توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وارز بودن امریکا یا اروپا ؟
m2sh
September 23rd, 2010, 17:26
سلام دوستان
ببخشید اگه موضوع تکراریه
من میخواستم بدونم سرورو هایی که در دیتا سنتر های اروپایی هستند ( المان و فرانسه ) وارز هستند یا سرورو هایی که در دیتا سنتر های امریکا هستند؟
من چند روزه دارم از چند نفر می پرسم یکی میگه سرورو های اروپا مخصوصا المان به قانون کپی رایت حساسه یکی دیگه میگه سرورو های امریکا به قانون کپی رایت حساسه و وارز نیست
من بالاخره نفهمیدم کدوم کاملا وارزه ؟
ببخشید یکم مبتدیانه نوشتم سوالمو ، اگر دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم اگرم قبلا بحث شده از ناظمان انجمن در خواست میکنم این تاپیک رو پاک کنن ممنون .
در ضمن اگه نظری میدهد یه مدرکی هم نشون بدین .
خیلی ببخشید اگه موضوع تکراریه
IFACO.Net
September 23rd, 2010, 17:39
هیچکدام وارز کامل نیستند، چون در هر کشور اروپایی و یا آمریکا ، اگر از سرور شما شکایت بشه، دیتاسنترها ملزم به رسیدگی و برخورد هستند، منتها در برخی موارد و بعضی کشورهای اروپایی پیگیری شکایت هزینه زیادی را برای شاکی دارد، و برایش به صرفه نخواهد بود که مثلا برای یک نرم افزار 200دلاری چندهزار دلار هزینه کنید تا شاید به نتیجه برسد، به همین خاطر به کشورهایی که این مورد در آنها مصداق دارد وارز می گویند مانند هلند و ...، ولی در آمریکا شکایت ها کم خرج هستند و سریعا رسیدگی میشوند و به همین خاطر درصد وارز بودن شان فقط در صورتی هست که شکایت نکنند.
Online24
September 23rd, 2010, 17:46
هیچ کدام .
قوانین کشور های جزو سازمان تجارت جهانی (wto) به این صورت هست که مباحث کپی رایت باید در اون رعایت بشه .
آمریکا ( ایالات متحده ) و کشورهای اروپایی به این قوانین پایبند هستند و شما امکان نقض کپی رایت و فعالیت اصطلاحا وارز رو ندارید .
شرکت های معتبر این کشورها به این قضیه بسیار حساس هستند .
mr.he3am
September 23rd, 2010, 17:55
هیچ کدارم وارز نیستند اما تا کسی بهشون از شما شکایت نکنه کاری ندارند
m2sh
September 23rd, 2010, 18:18
ممنون دوستان از این که نظر خودتون رو دادی
اما من میخواستم با دوستم یه سرورو تو المان بگیریم و به عنوان هاست دانلود برای سایت فیلم استفاده کنیم
با یه نفر مشورت کردم گفت اونا جریمشون خیلی سنگینه که مجبور می شی سرورو رو بذاری و بری و بیخیال فایلات بشی باز به یه نفر دیگه گفتم گفت نه اینطوری نیست اصلا کاری ندارند .
این طوری شد که من اومدم تاپیک زدم که ایا سرورو از المان بگیریم برای هاست دانلود یا نه ؟
ممنون
با تشکر
delta
September 23rd, 2010, 19:18
اصولا تا جایی که یادمه به فیلم کسی زیاد گیر نمیده.اما آنی که میبینی بسته میشه به علت سنگینی دانلود هست.چون یک فیلم مثل نرم افزار نیست که. کمترین حجمش مثلا 500 مگابایته که 50 نفر اگر دانلودش کنند همزمان سرور نرمال دودش بلند میشه!!
آلمان گیر دادنش کمتر از فرانسه هست.اما اگر واقعا سرعت بالا میخواید و اینکه کسی گیر نده برو leasweb هلند.خود من تمام فایلهام حتی انواع ویندوزهای 7 و... رو رو سرورش دارم کسی گیر نمیده و حرف هم نمیزنه!!
Online24
September 23rd, 2010, 19:22
چرا با دیتاسنتر و سرویس دهنده اصلی مکاتبه نمیکنید ؟
کلیات رو خدمتتون گفتیم .
nasa_de
September 23rd, 2010, 19:34
سرور ایران بگیرید که لود سریعتری برای ایران داره - وارز ساپورت هست - قیمتش یکم بالاتره - اپتایمش کمتره
هیچ دیتا سنتر اروپایی وارز ساپورت نیست اما شاید و شاید کاری نداشته باشن
itjavani
September 23rd, 2010, 19:49
سرور ایران بگیرید که لود سریعتری برای ایران داره - وارز ساپورت هست - قیمتش یکم بالاتره - اپتایمش کمتره
هیچ دیتا سنتر اروپایی وارز ساپورت نیست اما شاید و شاید کاری نداشته باشن
ایشون واسه هاست دانلود میخوان!که اصلا سرورهای ایرانی با اون پورتی که دارن و هزینه بالای پهنای باند اصلا مناسب ایشون نیست...
شما بهتره هاست یا سرورتونو از leaseweb یا altushost تهیه کنید که هر 2 هلند هستند.با هر 2 کارکردم و همچنان روی التوس یوزر وی پی اس دارم که واسه کار هاست دانلود نرم افزار و فیلم و موسیقی استفاده میکنند و هیچ کدام مشکلی تاحالا نداشتند...(حتی اسپم هم زدن کسی حرفی نزد:71:)
ولی وارز وارز نیستند! وارز وارز ایران و چین و...
Woshka
September 24th, 2010, 02:42
آمریکا خوبیش اینه که دیتاسنتر هاش اکثرا هشدار میدن که اون فایل که شکایت شده رو پاک کنی
و جریمه هم نمی کنند
ولی دیتاسنتر های اروپایی جریمه می کنند اگه شکایت بشه
در کل پیشنهاد من اینه که سعی کنیم از ساخت سایت های دانلود فیلم و نرم افزار دارای کپی رایت دوری کنید چون انصاف نیست.درد سر داره!