توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی ایران یا خارج ؟
asdfff
October 24th, 2015, 16:33
من الان یک vps خریدم که ویندوز 2003 هستش البته خیلی کند هستش و من نمیدونم چه طور باید باهاش کار کنم صفحات اینرنتی رو خیلی کند باز می کنه و من این سرور رو برای دانلود خریدم کسی راه حلی سراغ داره سرور ایرانی چه طوره ؟
- - - Updated - - -
صفحات اینرنتی به حدی کند باز میشه که باید 1 دقیقه صبر کنم برای انتقال فایل از سرور به ویندوز باید چی کار کنم ؟
eramserver
October 24th, 2015, 18:36
من الان یک vps خریدم که ویندوز 2003 هستش البته خیلی کند هستش و من نمیدونم چه طور باید باهاش کار کنم صفحات اینرنتی رو خیلی کند باز می کنه و من این سرور رو برای دانلود خریدم کسی راه حلی سراغ داره سرور ایرانی چه طوره ؟
- - - Updated - - -
صفحات اینرنتی به حدی کند باز میشه که باید 1 دقیقه صبر کنم برای انتقال فایل از سرور به ویندوز باید چی کار کنم ؟
با سلام
سرورتون برای کدام دیتاسنتر میباشد؟ و منابع آن به چه صورتی هست؟ و سایت هایی که میخواید ازشون استفاده کنید سرورشون داخل ایران هست یا اروپا ... ؟
asdfff
October 24th, 2015, 19:06
سرور مجازی https://azaronline.com/ خریدم و البته ماهی 25000 تومان با windows 2003 که خیلی کند هستش سروشون خارج از ایران هستش
k-h
October 24th, 2015, 19:13
به احتمال زیاد سرعت اینترنتتون پایینه
یعنی سند و ریسیو شما کمه با یک اینترنت سرعت بالا چک کنید ببینید مشکلتون برطرف میشه
asdfff
October 24th, 2015, 19:23
سرعت اینترنت من 1024 هستش ولی واقعا نمیدونم چرا برای من تو windows 2003 کند باز میشه
persian.developer
October 24th, 2015, 19:27
سلام
صفحاتی که باز میکنید گرافیکی هستند؟ عکس، اسلایدر و... دارند؟
asdfff
October 24th, 2015, 19:29
بله عکس دارند ولی خیلی کند باز میشه اصلا کار نمی کنه برای دانلود هم با سرعت 800 کیلوبایت دانلود می کنه من فکر کردم 12 مگابایت هم دانلود می کنه
persian.developer
October 24th, 2015, 19:46
بله عکس دارند ولی خیلی کند باز میشه اصلا کار نمی کنه برای دانلود هم با سرعت 800 کیلوبایت دانلود می کنه من فکر کردم 12 مگابایت هم دانلود می کنه
نباید از سرور مجازی که از شما فاصله زیادی دارد همچین انتظاری داشته باشید و فقط به دانلود لینکهای خود بپردازید باز کردن صفحات گرافیکی سرعت شما را کاهش میدهد
برای تست سرعت نمیتوان از هر لینکی استفاده کرد ممکنه لینک شما دارای محدودیت باشد یا...
برای تست سرور ابتدا یک دانلود منیجر مناسب نصب کنید و سپس لینک زیر را دانلود کنید ببینید چقدر سرعت میگیرید؟
http://cachefly.cachefly.net/100mb.test
این لینک برای سرورهای امریکا مناسب هست و اگر شما از کشور دیگری سرویس میگیرید باید از لینکهای دیگر تست سرعت استفاده کنید
asdfff
October 24th, 2015, 19:53
سرور من برای Frankfort-Germany است اگر سرور ایران بت قیمت مناسب و کیفیت بالا سراغ دارید بگویید ؟ الان در حال حاضر چه کنم ؟ من نیاز به دانلود دارم
- - - Updated - - -
خودم میتونم windows 2033 رو به windows 2012 انتقال بدم ؟
mizban97
October 24th, 2015, 19:54
سرور من برای Frankfort-Germany است اگر سرور ایران بت قیمت مناسب و کیفیت بالا سراغ دارید بگویید ؟ الان در حال حاضر چه کنم ؟ من نیاز به دانلود دارم
برادر بهت سرور اورسل انداختن . بنده اینترنتم 128 کیلوبایت هست مثل نور با سرور مجازی کار میکنم مشکلی ندارم.
اون فروشنده ای که بهتون داده سرور خوبی نداده ...به خرید سرور ایران ربطی نداره.
شما باید در خرید دقت کنید بهتون منابع اشتراکی ندن . که باعث کندی و افت سرعت میشه و همچنین سرور هایی انتخاب کنید که پایداری و توان بالایی دارن.
سوالی بود در خدمتم
asdfff
October 24th, 2015, 20:03
- - - Updated - - -
الان در حال حاضر کسی هست بگه من چه طور می تونم یک سرور از ایران با سرعت بالا با کیفیت خوب پیدا کنم ؟ کسی خارج از کشور هم سراغ داره ؟
- - - Updated - - -
شما جایی سراغ دارید تا بهترین سرور رو اراءه بده؟ من برای دانلود میخوام سایت برای من به کندی باز میشه من وقتی بهشون گفتم گفتن باید windows 2008 نصب کنی نمیدونم چی کار کنم
mizban97
October 24th, 2015, 20:15
- - - Updated - - -
الان در حال حاضر کسی هست بگه من چه طور می تونم یک سرور از ایران با سرعت بالا با کیفیت خوب پیدا کنم ؟ کسی خارج از کشور هم سراغ داره ؟
- - - Updated - - -
شما جایی سراغ دارید تا بهترین سرور رو اراءه بده؟ من برای دانلود میخوام سایت برای من به کندی باز میشه من وقتی بهشون گفتم گفتن باید windows 2008 نصب کنی نمیدونم چی کار کنم
دوست عزیز
در بخش درخواست سرور مجازی تاپیک باز کنید
تا بتونیم بهتون آفر مناسب بدیم.
asdfff
October 24th, 2015, 20:22
تایپیک باز کردم لطفا راهنمایی کنید
netpooyesh
October 25th, 2015, 01:32
- - - Updated - - -
گاهی تصویر ب سمت شما دیر میرسه شما وضعیت رنگ ریموت دسکتاپ رو در کمترین حالت بزارید و مجدد تست کنید
احتمال اورسل هم دارد
منابع سرور چند هست