ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کانفیگ سرور ویندوز 2008 برای میزبانی وردپرس

miladkhoshtip98
October 22nd, 2015, 14:48
سلام من یک هاست میزبان دارم که خیلی اذیت میکنه.میخوام میزبانی وردپرس را ببرم روی وی پی اس ویندوز سرور 2008.کسی این کار را با قیمت منصفانه و بدون مشکل انجام میده لطفا پیام بده ممنون

almandata
October 22nd, 2015, 19:41
سلام

سایتتونو ببرید روی ویندوز؟

اگه مایلید میتونیم بهتون سرور بدیم و روش دایرکت ادمین نصب بشه و کارتون راه میافته

لایسنس دایرکت ادمین هم اگر از ما بخرید با هزینه 9000 تومان براتون فعال میشه

vps5 - هاردیسک : 20 گیگابایت
رم : 1536 مگابایت
پهنای باند : نامحدود
پورت شبکه : 1000

ماهانه 45 هزارتومان

http://portal.pardazmizban.com/cart.php?gid=17

mizban97
October 22nd, 2015, 20:01
سلام من یک هاست میزبان دارم که خیلی اذیت میکنه.میخوام میزبانی وردپرس را ببرم روی وی پی اس ویندوز سرور 2008.کسی این کار را با قیمت منصفانه و بدون مشکل انجام میده لطفا پیام بده ممنون

باسلام
درخواست کانفیگ شما با هزینه مناسب قابل انجام هست.
در یاهو تماس بگیرید
info.aryaserver

aligoli
October 27th, 2015, 13:39

هیچوقت این کار رو نکنید، هاستتون رو تغییر بدید.
با اینکه راه برای میزبانی سایت روی ویندوز هست اما پیشنهاد میکنم هاستینگتون رو تغییر بدید چرا که بستر لینوکس بسیار بهتر از ویندوز برای سایت های php هست.

pardishosting
October 27th, 2015, 14:54
هیچوقت این کار رو نکنید، هاستتون رو تغییر بدید.
با اینکه راه برای میزبانی سایت روی ویندوز هست اما پیشنهاد میکنم هاستینگتون رو تغییر بدید چرا که بستر لینوکس بسیار بهتر از ویندوز برای سایت های php هست.

ایشون بهترین راهنمایی رو کردند.
ویندوز برای php مناسب نیست.