توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد حملات به سرور
hossein1210
October 28th, 2015, 18:16
سلام
دوستان یه سوالی که چند وقته ذهنمو درگیر کرده اینکه
مثلا من یه سرور اختصاصی دارم
و مثلا 100 تا سایت میزبانی میشه رو همین سرور
اگر حمله ای رو یه سایت خاصی انجام بشه باید از کجا متوجه شد که مثلا روی کدوم از این سایت ها بوده و رفعش کرد؟
و کلا فایروال هایی هستن که کلا از حمله جلوگیری کنن و حمله ای صورت نگیره؟
007007
October 28th, 2015, 18:26
فایروال بله هست. نماینده کلودفلیر تو همین سایته مشکلت را حل میکند
http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=115100
IrIsT
October 28th, 2015, 18:37
سلام و درود.
برای جلوگیری از نفوذ,راههای زیادی هست.اول اینکه شما باید کانفیگ سرور رو خوب انجام داده باشید.
حالا کانفیگ رو انجام دادی.میخواین تنظیمات دیگررو انجام بدین
فایروال هایی که هستش مثلا یکی برای جلوگیری از حملات وب اپلیکیشن که میاد از mod_security استفاده میکنن.تو اگه ول تعریف کنی و بیای لوگ رو ذخیره کنی نمایش میده.
یا اینکه شل روی یک سایت میریزن که میتونی از آنتی شلر استفاده کنی که مشخص میکنه که دامینی هست.
فایروال های دیگه,بیشتر روی خودسرور انجام وظیفه میکنن و میان کلا سرور رو چک میکنن نه خود سایت رو
حتی یک کلود لینوکس,برای حملات ddos و تعداد کانکشن ها و .... خوبه که بهت میگه کدوم یوزر داره منابع بیشتری مصرف میکنه.
والت خیلی گسترده هستش.اما به طور کلی گفتم.
- - - Updated - - -
سلام.
منظورتونو نفهمیدم.نماینده کلو فلیر؟منظورتون سایت خود اصلیش که نیست.همین ایرانی ها رو میگید؟
اینو راستش نفهمیدم.
حتی ماژول خود کلودفلر اصلی رو هم بریزید,بر اساس ماژولی کار کنید,بیشتر کارش با ****** ها هستش.میشه طوری تنظیم کرد که جلو حملات رو گرفت,اما نمیشه فهمید دیق از کجا بوده و روی یک چیزای عمومی اکتیو هستش.
aligoli
October 28th, 2015, 18:40
سلام
اگر حمله ای رو یه سایت خاصی انجام بشه باید از کجا متوجه شد که مثلا روی کدوم از این سایت ها بوده و رفعش کرد؟
لاگ
-------
فایروال های نرم افزاری می توانند کمک بکنند اما تا زمانی که فایروال سخت افزاری نباشد و کانفیگ مناسب آن نباشد خیر. راهکار منطقی ندارد.
yastheme
October 28th, 2015, 20:09
نماینده کلودفلر؟
IrIsT
October 28th, 2015, 20:54
نماینده کلودفلر؟
تعجب کردم
نماینده کلودفایر با اواتار ایرانی و تبلیغ سایت ایرانی
حالا مثلا کلودفلیر میخواد چکار کنه؟شما باید برای سایت خریداری کنی.حالا 100 تا سایت داشته باشه صدتا باید بگیری
روی سرور چطوری کار میکنه؟
alismt
October 28th, 2015, 21:41
با سلام و وقت بخیر خدمت شما دوست عزیز
لازم به ذکر دونستم که خدمتتون عرض کنم مواردی مانند کلود فلر و ... فقط آی پی سایت شما رو عوض میکنن و اگر حمله ای بشه به جای دیگه میشه
که فرد حمله کننده با فهمیدن ای پی اصلی سرور شما ، میتونه حمله خودش رو روی اون آی پی تنظیم کنه و کلود فلر هیچ تاثیری نخواهد داشت
درضمن کلود فلر سایتی هست که یوزر هاش دسته بندی شده هست و فقط یوزر 200 دلاریش قابلیت دفع حملات دیداس رو داره
به نظر بنده شما همون آنتی دیداس (دیداس پروتکشن) روی سرورتون نصب بفرمایید
اگر هم خودتون نمیتونید بدید یکی از همکاران کانفیگ های مربوطه رو براتون انجام بدن
موفق باشید
alirezakaj
October 29th, 2015, 22:01
سلام
فایروال و کلود فلیر هیچ تاثیری روی امنیت ندارن
باید از روش های معتبر حلوگیری از اتک استفاده کنید و نیازمند هماهنگی با دیتا سنتر مربوطه هست
با استفاده از cloud falir resolver به راحتی آی پی سایت مربوطه به دست میاد
پس وقتتونو تلف نکنید با این چیزها
amin0181
October 30th, 2015, 00:16
در صورتی که ای پی تیبل خوبی داشته باشید و سرور به درستی کانفیگ شده باشه میتونید جلو اتک ها رو تا حدودی بگیرین
کلودفلیر هم برخی دیگه از فایروال های نرم افزاری در صورتی که بدرستی کانفیگ بشه و وب سرور کارشو به درستی انجام بده
میتونه جلواتک ها رو تا حدی بگیره