توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دامنه ی xyz رایگان
SaeedFazlollahzadeh
October 21st, 2015, 12:07
شرکت hostinger (http://hostinger.co.uk) در ایمیلی به مشترکین و کاربران خود اعلام کرده که به هر کاربر یک دامنه با پسوند xyz را به صورت رایگان به مدت یک سال اهدا می کند.
برای ثبت نام و ثبت و دریافت این دامنه می توانید به لینک زیر مراجعه کنید:
(You must fill valid details needed for domain registration (name, address, etc
Only 1 (one) .xyz domain is provided per client
If your domain gets canceled for invalid details there is no second chance at getting free .xyz domain
1- ابتدا باید ثبت نام کنید و مشخصات لازم را وارد کنید. ترجیحا مشخصات ایرانی وارد نکنید که مثل بنده در ثبت دامنه با مشکل مواجه نشید. هم چنین از آی پی ایرانی نیز استفاده نکنید (اندر مزایای ایرانی بودن، ارث به جا مانده از دوره ای تاریخی!)
2- هر کاربر تنها یک دامنه را برای یک سال می تواند به رایگان ثبت کند
3- اگر دامنه ی شما به هر دلیلی ثبت نشد، شانس دوباره برای ثبت دامنه ی دوم را ندارید
و باز هم تکرار می کنم که در هنگام ثبت نام و تکمیل مدارک و هر کاری در این سایت، به هیچ وجه نباید از مشخصات ایرانی و آی پی ایران استفاده کنید
navidmadrid
October 21st, 2015, 14:21
ممنون من یک دامنه ثبت کردم
CYCLONER
October 22nd, 2015, 00:24
قیمت تمدید آن چطور خواهد بود و با چه شرایطی انجام خواهد شد ؟
SaeedFazlollahzadeh
October 22nd, 2015, 00:28
قیمت تمدید آن چطور خواهد بود و با چه شرایطی انجام خواهد شد ؟
قیمت تمدید 8.95 پوند هست، بنا به گفته ی سایت.
راستش خودم امروز ظهر تقریبا یه دامنه ثبت کردم ولی هنوز pending هست.
نکته ی پایانی این که در نظر داشته باشید که بنده هیچ ارتباطی با این سایت hostinger ندارم و صرفا بازتاب دهنده ی ایمیلی هستم که دیروز برای مشترکین شون، از جمله خودم، ارسال کرده بودند.
موفق باشید
majid rostami
October 22nd, 2015, 00:32
قیمت تمدید 8.95 پوند هست، بنا به گفته ی سایت.
راستش خودم امروز ظهر تقریبا یه دامنه ثبت کردم ولی هنوز pending هست.
نکته ی پایانی این که در نظر داشته باشید که بنده هیچ ارتباطی با این سایت hostinger ندارم و صرفا بازتاب دهنده ی ایمیلی هستم که دیروز برای مشترکین شون، از جمله خودم، ارسال کرده بودند.
موفق باشید
اگر دامنتون به صورت کامل ثبت شد و امکان دریافت کد انتقال داشت اطلاع بدید ما هم ثبت کنیم :d
SaeedFazlollahzadeh
October 22nd, 2015, 00:33
اگر دامنتون به صورت کامل ثبت شد و امکان دریافت کد انتقال داشت اطلاع بدید ما هم ثبت کنیم :d
ببخشید، متوجه منظور تون نشدم.
کد انتقال چیست دیگر؟:d
آخه قیمت انتقال خوب نیست که یک پوند انگلستان میشه 5500 تومان بر فرض الان 9 رو ضرب کنیم قیمت تمدید زیاد میشه خیلی زیاد در حالی که قیمت تمدید آن 20 هزار تومان هست یعنی اگر قیمت تمدید و قیمت ثبت رو جمع کنیم از اون هم بیشتر میشه :|
SaeedFazlollahzadeh
October 22nd, 2015, 00:41
با این که یه ذره سرچ کردم تا ببینم این کد انتقال چیه ولی چیزی پیدا نکردم و متوجه نشدم، ولی هروقت دامنه ثبت شد بهتون در این تاپیک اطلاع میدم.
بخشی به نام سکرت دامین داره که کد انتقال دامنه میده
baranblog
October 22nd, 2015, 04:25
قابل انتقال نیست
majid rostami
October 22nd, 2015, 12:45
بخشی به نام سکرت دامین داره که کد انتقال دامنه میده
قابل انتقال نیست
آخریش میشه یا نمیشه ؟
لطفا یکی از دوستان تست کنند ، ببینیم امکان پذیر هست یا خیر؟
p30nama
October 22nd, 2015, 20:39
سلام
مدارک و مشخصات از کجا بیارم
alexander_ivanov
October 22nd, 2015, 21:38
ممنون , اما ارزش سرمایه گذاری بلند مدت و نداره چون فقط یه ساله , اگه دوستان دامین رایگان بلند مدت رایگان میخوان من .tk رو پیشنهاد میکنم.
SaeedFazlollahzadeh
October 23rd, 2015, 00:02
سلام
مدارک و مشخصات از کجا بیارم
آدرس و مشخصات جعلی بنویسید. ایمیل هم جدید با مشخصات جعلی بسازید.
fake adress
fake number
fake غیره
ممنون , اما ارزش سرمایه گذاری بلند مدت و نداره چون فقط یه ساله , اگه دوستان دامین رایگان بلند مدت رایگان میخوان من .tk رو پیشنهاد میکنم.
بنده هم به عنوان تاپیک سرمایه گذاری ایجاد نکردم! صرفا پیشنهادی بود که هر عزیزی دوست داشت میتونه گوش کنه و هر کسی هم نخواست، مختاره.
:53:
این ها هر کدوم یه سری شرایط مثل خرید پلان های پریمیوم و معرفی چند عضو و پرداخت ماهانه فلان مبلغ رو داره تا بتونید یه دامین رایگان co.uk دریافت کنید
farmanrava
October 27th, 2015, 23:42
آخریش میشه یا نمیشه ؟
لطفا یکی از دوستان تست کنند ، ببینیم امکان پذیر هست یا خیر؟
بله میشه انتقال داد . ولی باید هزینه تمدید سال بعد هم پرداخت کنید ...
takpar7
October 28th, 2015, 01:34
اصلا پسوند جالبی نیست به نظرم
با تشکر از استارتر برای اشتراک گذاری