین رو اضافه میکنی به پنل
میری بخش رکورد ها
دی ان ای ایجاد میکنی ( اختصاصی میخوایید باشه نه که نیاز نیست )
بعدش دی ان اس ها رو در پنل دامین به همراه ای پی وارد میکنی
-
ای پی جدید هم اضافه میکنی بعدش باید دی ان اس های جدید ست کنید برای ای پی بعد پینگ کنید دی ان اس رو که به ای پی وصل شده باشه
باز هم میگم اگه مشکل حل نشده از بخش رکورد ها عکس بدین
sepehr00
October 30th, 2015, 14:39
میشه دقیق و کامل بگی چیکارکا. کنم
- - - Updated - - -
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
sami-00
October 30th, 2015, 16:27
سلام احتمالا شما توی پنل نیک ای پی رو وارد نکردین برای این مشکلت حل نشده در ضمن حداقل چند ساعتی طول میکشه تا ست بشه