ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش ویژه سرور مجازی ovh | رم 4 گیگ تنها 18000 تومان

w.h.t
October 25th, 2015, 16:01
بسم الله و بالله

باسلام , عرض ادب و احترام خدمت تمامی کاربران محترم وب هاستینگ تالک

ابتدا توضیحی درباره خودم میدم:
علی اسلام نژاد هستم.با شرکت ایده پردازان طوبی به مدت 4 سال کارکردم که خیلی از دوستان همین انجمن بنده رو میشناسن اما خوب به دلایلی که بین خودمون اتفاق افتاد مجبور به ترک شرکت شدم.دو ماهی میشه که ازشون جدا شدم و توی این مدت شنیدم خیلی سایتشون پس رفت داشته و... .برای همین تصمیم گرفتم سایت فروش سرور جدیدی راه بندازم و به دوستانی که به دنبال سرور های باکیفیت هستند سرویس دهی بکنم

دلیل تخفیف روی سرور ها:
از اونجایی که اون شرکت 40 درصد به خاطر خروج بنده و همکارانم افت داشته تصمیم به جبران گرفتم

از بحث تاپیک جدا نشیم!
توضیحاتی درباره سرور ها:

استفاده از فایروال سخت افزاری
ترافیک نامحدود بر روی تمامی پلن ها
ارائه منابع کاملا اختصاصی
دسترسی کامل برای روشن - خاموش و... سرور
استفاده از دیتاسنتر های قدرتمند او وی اچ و هتزنر
استفاده از سرور هایی با 128 و 64 و 32 گیگابایت رم

سرور از دیتاسنتر های :
آلمان: HEZNER
فرانسه: OVH
آمریکا: اتمام موجودی...!

S1 - Cpu : 2core
Hard Disk Space : 50 GB
Guarantee Ram : 1GB
Bandwidth : unlimited
Network Port : 1 Gbps
Dedicated IP : 1
Reboot Panel : Yes

فعلا سرور از دیتاسنتر او وی اچ و هتزنر تنها موجود میباشد.لطفا دیتاسنتر مد نظر را در قسمت توضیحات در حین سفارش ذکر کنید
price:12000

S2 - Cpu : 3core
Hard Disk Space : 60 GB
Guarantee Ram : 2GB

فعلا سرور از دیتاسنتر او وی اچ و هتزنر تنها موجود میباشد.لطفا دیتاسنتر مد نظر را در قسمت توضیحات در حین سفارش ذکر کنید
price:13500

S3 - Cpu : 4core
Hard Disk Space : 80 GB
Guarantee Ram : 3GB

price:18000

S4 - Cpu : 4core
Hard Disk Space : 128 GB
Guarantee Ram : 4 GB
Bandwidth : Unlimited
price:21750
آفر 18 تومان برای این سرویس به پایان رسیده است و با قیمت دائمی 21750 تومان قابل سفارش میباشد

...:

هر 100 گیگ هارد اضافه 9500 تومان
هر آی پی 5700 تومان
پیش از هرکاری خواندن قوانین ضرورت دارد
قیمت ها دائمی میباشد

کارمند بخش فروش از طریق ارسال پیام در واتساپ - تلگرام در دسترس است با شماره تلفن زیر:
09130016473
توجه : در جهت ارائه سریعتر و بهتر پاسخگویی به شما دوستان پیشنهاد میشود از راه ارتباطی تلفنی استفاده نمایید

http://www.DARYAKAR.com

بروزباشید

تصویر سرور:
28562

28563

بابت کمبود عکس سرور متاسفم.فعلا در همین اندازه توان گذاشتن تصویر از سرور رو داشتم!(به دلیل محدودیت های گروه!)

sht-design
October 25th, 2015, 17:08
سلام خدمت شما
خود ovh هم سرورهای مجازیشو با این قیمت میده ؟!

007007
October 25th, 2015, 17:11
قصد دارم s4 از ایشان بگیرم ایا ایشان تایید میشوند؟

IrIsT
October 25th, 2015, 17:24
سلام و درود.
من یک vps هارد 500 میخوام واسه حداقل یک ماه.در صورت خوب بودن تمدید چند ماهه میشه.
برای سرور دانلود و آپلود.سرعت دانلود و آپلود تضمینی و خیلی بالا.کیفیت و آپتایم و پشتیبانی فوق العاده خوب میخوام.
رم فعلا 2 یا 4 خوبه.
با احتساب تخفیف وِیژه,آفر خودتونو برام ارسال کنید.
موفق باشید.

w.h.t
October 25th, 2015, 22:39
سلام خدمت شما
خود ovh هم سرورهای مجازیشو با این قیمت میده ؟!
سلام.اسپم بود؟سوال بود؟چی بود این الان!

سلام و درود.
من یک vps هارد 500 میخوام واسه حداقل یک ماه.در صورت خوب بودن تمدید چند ماهه میشه.
برای سرور دانلود و آپلود.سرعت دانلود و آپلود تضمینی و خیلی بالا.کیفیت و آپتایم و پشتیبانی فوق العاده خوب میخوام.
رم فعلا 2 یا 4 خوبه.
با احتساب تخفیف وِیژه,آفر خودتونو برام ارسال کنید.
موفق باشید.
سلام.رم 4 با 500 گیگ هارد ماه اول 53 و ماه دوم به بعد 65

رم 2 هم ماهانه 59 با تخفیف ویژه میتونم بدم خدمتتون

بروزباشید

- - - Updated - - -

سرور 32 گیگ پر شد و سرور قدرتمند تری با 128 گیگابایت رم اضافه شد

موجودی 2 سرور 64 و 1 سرور 128

بروزباشید

hamedmj
October 26th, 2015, 02:01

سلام.رم 4 با 500 گیگ هارد ماه اول 53 و ماه دوم به بعد 65

رم 2 هم ماهانه 59 با تخفیف ویژه میتونم بدم خدمتتون

بروزباشید

- - - Updated - - -

سرور 32 گیگ پر شد و سرور قدرتمند تری با 128 گیگابایت رم اضافه شد

موجودی 2 سرور 64 و 1 سرور 128

بروزباشید

باسلام
لطف کنید طبق قوانین اسکرین شات از 3 سرور موجود در پست قرار بدید.
w.h.t
October 26th, 2015, 16:11
باسلام
لطف کنید طبق قوانین اسکرین شات از 3 سرور موجود در پست قرار بدید.
سلام.بابت تاخیر در پاسخ گویی عذرخواهی میکنم (بیشتر در ادمین سایت هستم تا وب هاستینگ تاک)

2 تصویر از 2 سرور قرار داده شد

امیدوارم کافی باشه

بروزباشید

foumanco
October 27th, 2015, 12:56
سلام

centos 6.5 میخوام 64 بیت روی s4 ممکنه؟

ارادتمند
حسینی

w.h.t
October 27th, 2015, 13:02
سلام

centos 6.5 میخوام 64 بیت روی s4 ممکنه؟

ارادتمند
حسینی

باسلام

بله کاربر گرامی
لطفا سفارش خودتون رو ارسال کنید , در قسمت سیستم عامل سنت او اس رو انتخاب کنید و در قسمت توضیحات نسخه 64 بیتی رو انتخاب کنید

بروزباشید

3d-max
October 27th, 2015, 13:07
رم 1 هارد 180 گیگ چند میدیید ؟ دانلود تورنت

w.h.t
October 27th, 2015, 13:13
رم 1 هارد 180 گیگ چند میدیید ؟ دانلود تورنت

باسلام

رم یک گیگابایت به همراه 180 گیگابایت هارد به مبلغ 25500 تومان قابل ارائه میباشد

بروزباشید

foumanco
October 28th, 2015, 23:26
سرورتون آفلاین شده؟

w.h.t
October 29th, 2015, 11:42
سرورتون آفلاین شده؟

سلام

خیر چطور؟

لطفا اگر کاربر ما هستید از طریق آی دی یا تلفن همراه زیر بابنده در ارتباط باشید
ali_es@ymail.com
09130016473

بروزباشید

sht-design
October 29th, 2015, 23:29

میخواستم قیمت سرور مجازی شما رو با سایت اصلی مقایسه کنم ، نیازی به زدن اسپم ندارم دوست عزیز ، اگر هم خواستید میتوانید گزارش بدید به مدیران تا بررسی کنند و به صلاحدید خودشان متن بنده رو پاک کنند.
فقط اگر اشتباه نکنم سرورهای ovh مربوط به کشورهای مختلف میشه ، باز دقیق الان یادم نیست چون زیاد باهاشون کار نکردم ، میتونید بگید کدام کشور هست دیتاسنتر ها و اگر اشتباه میکنم بهم اعلام کنید ؟

foumanco
October 29th, 2015, 23:55
جهت اطلاع سفارشم رو تحویل گرفتم خیلی هم خوبه :)

w.h.t
October 30th, 2015, 02:12
میخواستم قیمت سرور مجازی شما رو با سایت اصلی مقایسه کنم ، نیازی به زدن اسپم ندارم دوست عزیز ، اگر هم خواستید میتوانید گزارش بدید به مدیران تا بررسی کنند و به صلاحدید خودشان متن بنده رو پاک کنند.
فقط اگر اشتباه نکنم سرورهای ovh مربوط به کشورهای مختلف میشه ، باز دقیق الان یادم نیست چون زیاد باهاشون کار نکردم ، میتونید بگید کدام کشور هست دیتاسنتر ها و اگر اشتباه میکنم بهم اعلام کنید ؟

سلام

سرور های ما روی او وی اچ فرانسه هست

سوال دیگری داشتید تیکت ارسال کنید دوست عزیزم

بروزباشید

mexxana
November 1st, 2015, 22:03
رم یک سفارش دادم و سرویس رو دریافت کردم . اوکی بود همه چی :)

w.h.t
November 3rd, 2015, 23:55
باسلام
عذر میخوام که اینجا اعلام میکنم ولی whmcs ما کمی دچار مشکل هست که پاسخ گویی به تیکت ها و بررسی سفارش ها رو به تاخیر میندازه

از صبر و شکیبایی دوستان صمیمانه تشکر میکنم

انشالله مشکل حداکثر تا هفته آینده حل میشه

بروزباشید

hostfire
November 4th, 2015, 20:37
با سلام
ایشون از انسان های شریف وبا درک این انجمن هستند و از دوستان قدیمی بنده
چندین با باهم کار کردیم
وجدان کاری و درک بالای ایشون تحسین بر انگیزه

yaghi
November 5th, 2015, 18:52
سلام

پلن s4 سفارش داده شد.

w.h.t
November 6th, 2015, 10:38
سلام پلن s4 سفارش داده شد. سلام.دوست عزیز سفارش شما دیشب تحویل داده شد بروزباشید

sina13
November 6th, 2015, 19:39
با سلام
آیا شما کانفیگ هم میکنید؟

Alirezayb
November 6th, 2015, 23:58
امکانش هست که در پلن ها مثلا هارد رو کم کنید بجاش سی پی یو بدین ؟

yaghi
November 7th, 2015, 20:09
با سلام
ایشون از انسان های شریف وبا درک این انجمن هستند و از دوستان قدیمی بنده
چندین با باهم کار کردیم
وجدان کاری و درک بالای ایشون تحسین بر انگیزه

سلام

پلن s4 سفارش داده شد.

رو حساب حرف شما از ایشون سرور گرفتم اونم 2 تا ! البته تو خرید دومی فریب خوردم :(

چند تا مشکل از همون اول با ایشون پش اومد من سرورُ طرف های 6 بعد از ظهر سفارش دادم ولی تقریبا ساعت 2 شب بود که تحویل دادن ! چون خواب بودم بررسی و کار با سرور افتاد برای روز بعد !

سرور از لحاظ سرعت پورت مشکل خاصی نداره و سرعتش خوبه ولی به شدت هارد و رم بی کیفیتیِ داره مثلا 4 گیگ رم داره ولی اندازه 1 گیگ هم نیست احتمالا فقط نشون میده که 4 گیگ ! من تو سرور قبلیم فایل های بالای 15 گیگ رو تقریبا 10 دقیقه ای Split میکردم ولی با این سرور بیشتر از 1 ساعت طول می کشه !

چون سرور رم کم می اورد سفارش 4 گیگ رمِ دیگه رو دادم که گفتن همون 18 تومن میشه و باید یه سرور دیگه بخرید ما منابع رو با هم ادغام میکنیم که منم گفتم باشه بعد از خرید سرور دوم با کلی پیچوندن حدود 10 ساعت بعد فقط رم شد 8 گیگ و خبری از CPU و هارد اضافه نبود البته 4 گیگ رم اضافه هم تغییری تو سرور ایجاد نکرد!

همینجوری داشتم استفاده میکردم که سرور خاموش شد به ایشون صبح ساعت 5 و نیم اطلاع دادم رفتم بیرون برگشتم میگن شما از منابعتون استفاده کردین O.o و هنوز روشن نکردن در صورتی که مصرف من از این سرور یک پنجم سرور قبلیم هم نیست اصلا من این سرورُ برای مصرف زیاد نگرفته بودم.

هیچ جا گفته نشده که با مصرف زیاد سرور خاموش میشه ! به هرحال از این مشکلات زیاد پیش اومده برای من و هیچ نتیجه ای هم نگرفتم بعدش ولی لازم دونستم بگم که بعدا کسی دچار مشکل نشه !

foumanco
November 7th, 2015, 20:27
سرور من هم 2 روزه آفلاینه و جواب نمیدن :|

amintab2001
November 8th, 2015, 15:42
معلق
سرور مجازی OVH - S4
hodhod.posteha.com (http://hodhod.posteha.com)
25,900
ماهانه
07/12/2015

w.h.t
November 8th, 2015, 19:57
پیش از پاسخ به دوستان دلیل پاسخ ندادن به تیکت ها و معلق موندن سفارش هارو توضیح بدم خدمت دوستان

دوستان عزیز متاسفانه مشکلاتی برای اینترنت ما به وجود اومده بود که از آسیاتک میومدیم روی مخابرات روی مخابرات روی شاتل و کلا درگیر نت بودیم که بالاخره امروز مخابرات نت مارو وصل کرد.باور کنید ما از شما بیشتر نگران سرور هستیم.تمامی سفارشات و تیکت ها امشب پاسخ داده خواهد شد

با سلام
آیا شما کانفیگ هم میکنید؟
سلام.بله دوست عزیز کانفیگ مد نظر رو تیکت کنید

امکانش هست که در پلن ها مثلا هارد رو کم کنید بجاش سی پی یو بدین ؟
خیر متاسفم

رو حساب حرف شما از ایشون سرور گرفتم اونم 2 تا ! البته تو خرید دومی فریب خوردم :(

چند تا مشکل از همون اول با ایشون پش اومد من سرورُ طرف های 6 بعد از ظهر سفارش دادم ولی تقریبا ساعت 2 شب بود که تحویل دادن ! چون خواب بودم بررسی و کار با سرور افتاد برای روز بعد !

سرور از لحاظ سرعت پورت مشکل خاصی نداره و سرعتش خوبه ولی به شدت هارد و رم بی کیفیتیِ داره مثلا 4 گیگ رم داره ولی اندازه 1 گیگ هم نیست احتمالا فقط نشون میده که 4 گیگ ! من تو سرور قبلیم فایل های بالای 15 گیگ رو تقریبا 10 دقیقه ای Split میکردم ولی با این سرور بیشتر از 1 ساعت طول می کشه !

چون سرور رم کم می اورد سفارش 4 گیگ رمِ دیگه رو دادم که گفتن همون 18 تومن میشه و باید یه سرور دیگه بخرید ما منابع رو با هم ادغام میکنیم که منم گفتم باشه بعد از خرید سرور دوم با کلی پیچوندن حدود 10 ساعت بعد فقط رم شد 8 گیگ و خبری از CPU و هارد اضافه نبود البته 4 گیگ رم اضافه هم تغییری تو سرور ایجاد نکرد!

همینجوری داشتم استفاده میکردم که سرور خاموش شد به ایشون صبح ساعت 5 و نیم اطلاع دادم رفتم بیرون برگشتم میگن شما از منابعتون استفاده کردین O.o و هنوز روشن نکردن در صورتی که مصرف من از این سرور یک پنجم سرور قبلیم هم نیست اصلا من این سرورُ برای مصرف زیاد نگرفته بودم.

هیچ جا گفته نشده که با مصرف زیاد سرور خاموش میشه ! به هرحال از این مشکلات زیاد پیش اومده برای من و هیچ نتیجه ای هم نگرفتم بعدش ولی لازم دونستم بگم که بعدا کسی دچار مشکل نشه !
دوست عزیز متاسفانه مصرف شما بسیار سنگین بود و هست که باعث شد سرور ما خودکار عمل بکنه و سرور شما رو خاموش و روشن بکنه و... .حدث زده میشه مشکل از کانفیگ شما باشه.امشب بررسی میشه هم کانفیگ و ... .اگه مشکل از کانفیگ نبود مصرفتون رو باید پایین بیارید چون طبق لوگ های سرور ما بعد از اینکه سرور شما افزایش منابع داده شد زیر نیم ساعت فری رم شما صفر شد!
در کل بررسی میشه

سرور من هم 2 روزه آفلاینه و جواب نمیدن :|
بررسی میشه

معلق
سرور مجازی OVH - S4
hodhod.posteha.com (http://hodhod.posteha.com)
25,900
ماهانه
07/12/2015

انشالله به زودی تحویل داده میشه تعداد سفارشات بالاست و همچنین 11 تا سفارش دولتی داشتیم که قرار بود همون روز تحویل داده بشه اما بر اثر نت ما همچنان درگیر سفارشاتیم

از همه کاربران معذرت میخوام

بروزباشید

amintab2001
November 8th, 2015, 20:12
متشکر از پاسخ و منتظر تحویل هستیم همکار و دوست گرامی

w.h.t
November 8th, 2015, 23:24
متشکر از پاسخ و منتظر تحویل هستیم همکار و دوست گرامی

باتشکر از شما و همراهی تمامی دوستان عزیز

تمامی سفارشات تحویل داده شد و همچنین تیکتی بدون پاسخ نماند

بروزباشید

amintab2001
November 9th, 2015, 08:27
سرور تحویل شد و از پاسخگویی ایشون راضی هستیم و همچنین از سرویس تحویل شده

w.h.t
November 11th, 2015, 00:08
پست اول آپدیت شد...!

دوستانی که زمان تمدید سرورشون میرسه تیکت بدن احتمال اینکه سرور های 4 گیگ با همون قیمت ماه اول تمدید بشن زیاد هست

همچنین خبری خوشی در راه است...

بروزباشید

xvz123
November 11th, 2015, 12:04
رم 4گیگ می خواهم سرعت داشته باشه برای ارسال بازدید می خواهم حجم برام مهم نیست
سرعت مهم هنگ نکنه

w.h.t
November 11th, 2015, 15:03
رم 4گیگ می خواهم سرعت داشته باشه برای ارسال بازدید می خواهم حجم برام مهم نیست
سرعت مهم هنگ نکنه

سلام.پلن چهار گیگ ما براتون خوبه.سرعت هم عالیه
خواستید سفارش بدید در خدمتیم

بروزباشید

ehsanyeganeh
November 11th, 2015, 15:14
با سلام امکان ارائه ای پی اضافه ار کشورهای مختلف وجود داره!؟

yaghi
November 11th, 2015, 19:20
دوست عزیز متاسفانه مصرف شما بسیار سنگین بود و هست که باعث شد سرور ما خودکار عمل بکنه و سرور شما رو خاموش و روشن بکنه و... .حدث زده میشه مشکل از کانفیگ شما باشه.امشب بررسی میشه هم کانفیگ و ... .اگه مشکل از کانفیگ نبود مصرفتون رو باید پایین بیارید چون طبق لوگ های سرور ما بعد از اینکه سرور شما افزایش منابع داده شد زیر نیم ساعت فری رم شما صفر شد!
در کل بررسی میشه

هیچ کاری انجام ندادن فقط با پاس کاری و وقت تلف کردن می خواین این یه ماهُ بگذرونن، متاسفانه 99% فروشنده های این سایت شیشه خرده دارن :(

w.h.t
November 11th, 2015, 19:20
با سلام امکان ارائه ای پی اضافه ار کشورهای مختلف وجود داره!؟

سلام کاربر گرامی

بله امکان خرید هست.بابت هر آی پی 9000 تومان برای یک ماه اخذ میشه و ماه های بعد رایگان هست.برای دریافت اطلاعات بیشتر درصورتی که سوال عمومی نداشتید که نیاز باشه اینجا ذکر کنید ، تیکت بدید

بروزباشید

xvz123
November 11th, 2015, 20:03
من باید اول تست کنم بیا یاهو
virangarusa

hadi222
November 12th, 2015, 15:14
اقا من از کیفیت اصلا راضی نیستم.
بیش از 24 ساعت طول کشیده سرور رو ندادن، تیکت زدن چرا نمیدین ، تازه 24 ساعت بعد جواب دادن.
از قبل برای وی ان سی هماهنگ کرده بودم. گفتن تیکت بزن.
تیکت زدم.
یک هفته طول کشیده ، بعد از یک هفته هنوز وصل نکردن، گفتم اقا سرویس رو مرجوع کنید پشتیبانیتون افتضاحه.
میگن فقط بخاطره یک وی ان سی؟ خیر نمیشه.
بابا یک هفته است تیکتو پیگیری نکردین.
2881228813

بعدش ای پی و پسورد رو فرستادن ، ولی نام کاربری ریموت رو نفرستادن.
تازه یه بار دیگه ایمیل زدم که اقا نام کاربریشم لازمه ها!>؟؟

اصلا اصلا از کیفیت راضی نیستم ، و اصلا از اینکه پولم پیش شما بمونه راضی نیستم عزیز جان.

w.h.t
November 12th, 2015, 15:46
اقا من از کیفیت اصلا راضی نیستم.
بیش از 24 ساعت طول کشیده سرور رو ندادن، تیکت زدن چرا نمیدین ، تازه 24 ساعت بعد جواب دادن.
از قبل برای وی ان سی هماهنگ کرده بودم. گفتن تیکت بزن.
تیکت زدم.
یک هفته طول کشیده ، بعد از یک هفته هنوز وصل نکردن، گفتم اقا سرویس رو مرجوع کنید پشتیبانیتون افتضاحه.
میگن فقط بخاطره یک وی ان سی؟ خیر نمیشه.
بابا یک هفته است تیکتو پیگیری نکردین.
2881228813

بعدش ای پی و پسورد رو فرستادن ، ولی نام کاربری ریموت رو نفرستادن.
تازه یه بار دیگه ایمیل زدم که اقا نام کاربریشم لازمه ها!>؟؟

اصلا اصلا از کیفیت راضی نیستم ، و اصلا از اینکه پولم پیش شما بمونه راضی نیستم عزیز جان.

سلام.
اولا که 24 ساعت نشده سرویس رو دادیم تنها 8 ساعت کاری شرکت ما بوده که طبق پست اول تا 12 ساعت کاری شرکت جزو قوانین ما هست
دوما.بابت وی ان سی نمیدونم چطوری تیکت داده بودید که باور کنید اصلا توی بخش تیکت های ما تیکت شما نبود!حاضرم قسم بخورم تا 1 ساعت پیش هیچ تیکتی بدون پاسخ نبوده نمیدونم تیکت شما چرا اینطوری شده
سوما سروری که شما میخواستید ویندوزی بوده و اگه اطلاع داشته باشید تمامی سرور های ویندوزی نام کاربریشون administrator هست و اصلا فکر نمیکردم شما چنین نکته کوچیکی رو ندونید ولی باز هم حق دارید مشکل از طرف ما بوده

شما چه مشکلی با کیفیت سرور های ما دارید که تیکت نزدید ما براتون حلش کنیم؟دوست عزیز من وقتی تیکت وی ان سی شما برای ما نیومده دلیل نمیشه شما بگید از کیفیت راضی نیستید!
بالای 200 یوزر داریم که هیچکدوم تا حالا نگفتن کیفیت مشکل داره.هر کدوم مشکلات خاصی داشتن که رفع شده ولی شما...!

شما تیکت بدید بگید وی ان سی میخواید در کمترین زمان ممکن براتون ارسال میشه که دیگه نگید از کیفیت راضی نیستید!
روی سرور 128 گیگابایتی که شما هستید تنها 72 درصد رم و 61 درصد سی پی یو مصرف شده و تمامی منابع برای استفاده آزاد هست

بروزباشید

- - - Updated - - -

ظرفیت سرور ها تکمیل شد

تا خرید سرور جدید سفارش جدید پذیرش نمیشود

بروزباشید

hadi222
November 12th, 2015, 15:53
من از کیفیت پشتیبانی شما به شدت ناراضی هستم.
در مورد باقیه موارد هم حرفی نمی زنم. عکس هاشو گزاشتم دوستان قضاوت کنن.
فقط نکته اخر این مبلغا واستون درامد و زندگی نمیشه. یه راه دیگه برای پول در اوردن پیدا کنید. وقتی ک ز من هدر رفته ارزشش بیشتر از این حرفاست ای کاش گفته بودین من این پولو میدادم ولی وقتم یک هفته هدر نمی رفت.
من راضی نیستم.

w.h.t
November 13th, 2015, 19:32
من از کیفیت پشتیبانی شما به شدت ناراضی هستم.
در مورد باقیه موارد هم حرفی نمی زنم. عکس هاشو گزاشتم دوستان قضاوت کنن.
فقط نکته اخر این مبلغا واستون درامد و زندگی نمیشه. یه راه دیگه برای پول در اوردن پیدا کنید. وقتی ک ز من هدر رفته ارزشش بیشتر از این حرفاست ای کاش گفته بودین من این پولو میدادم ولی وقتم یک هفته هدر نمی رفت.
من راضی نیستم.

تیکت بدید شماره کارت ارسال کنید تا 10 روز کاری واریز میشه
فکر نکنم این پول هم برای شما زندگی بشه چون بدون افت کیفیت سرور دارید هزینه رو برگشت میزنید
در کل موفق باشید دوست من

بروزباشید

- - - Updated - - -

پست اول بروزشد

سرور اضافه شد
از چندین دیتاسنتر مختلف دنیا
و سرور های قبلی نیز با کمترین میزان قطعی افزایش منابع داده شدند

بروزباشید

SaeidHex
November 23rd, 2015, 15:19
قیمت هر 100 گیگ هارد اضافه چقدره ؟ و فروش ssl هم دارید ؟

w.h.t
November 23rd, 2015, 15:28
قیمت هر 100 گیگ هارد اضافه چقدره ؟ و فروش ssl هم دارید ؟

سلام کاربر گرامی

9 هزار تومان برای هر صد گیگابایت هارد و برای اس اس ال هم لطفا تیکت بدید

بروزباشید

foumanco
November 23rd, 2015, 15:51
تا این لحظه 90% اوقات سرورتون کار نمیکرده
اقلا پولمونو پس بدین

w.h.t
November 23rd, 2015, 17:04
تا این لحظه 90% اوقات سرورتون کار نمیکرده
اقلا پولمونو پس بدین

سلام دوست عزیز

لطفا از طریق تیکت در ارتباط باشید
در صورت مشاهده مشکل از طرف ما به جز 500 تومان کارمزد بانک مابقی هزینه برگشت زده میشه

بروزباشید

- - - Updated - - -

ادیت شد

Ramin
November 25th, 2015, 23:42
مطابق اعلام استارتر پست قبلی ، به دلیل پایان فروش تاپیک مسدود شد.

در صورت وجود هر گونه مشکل احتمالی و یا وجود مطلبی در خصوص این تاپیک لطفا در تماس باشید

w.h.t
December 9th, 2015, 15:29
اعلام شروع دوباره فروش با افزایش تعداد سرور ها و کمی تغییر قیمت

یوزر های مشکل دار به سرور قدرتمند منتقل شدند و یوزر هایی که پولشون رو میخواستند برگشت زده شده

لطفا پیش از هر کاری قوانین ما که در صفحه اصلی لینک آن موجود است را مشاهده کنید

بروزباشید

hadi222
December 9th, 2015, 15:32
جسارتا مبلغی که قرار بود برگشت بزنید رو بعد از 20 روز برگشت زدید؟
کلش 12 هزار تومنه ها؟

farssub
December 9th, 2015, 15:35
جسارتا مبلغی که قرار بود برگشت بزنید رو بعد از 20 روز برگشت زدید؟
کلش 12 هزار تومنه ها؟
دوست عزیز اینجور موارد رو از طریق تیکت با دوستمون پیگیری کنید تاپیک رو منحرف نکنید تشکر

hadi222
December 9th, 2015, 15:36
چقدر پیگیری کنیم؟ چند تا تیکت زده باشیم خوبه؟ چند بار وعده عقب انداخته باشن خوبه؟

viasky
December 9th, 2015, 15:45
از‌شما تعجب می‌کنم
چند سرویس ۹ هزار و‌۱۰ هزار‌تومانی در‌زمان محدود آفر از‌ما تهیه کردید
کمتر از ۶ سرور
بعد اینجا‌می‌فرمایید همکاری رسمی و... اگر کسی‌مشکلی داره به آسمان ارتباط آرکا‌مراجعه کنه و...
خیلی تعجب می کنم
به‌صورت‌رسمی عرض کنم ایشون هیچ‌سرویسی از‌ما ندارند
حتی ۱‌سرور‌مجازی!
همکاری رسمی نیز وجود ندارد
لطفا روش‌کاری‌خود را تغییر‌بدید
w.h.t
December 9th, 2015, 15:48
چقدر پیگیری کنیم؟ چند تا تیکت زده باشیم خوبه؟ چند بار وعده عقب انداخته باشن خوبه؟

سلام دوست گرامی

لطفا ایمیلتون + نام و نام خانوادگیتونو توی پ.خ برام ارسال کنید واریز بشه همین امروز براتون

چون فکر کردم تمامی هزینه ها برگشت زده شده و موردی نمونده احتمالا مورد شما دیده نشده

ارسال کنید امروز واریز نشد بازم همینجا اعلام کنید

شماره تماس هم هست بهتر بود تماس میگرفتید

بروزباشید

- - - Updated - - -

از‌شما تعجب می‌کنم
چند سرویس ۹ هزار و‌۱۰ هزار‌تومانی در‌زمان محدود آفر از‌ما تهیه کردید
کمتر از ۶ سرور
بعد اینجا‌می‌فرمایید همکاری رسمی و... اگر کسی‌مشکلی داره به آسمان ارتباط آرکا‌مراجعه کنه و...
خیلی تعجب می کنم
به‌صورت‌رسمی عرض کنم ایشون هیچ‌سرویسی از‌ما ندارند
حتی ۱‌سرور‌مجازی!
همکاری رسمی نیز وجود ندارد
لطفا روش‌کاری‌خود را تغییر‌بدید
تشکرسلام همکار عزیز

این متن برای گذشته هست و الان ادیت میشه

بروزباشید