توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چجوری پرینتر را در اینترنت شیر کنم؟
007007
October 24th, 2015, 23:24
سلام و ممنون میشم پاسخ بدین
نقل قول میکنم از دوستم:
یه شرکتی که کلی یوزر داره چجوری پرینترشو بین یوزرهاش که تو همه شهرهای ایران موجودن ، از طریق اینترنت شیر کنه که یوزرهاش هروقت خواستن مستقیما پرینت بدن. گوگل یه سرویس برای اینجور مواقع داره ولی به درد یوزرهای تعداد بالا چند هزار تا نمیخوره. نرم افزاری که الان یافت میشه بیشتر از 5 تا یوزر تو فری قبول نمیکنه و پریمیومشم بیشتر از صدتا یوزر ساپورت نمیکنه الان چیکار کنیم؟
hostfire
October 24th, 2015, 23:33
پرینتر حتما باید دارای کارت شبکه باشه
یا ای پی ولید باید داشته باشید یا باید حتما حتما پرینتر سیستم کلود ساپورت باشه ..... ازین دو حالت خارج نیست
این بحث گوگل رو هم فراموش کنید که -این- خربزه آبه برا ما ایرانیا
iranhostcom
November 8th, 2015, 23:32
با سلام
برای share کردن پرینتر در فضای اینترنت لطفا راهنمای زیر را مطالعه کنید:
یه شرکتی که کلی یوزر داره چجوری پرینترشو بین یوزرهاش که تو همه شهرهای ایران موجودن ، از طریق اینترنت شیر کنه که یوزرهاش هروقت خواستن مستقیما پرینت بدن. گوگل یه سرویس برای اینجور مواقع داره ولی به درد یوزرهای تعداد بالا چند هزار تا نمیخوره. نرم افزاری که الان یافت میشه بیشتر از 5 تا یوزر تو فری قبول نمیکنه و پریمیومشم بیشتر از صدتا یوزر ساپورت نمیکنه الان چیکار کنیم؟
با سلام
اگر شرکت خیلی بزرگه که باید شبکه خصوصی از طریق مخابرات داشته باشد !
اگر که شبکه داخلی ندارید:
با خرید آی پی ثابت می توانید راحت این کار را در پرینتر های دارای کارت شبکه انجام دهید
مثلاْ شما آی پی 192.168.1.15 را اختصاص داده اید به پرینتر و پورت آن مثلاْ 2020 است و آی پی ثابت شما نیز 100.100.100.100 شما با استفاده از امکانات مودم به نام پورت فورواردینگ ,آی پی 192.168.1.15:2020 را به 100.100.100.100:2020 انتقال دهید و در کلاینت هایی که دارای اینترنت هستند اضافه کنید در ضمن مسائل فنی و امنیتی دیگر مانند فایروال و ... در وسط وجود دارد.
itgalaxy
February 8th, 2018, 21:50
سلام و ممنون میشم پاسخ بدین
نقل قول میکنم از دوستم: