توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتخاب سیستم فروشگاهی آنلاین
سرزمین
October 27th, 2015, 18:06
سلام به همه ی دوستان
عزیزانی که با Open Cart کار کردن آیا شما سیستم OpenCart رو از لحاظ امنیتی برای فروش آنلاین تأیید میکنید؟
لطفاً دلیل بیارید، چنانچه سیستم دیگه ای میشناسید که امکانات کامل تری و از لحاظ امنیتی قوی تر باشه معرفی کنید.
- - - Updated - - -
upupupup
kouroshDesigner
October 27th, 2015, 19:23
به شخصه با OpenCart کار نکردم ولی تعریفش رو زیاد شنیدم
وردپرس هم میتونه یکی از گزینه ها باشه با استفاده از افزونه ووکامرس میتونید یک فروشگاه درست کنید
wallfa
October 28th, 2015, 11:15
به نظرم اگر می خواهید از سیستم های رایگان استفاده کنید بهتر از پرستا شاپ استفاده کنید ، اصلا بحث امنیتی چندان مهم نیست . چون این سیستم ها دارند در فروشگاه های بزرگ همگی استفاده می شوند .
اگر قصد خرید داری از شرکت حامد پردازش بخرید .
سرزمین
October 28th, 2015, 22:56
دیگر دوستان هم نظر بدن.
- - - Updated - - -
به نظرم اگر می خواهید از سیستم های رایگان استفاده کنید بهتر از پرستا شاپ استفاده کنید ، اصلا بحث امنیتی چندان مهم نیست . چون این سیستم ها دارند در فروشگاه های بزرگ همگی استفاده می شوند .
اگر قصد خرید داری از شرکت حامد پردازش بخرید .
سایت رسمیش توی ایران کدومه؟
netpooyesh
October 28th, 2015, 23:13
سلام به همه ی دوستان
عزیزانی که با Open Cart کار کردن آیا شما سیستم OpenCart رو از لحاظ امنیتی برای فروش آنلاین تأیید میکنید؟
لطفاً دلیل بیارید، چنانچه سیستم دیگه ای میشناسید که امکانات کامل تری و از لحاظ امنیتی قوی تر باشه معرفی کنید.
- - - Updated - - -
upupupup
بنده یه مدت با پرستا شاپ کار کردم واقعا سیستم خوبی بود اینو هم یه تست کن از اوپن بهتر بود به نظرم
سرزمین
October 28th, 2015, 23:17
سایت رسمیش در ایران که فارسی سازی کامل شده و امنیتش بهم نخورده کدومه؟
amin0181
October 29th, 2015, 01:02
سلام به همه ی دوستان
- - - Updated - - -
upupupup
اوپن کارت خوبه به نظرم تجربه خوبی داشتم باهاش راحته
-
وردپرس , ووکامرس نیز خوبه در حال حاضر روی چند سایت داریم استفاده میکنیم قالب های زیادی هم میتونید بدین و دستتون باز هست
-
از نظر امنیت نیز خودتون مسئول هستید پلاگین های وردپرس در این مورد به نظرم بهتر هستند با توجه به پشتیبانی در ایران ( انجمن هایی که داره )
سیستم های دیگه ای هم هستند برای cms های دیگه بستگی به سایت و نوع فروشگاه داره انتخاب این موارد
fanix
October 29th, 2015, 02:55
بنده پرستا شاپ رو بهتون پیشنهاد میکنم
iranhostcom
November 21st, 2015, 23:56
پرستا شاپ پیشنهاد میشه، البته کار با ووکامرس و وردپرس هم ساده است.
OmidX
November 22nd, 2015, 01:10
پیشنهاد بنده توماتو کارت هست ... ( پشتیبان فارسی هم داره ، در شاپ کیپر پیگیر باشید .)
davood1156
November 22nd, 2015, 01:33
سلام به همه ی دوستان
- - - Updated - - -
upupupup
سلام دوست محترم
من چند سالیه با این فروشگاه ساز کار میکنم واقعا عالیه از لحاظ امنیتی تا حالا مشکلی نداشتم و تو انجمن هم یادم نمیاد چیزی در مورد بد بودن امنیت اون شنیده باشم و یا زیر سوال رفته باشه
- - - Updated - - -
سایت رسمیش در ایران که فارسی سازی کامل شده و امنیتش بهم نخورده کدومه؟
انجمن اپن کارت forum.opencart.ir
ضمنا تا دلت بخواد ماژول و قالب رایگان داره
ضمنا اگر در مورد امنیت میخوای پیگیری کنی باید حتما به سایت های مرجع این فروشگاه ساز ها بری ببینی کدام فعال ترن
من از فروشگاه ساز های دیگه هم استفاده کردم منتها بعد یه مدت فهمیدم قالب و ماژول رایگان یا کم دارن یا ندارن یا اینکه بدتر فروشگاه سازشون اون کیفیت مطلوب رو ندارن
من اپن کارت رو برای خیلی از مشتری ها نصب کردم نه تنها راضی بودن تازه خیلی هاشون هم از امکانات اون لذت میبرن
در هر صورت امید دارم موفق باشی