ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد ویرایش اسکریپت "فریر"

iran-boy
October 24th, 2015, 15:12
سلام دوستان: بنده میخوام سایتی برای فروش لایک و فالوور اینستا طراحی کنم، اسکریپت "فریر" را نصب کردم ولی این اسکریپت بصورت پیش فرض فقط میتونه کارت شارژ بفروشه - دوستان خواهشاً راهنمایی کنید چطوری میتونم محصولات مجازی دیگری با "اسکریپت فریر" بفروشم.
منتظر راهنمایی شما بزرگواران هستم.

sitetheme
October 24th, 2015, 15:16
درود
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم فروش فالور اینستاگرم با فروش اطلاعات همون اکانت مورد نظر انجام میشه، درسته؟
در اینصورت شما کافیه یوزرنیم و پسورد حساب اینستاگرام رو در قالب یک کارت اضافه کنید.
با احترام

iran-boy
October 24th, 2015, 17:16
درود
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم فروش فالور اینستاگرم با فروش اطلاعات همون اکانت مورد نظر انجام میشه، درسته؟
در اینصورت شما کافیه یوزرنیم و پسورد حساب اینستاگرام رو در قالب یک کارت اضافه کنید.
با احترام

ممنون - ولی روش فروش فالور اینستا بدین صورته که:
مشتری سرویس مورد نظرش رو انتخاب میکنه(مثلاً 1000 فالوور اینستاگرام) بعد اطلاعات خودش رو که شامل آیدی گیرنده فالوور+ دو فیلد دیگه رو پر میکنه و مبلغ رو میپردازه و در انتها بنده فالوور ها رو به آیدی مورد نظر میفرستم.
* بی زحمت یه سرچ در گوگل بکنید سایت های مشابه زیادند "فروش فالوور اینستاگرام"

منتظر یاریتان هستم

eramserver
October 24th, 2015, 18:43
با سلام
به نظرم اسکریپت فریر زیاد مناسب این کار نیست و شما میتوانید از افزونه های فروشگاهی وردپرس استفاده کنید
یا مثل سایت زیر با استفاده از آسان پرداخت پارس پال یا هرجای دیگه این کار رو انجام بدید.
سایت نمونه (http://followkade.com/)

kouroshDesigner
October 24th, 2015, 20:16
فریر گزینه مناسبی نیست همون طوری که eramserver (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=96561) عزیز گفت شما راحت می تونید با داشتن یک درگاه پرداخت راحت این کار رو انجام بدید
البته یک قالب هم برای صفحه اصلی نیاز هست که در نت نمونه های رایگان خوبی وجود داره موفق باشید

iran-boy
October 24th, 2015, 20:22
با سلام
به نظرم اسکریپت فریر زیاد مناسب این کار نیست و شما میتوانید از افزونه های فروشگاهی وردپرس استفاده کنید
یا مثل سایت زیر با استفاده از آسان پرداخت پارس پال یا هرجای دیگه این کار رو انجام بدید.
سایت نمونه (http://followkade.com/)

ممنون: راستیتش کار با وردپرس یکم سخت هستش،نصب و راه اندازی و... وردپرس رو میدونم ولی نمیدونم از کدوم افزونه ها برای این کار استفاده کنم ، برای همین چسبیدم به فریر

eramserver
October 24th, 2015, 20:25
ممنون: راستیتش کار با وردپرس یکم سخت هستش،نصب و راه اندازی و... وردپرس رو میدونم ولی نمیدونم از کدوم افزونه ها برای این کار استفاده کنم ، برای همین چسبیدم به فریر

مشکلی نیست خب اگر سختتونه از آسان پرداخت ها مانند پارس پال استفاده کنید . نمونه های زیادی وجود دارند.

iran-boy
October 24th, 2015, 20:25
فریر گزینه مناسبی نیست همون طوری که eramserver (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=96561) عزیز گفت شما راحت می تونید با داشتن یک درگاه پرداخت راحت این کار رو انجام بدید
البته یک قالب هم برای صفحه اصلی نیاز هست که در نت نمونه های رایگان خوبی وجود داره موفق باشید

من درگاه پرداخت جهان پی و زرین پال هم دارم ، میخوام یه سایت شبیه سایت زیر باشه( کسی نمیدونه این سایت از چه اسکریپتی استفاده کرده؟) کسی میتونه کمک کنه همچین سایتی با وردپرس یا ... طراحی کنم?
سایت: novinlike .com

sitetheme
October 24th, 2015, 20:27

درود دوباره
شما میتونید با وردپرس و استفاده از افزونه هایی مثل Gravity Form یا ساده تر contact form 7 فرم تماسی با فیلد های مورد نظر بسازید
با احترام

amin0181
October 24th, 2015, 20:45
سلام دوستان: بنده میخوام سایتی برای فروش لایک و فالوور اینستا طراحی کنم، اسکریپت "فریر" را نصب کردم ولی این اسکریپت بصورت پیش فرض فقط میتونه کارت شارژ بفروشه - دوستان خواهشاً راهنمایی کنید چطوری میتونم محصولات مجازی دیگری با "اسکریپت فریر" بفروشم.
منتظر راهنمایی شما بزرگواران هستم.
با سلام
میتونید از وردپرس استفاده کنید
و یا کارت استور
فریر هم ساده و راحت هست
قالب های زیادی هم داره که شکل ظاهری رو بتونید تغییر بدین

kouroshDesigner
October 24th, 2015, 20:49
شما راحت میتونید این کار رو چه با وردپرس و چه بدون وردپرس انجام بدید با وردپرس که با استفاده از افزونه contact form 7 این کار عملی هست
بدون وردپرس هم شما تنها با داشتن یک قالب html ساده میتونید این کارو انجام بدید پی لاین یک قسمت داره که فرم سفارش بهتون میده که با سلیقه خودتون میتونید درونش تغییراتی ایجاد کنید
شما کافیست فرم رو دریافت کنید (احتمال زیاد زرین پال هم داره این فرم رو) و بهش فیلد های مورد نظرتون رو اضافی کنید تا هنگام پرداخت اون اطلاعات از کاربر دریافت بشه
موفق باشید