ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از مشکلات اخیر اینترنت ایران تا مشکلات dns

jamal
October 25th, 2015, 19:09
همونطور که میدونید، اخیراً اینترنت ایران بنا به دلایی با کندی سرعت روبرو شد و فکر کنم همه این کندی رو حس کردیم.

اما یک مشکلی برای من پیش اومده که می خواستم بدونم شما هم متوجه اون شدید یا خیر!
تعدادی از سایت ها رو به یک سرور دیگه منتقل کردم و DNS هاش رو هم تنظیم کردم. زمانی که به عنوان یک بازدید کننده از خارج ایران وارد سایت ها میشم، همه چی درسته و سایت ها رو نشون میده.

اما از ایران (یعنی مرورگر روی رایانۀ بنده بدون پروککسی یا وی‌بی‌اس) سایت ها رو هنوز از روی سرور قبلی نشون میده!!
وقتی از کامپیوتر شخصی nslookup می گیرم هنوز ns های قدیمی رو نشون میده. در حالی که وقتی از طریق سرویس های خارجی ns ها رو چک می کنم، مشکلی نیست و انتقال DNS های سایت ها رو به درستی نشون میده!

از زمان تغییرات در NS های دامنه هام بیش از 24 ساعت میگذره و هنوز مشکل برای بازدید کنندگان ایرانی وجود داره..... ولی بازدید کننده خارجی میاد توی سایت ها!

می خواستم بپرسم یعنی میشه اختلالی در سرورهای DNS موجود در ایران مثلاً مرتبط با شرکت های ISP پیش اومده باشه؟
بالاخره یک بخش زیرساختی از اینترنتی همین سیستم DNS است که اگر اینترنت با مشکل مواجه بشه، DNS ها هم با مشکل مواجه میشه....

rastindata
October 25th, 2015, 19:14
ما هم همین مشکلو داشتیم ، بعد 3 روز ست شد !

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=152884&page=3

softlayer
October 25th, 2015, 19:16
به نسبت قبل این فرایند یک مقدار بیشتر طول میکشه
موردی رو داشتیم که 48 ساعت طول کشید تا دی ان اس ها برای ای پی برخی ای اس پی های ایرانی شناخته بشه
صبر کنید حل میشه

rastindata
October 25th, 2015, 19:19
به نسبت قبل این فرایند یک مقدار بیشتر طول میکشه
موردی رو داشتیم که 48 ساعت طول کشید تا دی ان اس ها برای ای پی برخی ای اس پی های ایرانی شناخته بشه
صبر کنید حل میشه

آخه برا ما فقط تو مخابرات اینطور بوده! با بقیه isp ها اوکی بوده ...

jamal
October 25th, 2015, 19:34
آخه مگه dns چقدر پهنای باند از کشور میگیره که این طوری کشش می کنند؟

بهتر نیست به زیر ساخت های شبکۀ داخلی بیشتر برسند تا قیمت میزبانی هر چه بیشتر بیاد پایین و سایت ها توی کشور میزبانی بشن تا این طوری کمتر پهنای باند از خارج خریداری بشه؟؟؟

جالب اینجاست که یک هفته پیش یک دستۀ دیگه از سایت ها رو dns هاش رو تغییر دادم که پس از گذشت حداکثر 6 ساعت همه چیز درست شد!!
اما حالا.....
برا همین نگران شدم....

softlayer
October 25th, 2015, 19:39
طبق گفته پشتیبانی پارس انلاین ای اس پی های ایرانی از لاین های محدودی پهنای باند خودشون رو تهیه میکنند که همگی از طریق شرکت زیرساخت مدیریت، کنترل و پشتیبانی میشه
تا زمانی که زیرساخت اینترنت سرویس دهنده های مارو مدیریت میکنه انتظار برطرف شدن این مشکلات رو نداشته باشید...

vahab00
October 25th, 2015, 19:53
مخابرات کلا سیستمش رو عوض کرد
و تا تعدیل شدن زمان میبره حتما...

ourweb
October 25th, 2015, 20:11
این خیلی عادی هست کلا دی ان اس ها لایه لایه ست میشن از این طرف هم isp ها هر هفته کش هاشون رو پاک میکنن که این مشکلات پیش میاد البته دی ان اس سرور های ایران هم خب جدید یک کش سرور روشون راه اندازی کردن که میشه گفت یکم خراب کردن شبکه رو