ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به مشاوره و راهنمایی

miladkhoshtip98
October 22nd, 2015, 14:25
سلام من یک هاست برای میزبانی وب وردپرس دارم یک وی پی اس برای آپلود فایل هام. متاسفانه این هاست میزبان خیلی اذیت میکنه لودش بسیار کنده گاهی تا 10 ثانیه طول میکشه گاهی هم که اصلا بالا نیماد هرچیم تیکت پشتیبانی میزنی نه جواب درست و حسابی بهت میدن نه مشکلت را حل میکنن.راستش به این هاستینگ های ایرانی اعتماد ندارم به نظر شما امکانپذیره میزبانی وردپرس را به همون vps منتقل کنم؟

sitetheme
October 22nd, 2015, 14:28
سلام من یک هاست برای میزبانی وب وردپرس دارم یک وی پی اس برای آپلود فایل هام. متاسفانه این هاست میزبان خیلی اذیت میکنه لودش بسیار کنده گاهی تا 10 ثانیه طول میکشه گاهی هم که اصلا بالا نیماد هرچیم تیکت پشتیبانی میزنی نه جواب درست و حسابی بهت میدن نه مشکلت را حل میکنن.راستش به این هاستینگ های ایرانی اعتماد ندارم به نظر شما امکانپذیره میزبانی وردپرس را به همون vps منتقل کنم؟

درود
در صورتی که سرور مجازی شما منابع کافی داشته باشه، بله میتونید.
اما مدیریت براتون یکم سخت تر میشه از طرفی هزینه بر خواهد بود.

miladkhoshtip98
October 22nd, 2015, 15:06
فکر کنم منابعش بد نباشه cpu 4 هسته ای 3.3 گیگاهرتز رم هم 2.5 گیگ البته ویندوز سرور 2008 است. هزینه بر ؟ از چه لحاظ؟

- - - Updated - - -

پیغام خصوصی فعال نیست برام

ID karagahderek

RoobinaServer
October 22nd, 2015, 15:15
فکر کنم منابعش بد نباشه cpu 4 هسته ای 3.3 گیگاهرتز رم هم 2.5 گیگ البته ویندوز سرور 2008 است. هزینه بر ؟ از چه لحاظ؟

- - - Updated - - -

ID karagahderek

با سلام و احترام

هاستینگ تخصص میخواد. کانفیگ صحیح میخواد.

فقط خرید یک vps و فروش هاست نیست ،اگر تخصص نباشه میشه نبود کیفیت و عدم حل مشکل شما و ... که باهاش هم اکنون در مکان فعلی که میزبانی میشوید آشنا هستید.

و اگر انتقال دهید آن زمان باید کلی هزینه کانفیگ و مدیریت به یک مدیر سرور بپردازید تا سرویس شما را کانفیگ کند.

پیشنهاد میکنم به هاست دیگری انتقال دهید.

موفق باشید

sitetheme
October 22nd, 2015, 15:22
با سلام و احترام

هاستینگ تخصص میخواد. کانفیگ صحیح میخواد.

فقط خرید یک vps و فروش هاست نیست ،اگر تخصص نباشه میشه نبود کیفیت و عدم حل مشکل شما و ... که باهاش هم اکنون در مکان فعلی که میزبانی میشوید آشنا هستید.

و اگر انتقال دهید آن زمان باید کلی هزینه کانفیگ و مدیریت به یک مدیر سرور بپردازید تا سرویس شما را کانفیگ کند.

پیشنهاد میکنم به هاست دیگری انتقال دهید.

موفق باشید
در اینصورت امکانش موجوده، البته بستگی به کیفیت ماشین مجازی شما داره، ولی به هرحال بله برای مدیریت راحت تر باید یک کنترل پنل نصب کنید که اگر هم از کنترل پنل های رایگان استفاده کنید هزینه پیکربندی داره، در صورتی هم که درآینده به مشکل بخورید باید برای حل کردن مشکل هزینه کنید.

AbtinServer
October 23rd, 2015, 12:40

- - - Updated - - -

ID karagahderek

امکانش هست ولی آیا با مدیریت هاست آشنایی دارید ؟

aligoli
October 28th, 2015, 17:30

خیر این کار اصلا عقلانی نیست.
شما باید هاست خودتون رو تغییر بدید.

kool
October 28th, 2015, 18:31

سلام
بهتره هاست خود را عوض کنید و یا از هاستینگ خود سوال کنید اگه نیاز به ارتقاء پنل دارید در صورت مناسب بودن اراتقاء بدید

netpooyesh
October 28th, 2015, 23:08

در مورد هاستینگ متاسفانه بعضی از همکاران اماتور هستند یا اینکه تتوجه نمیکنند و به این فکر نمیکنند با ندادن پاسخ صحیح مشتری خود و اعتبار خود را از دست خواهند داد
در مورد انتقال به سرور چرا میشه منتقل کرد اطلاعاتت رو
اگه سروره ویندوز هست با نصب زمپ میتونی سایتت رو بیاری بالا

tatnet
October 28th, 2015, 23:40

با سلام

به توجه به گفته های دوستان انتقال وب سایتتان به vps سخت و مدیریتش براتون هزینه بر و عقلانی نیست

میتوانیدهاستینگ خود را تغییر بدید

میزان بازدید روزانه یکتا شما چقدر است ؟؟؟

اگر سایتتان زیاد طول میکشد لود شود به قالب و افزونه هائی که نصب کردید هم نگاهی بندازید شاید مشکلی داشته باشد اگر نه مشکلی ندارند حتما هاست خود را تغییر بدید سرعت سایتتان بهتر خواهد شد

fadak
October 29th, 2015, 09:07
پیشنهاد میکنم اگر بدلیل عدم رضایت شما از هاستینگ فعلی اصلا به سمت سرور مجازی نرید و فقط هاستینگ خودتون رو عوض کنید هاستینگ های ایرانی خوبی میتونید پیدا کنید.

iranhostcom
October 29th, 2015, 22:20
سلام
می توانید برروی vps یا vds ی که قصد تهبه کنید سایت وردپرس خود را بالا بیارید.ممکن است config ان کمی مشکل و تخصص نیاز داشته باشد که با نصب کنترل پنل هایی مثل cpnael و direct admin ,... با مشکلات config سرور روبرو نخواهید شد. در رابطه با کند لود شدن سایت باید مورد بررسی شود که به چه دلیلی سایت دیر لود می شود. ممکن است که این کند لود شدن به این دلیل باشد که سایت شما یش از اندازه از منابعی که به سایت اختصاص داده شده است استفاده می کند. در سایت gtmetrix.com تشریف ببرید و سایت خود را انالیز کنید.این سایت اطلاعات مناسبی در رابطه با کند لود شدن سایت خدمتتان ارایه خواهد کرد و تا حدودی شما را راهنمایی می کند که چرا سایت دیر لود می شود.

hossein1210
October 29th, 2015, 23:04
عزیز اره درسته هاستینگ ها زیادی توی ایران هستند
ولی دلیل نمیشه که مثلا از یکیشون سرویس بد گرفتین بقیه هم همینطوری باشن
هیچ وقت دنبال قیمت غیر عاقلانه نرید چون کیفیت هم نداره
چند سال پیش ما هم سایت داشتیم و به دنبال ارزونی بودیم بعد از اینکه
چهارتا هاستینگ به اصطلاح معروف تعویض کردیم آخرشم مشکل داشتن هر کردوم برای همین هزینه بیشتری کردیم و رفتیم روی یکی از هاستینگ ها معروف
شما هم وقتی نمیتونید با سرور کار کنید بهتره که بیخیالش بشید و برید روی هاستینگ معروف و کار درست
البته فقط که وی پی اس نیست-طبق گفته دوستان هزینه کانفیگ و لایسنس و.....
تازشم وقتی سایتتون داون شد چطوری میخواید متوجه بشید از کدوم بخش هست
باز وقتی سایتت رو میسپارین به هاستینگ تخصص های خودشونو دارن میتونن مشکل رو حل کنن

در یک کلا برو یه جای خوب و مطمئن هاست بخر

sami-00
October 30th, 2015, 02:45
سلام از جای مطمعن خرید کنی مشکلی پیش نمیاد افزونه های سایت رو هم چک کن ببین چه خبره

Emi
October 30th, 2015, 02:49
بنظرم بهترین کار این هاست تون رو تغییر بدید.

pardazit.net
October 31st, 2015, 22:02

با سلام و عرض ارادت

از نظر امکان پذیری که بله امکانش هست اما اصلا پیشنهاد نمیکنم چون 100% به مشکل خواهید خورد.
انتخاب یک هاست خوب و مناسب استیبل ترین راه شماست.
در مورد اعتمادتون هم باید عرض کنم سایت های بسیار بزرگ و حرفه ای رو بچه های هاستینگ دارن میزبانی میکنند آن هم به نحو احسنت لطفا کم لطفی نفرمایید. بعضی ها مشتری مدار یا به قولی کاسب نیستند و این مورد ر نمیشه پای همه نوشت. بهرحال پیشنهاد میکنم فکر اینکه روی vps بخواهید هاست برای خودتون راه اندازی کنید را به کلی فراموش کنید.

پیروز و سربلند باشید.

sssoheil
November 9th, 2015, 14:12
درود

بهتر است هاستینگ خود را عوض کنید.هاستینگ های معتبر بسیاری هستند که پشتیبانی و کیفیت بالایی دارند.

moneymaker
November 9th, 2015, 14:20
باید سی پنل یا دایرکت ادمین نصب کنبد که هزینش زیاد میشه با در نظر گرفتن لایسنس
برای تبدیل وی پی اس به هاستینگ هم باید تخصص داشته باشین،روش های معمولی اصلا امن نیست

asiohost
November 9th, 2015, 14:31

با سلام

استفاده از سرور مجازی نیازمند به علم و دانش کافی هست پیشنهاد بنده اینه که هاست با کیفیت تری تهیه کنید، هاستینگ های ایرانی بسیار خوبی هستند که بصورت تضمینی و قیمت مناسبی ارائه می دهند ، بستگی به میزان هزینه شما داره

موفق و سربلند باشید...