توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالی در مورد vps
SpaCHeL
October 27th, 2015, 23:51
سلام من یک VPS تهیه کردم ، که 4 گیک رم داره به همراه 128 گیگ هارد .
روی این سرور فقط یک سایت دارم ( وردپرس +زنفرو ) میخواستم بدونم که ناشیانه نیست که فایل های دانلودی رو توی vps قرار بدم ؟
از اونجایی که تمام منابع در اختیار خودم هست فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد . یعنی سرور مجازیم هم از سایتم پشتیبانی کنه هم از دانلود های کاربرام
یک چیزی تو مایه هاست اختصاصی + هاست دانلود در کنار هم .
همچنین من از پنل هم مثل ( Kloxo , Directadmin ) و ... روی سرورم استفاده نمیکنم .
وبسرور بنده هم Nginx هست .
لطفا راهنمایی کنید
GREAT
October 27th, 2015, 23:55
از چه کنترل پنلی استفاده میکنید؟
SpaCHeL
October 27th, 2015, 23:58
دوست من قبلا هم عرض کردم که کنترل پنل نداره فقط Mariadb و nginx و php-fpm و برخی سرویس های دیگه روی سرور نصب و پیکربندی شده .
بدون رابط کاربری با استفاده از SSH .
Faraz4u
October 28th, 2015, 00:19
سلام
اگر حجم دانلودها کم هست این کارو میشه کرد
اگر زیاد هست به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه . چون پورت vps شما محدود هست . و دانلود ممکنه پورت را اشغال کنه یا گاها سرعت درخواست به وب سرور را کاهش بده یا کانکشن بیش از حد به سرور بزنه که باعث کندی سایت شما نیز بشود . و رتبه سایت شما کاهش یابد
SpaCHeL
October 28th, 2015, 00:23
منظورتان از کم بودن حجم دانلود ها چیست ؟
یعنی تعداد دانلودر ها کم باشد ؟
حداقل تا 6 ماه اینده که فکر نمیکنم کسانی که دانلود میکنن از سایتم در ثانیه به بیش از 50 نفر برسند .
چون در مراحل اولیه از کارم هستم .
Faraz4u
October 28th, 2015, 00:30
منظورتان از کم بودن حجم دانلود ها چیست ؟
یعنی تعداد دانلودر ها کم باشد ؟
حداقل تا 6 ماه اینده که فکر نمیکنم کسانی که دانلود میکنن از سایتم در ثانیه به بیش از 50 نفر برسند .
چون در مراحل اولیه از کارم هستم .
منظور این هست که مثلا اگر سایت دانلود سنتر دارید این کار را نکنید
ببنید اینو میشه محاسبه کرد . که البته به خیلی چیزا بستگی داره
اول از همه پورت سرور که باید ببنید با چه سرعت یا همان پهنای باندی به شما اجازه دانلود از سرور میده . بعد به کانفیگ شما بر میگرده که کانفیگ کنین نهایتا با چه سرعتی بشه از سرور دانلود کرد
بعد تعداد افراد را بتونین یا یک سرعت متوسط تخمین بزنین
در کل اگر در مراحل ابتدایی کارتون هستید مشکلی ایجاد نمیکنه برای شروع . درستش هم همین هست که هزینه زیادی برای شروع کار نکنین
SpaCHeL
October 28th, 2015, 00:45
ضمن تشکر بابت توجه شما .
ببنید محتوای سایت کاملا بهینه هست و از کشینگ مناسبی استفاده میکنم البته ارتباطی به سرعت سرور بنده نداره اما خب کمی در مصرف منابع موثر هست .
خود سرور هم در حالت حداقل مصرف منابع هست . Bandwidth : Unlimited , Network Port : 1Gbps .
پیکربندی خود سرور مناسب هست . و مشکل جدی در اون نیست
اما پیکربندی NGINX که سرور اصلی هست برای خود سایت که وردپرس + زنفرو هست در وضعیت سبز هست
ولی ایده ای برای پیکربندی مناسب برای قسمت دانلود سایتم ندارم
از اونجایی که برای هر قسمت از سایتم یک پیکربندی در نظر میگیرم به راحتی میشه برشون کنترل داشت
مثلا پیکربندی nginx در زنفرو با وردپرس فرق میکنه که در قسمت دانلود هم به همین صورت خواهد بود
لطفا مرا بیشتر راهنمایی کنید
aligoli
October 28th, 2015, 17:52
ضمن تشکر بابت توجه شما .
ببنید محتوای سایت کاملا بهینه هست و از کشینگ مناسبی استفاده میکنم البته ارتباطی به سرعت سرور بنده نداره اما خب کمی در مصرف منابع موثر هست .
خود سرور هم در حالت حداقل مصرف منابع هست . Bandwidth : Unlimited , Network Port : 1Gbps .
پیکربندی خود سرور مناسب هست . و مشکل جدی در اون نیست
اما پیکربندی NGINX که سرور اصلی هست برای خود سایت که وردپرس + زنفرو هست در وضعیت سبز هست
ولی ایده ای برای پیکربندی مناسب برای قسمت دانلود سایتم ندارم
از اونجایی که برای هر قسمت از سایتم یک پیکربندی در نظر میگیرم به راحتی میشه برشون کنترل داشت
مثلا پیکربندی nginx در زنفرو با وردپرس فرق میکنه که در قسمت دانلود هم به همین صورت خواهد بود
لطفا مرا بیشتر راهنمایی کنید
فقط یک مورد :
اگر آنقدر بازدید ندارید، استفاده کنید.
اگر بازدید بالایی که منتهی به دانلود بیشتر می شود حتما جدا کنید.
SpaCHeL
October 28th, 2015, 18:04
منظور شما از بازدید انقدر چیست ؟
یک مثال بزنید ..
بازدید روزانه + کاربران انلاین همزمان در یک ثانیه ( در حال دانلود ) چقدر باشد ؟
aligoli
October 28th, 2015, 18:35
منظور شما از بازدید انقدر چیست ؟
یک مثال بزنید ..
بازدید روزانه + کاربران انلاین همزمان در یک ثانیه ( در حال دانلود ) چقدر باشد ؟
بازدید روزانه 10 هزار نفر
کاربران آنلاین همزمان 600 نفر
در حال دانلود 300 الی 500 نفر ( اگر این مقدار یا بیشتر هست جدا کنید چون در طول مدت به مشکل می خورید )
amin0181
October 28th, 2015, 18:42
سلام من یک VPS تهیه کردم ، که 4 گیک رم داره به همراه 128 گیگ هارد .
روی این سرور فقط یک سایت دارم ( وردپرس +زنفرو ) میخواستم بدونم که ناشیانه نیست که فایل های دانلودی رو توی vps قرار بدم ؟
از اونجایی که تمام منابع در اختیار خودم هست فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد . یعنی سرور مجازیم هم از سایتم پشتیبانی کنه هم از دانلود های کاربرام
یک چیزی تو مایه هاست اختصاصی + هاست دانلود در کنار هم .
همچنین من از پنل هم مثل ( Kloxo , Directadmin ) و ... روی سرورم استفاده نمیکنم .
وبسرور بنده هم Nginx هست .
لطفا راهنمایی کنید
مصرفتون در صورتی که بالا نیست موردی نداره و شمکلی پیش نمیاره
اما در صورت دانلود بالا میتونه در سرعت لود سایت شما تاثیر بزاره
بهتر هست جدا کنید
SpaCHeL
October 28th, 2015, 20:08
بازدید روزانه 10 هزار نفر
کاربران آنلاین همزمان 600 نفر
در حال دانلود 300 الی 500 نفر ( اگر این مقدار یا بیشتر هست جدا کنید چون در طول مدت به مشکل می خورید )
با تشکر از شما در حال حاضر یعنی تا حداقل 1 سال اینده یک همچین چیزی غیر ممکن هست . پس فعلا میتوانم استفاده کنم
از توجه شما قدردانی میکنم .
لطفا تاپیک را ببندید . دست دوستانی هم که در بحث شرکت کردند درد نکنه