توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد هاست دی ال
konkuru
October 21st, 2015, 00:09
با سلام
میخواستم سایتمو انتقال بدم روی سرور های هاست دی ال
میخاوستم ببینم بعد از انتقال به هاس ت دی ال سرعت لود سایت و تعداد بازدیدکننده ها تغییری میکنن؟
بعد برای انتقال تمام کار هارو خودشون انجام میدن؟
کسی سابقه داشته ایا؟
مشکلی توی انتقال بوجود نمیاد؟
آیا هاست دیگری می شناسید که کیفیتش مثل هاست دی ال باشه ولی ارزون تر؟
company_hosting
October 21st, 2015, 00:14
سلام
هاست دی ال چند سرور دارد
ایران و ایوب کانادا
سرورهاشون خیلی خوب کانفیگ میشود
اگر ایران بروید سرعت لود بسیار پایین میباشد
موفق باشید
hostorder
October 21st, 2015, 00:27
هاست دی ال می توان گفت بهترین هست اکثر سایت های معتبر بر روی سرورهاشون هست نت افراز هم خیلی خوب هست
- - - Updated - - -
انتقال را خودمان برایتان انجام می دهیم
آساک سرور
asakserver.com
ایشان آفر نخواستند دوست عزیز
konkuru
October 21st, 2015, 00:30
بله دقیقا
فقط مشاوره خواستم
با تشکر
hostorder
October 21st, 2015, 00:34
بله دقیقا
فقط مشاوره خواستم
با تشکر
نت افراز نسبت به قیمت خیلی خوب هست
konkuru
October 21st, 2015, 00:36
نت افراز نسبت به قیمت خیلی خوب هست
الان بنده سایتم روزانه حدودا 800 ایپی داره
برم روی هاست دی ال ممکنه تعداد ایپی ها افزایش پیدا کنه؟
قیمتی که هاست دی ال زده بود 70 تومان هاست ایران ماهانه
و هاست دانلود 10 گییگ هم ماهانه 20 تومان
می ارزه با این تعداد ایپی برم روی هاست دی ال؟
ماهانه 90 تومان
saeed1988m
October 21st, 2015, 00:37
سلام
دوست گرامی هاست دی ال بسیار عالی هست بنده تجربه این هاست رو دارم و البته ایران هم بودم چون ترافیک مناسب داشتم هاست سایت رو هم اسپانسری دادن به بنده فقط یک مورد هست و کش 15 دقیقه ای هست که در هاست اعمال میکنن یعنی برای مثال تبلیغی که قرار میدید بعد 15 دقیقه در سایت برای موم قابل نمایش هست
konkuru
October 21st, 2015, 00:39
سلام
دوست گرامی هاست دی ال بسیار عالی هست بنده تجربه این هاست رو دارم و البته ایران هم بودم چون ترافیک مناسب داشتم هاست سایت رو هم اسپانسری دادن به بنده فقط یک مورد هست و کش 15 دقیقه ای هست که در هاست اعمال میکنن یعنی برای مثال تبلیغی که قرار میدید بعد 15 دقیقه در سایت برای موم قابل نمایش هست
سلام و تشکر
میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟
این کارشون خوبه یانه؟
hostorder
October 21st, 2015, 00:42
الان بنده سایتم روزانه حدودا 800 ایپی داره
برم روی هاست دی ال ممکنه تعداد ایپی ها افزایش پیدا کنه؟
قیمتی که هاست دی ال زده بود 70 تومان هاست ایران ماهانه
و هاست دانلود 10 گییگ هم ماهانه 20 تومان
می ارزه با این تعداد ایپی برم روی هاست دی ال؟
ماهانه 90 تومان
به قیمت های ارزون نت افراز نگاه نکنید نت افراز هم خیلی حرفه ای هست اگر مشکل مالی ندارید برید هاست دی ال واسه 800 آیپی پنل اول نت افراز هم کفایت میکنه که 15گیگ هست سالی 55 تومن
hostorder
October 21st, 2015, 00:44
سلام و تشکر
این کارشون خوبه یانه؟
ما چنین چیزی ندیدیم
saeed1988m
October 21st, 2015, 00:50
سلام و تشکر
این کارشون خوبه یانه؟
این کارشون در واقع برای مدیریت فشار های وب سایت ها هست که روی سایت های دیگر روی سرور اختلال به وجود نیاره در کل اگر مشکلی با این تاخیر ندارید خوب هم هست به نظر من
البته برای بنده این مورد رو اعمال کرده بودند نمی دونم برای همه دوستان دیگه نیز بوده یا نه ولی به نظر میرسه روی کل سرور اعمال میکنن
یه مورد اینکه روی سرور ایران خیلی کم قبول میکنند مگر از لحاظ مصرف پهنای باند براشون توجیه اقتصادی داشته باشه مطمئن هستید شما ایران رو براتون قرار میدن؟
delta
October 21st, 2015, 02:36
من 8 سال با هاست دل و جناب اعتصامی فر کار کردم..بدون شک حرفه ای ترین تیم رو دارند و شما از هر نظر خیالتون بابت سایتتون راحته...به جرعت میشه گفت بهترین هاستینگ ایران هستند..
hoka
October 21st, 2015, 18:32
هاست دی ال عالی هست ولی خب برای 800 آی پی نیاز نیست به هاست دی ال برید . از شرکت های دیگه هم میتونید استفاده کنید با هزینه ی کمتر
هاست دی ال برای 30 40 هزار آی پی به بالا خوبه که هیچ هاستینگی توی ایران قبولشون نمیکنه قبول هم بکنه دوروز دیگه یا سرورش میخوابه یا هاست رو ساسپند میکنه
mha1368
October 21st, 2015, 19:03
وقتی یه صفر به بازدیدت اضافه شد..بعد برو هاست دی ال..الان هزینه زیادی برای خودت درست می کنی
navid2zp
October 21st, 2015, 19:03
تایید میشن کاملا
سایت بسیار سنگین و پر فشاری داشتیم که چند سرویس دهنده مطرح حتی هاست ایران نتونست میزبانی کنه ولی هاست دی ال مدت ها میزبانی رو انجام داد
پشتیبانیشون بسیار عالی و سریع هست
کیفیت سرویس ها هم نیازی به گفتن نداره
ولی به هر حال برای 800 ای پی خوب هزینه بالایی هست
توصیه بنده نت افراز هست که اون ها هم بسیار خوب کار می کنن
AbtinServer
October 22nd, 2015, 03:56
کیفیت فوق العاده ای ارائه میدهند
کانفیگ سرورهاشون بسار کامل و منیج شده است
ولی برای این تعداد ای پی هزینه اضافی محسوب میشه
kool
October 22nd, 2015, 04:05
با این بازدید فعلا نیاز نیست به هاست قوی فکر کنید
همین هزینه رو بزارید روی سایت و رتبه و بازدید سایت رو بالاببرید
konkuru
October 23rd, 2015, 19:55
ممنون از همه دوستان
خب یه موضوعی هست
اینکه دیده شده سایت هایی که هاستشون از کیفیت بهتری برخوردارند موضوعات سایتشون بازدید بیشتری میگیره از گوگل
نسبت به سایت هایی که از هاستینگ با کیفیت کمتری دارند
سایت بنده بر روی سرور های میهن وب هاست می باشد
به نظرتون با این تعداد ایپی و اینکه میخوام ایپی روزانه به 10 هزار تا برسه برم نت افراز یا هاست دی ال یا روی میهن وب هاست بمونم؟
AbtinServer
October 23rd, 2015, 20:12
ببینید اگر این تعداد ای پی را خیلی زود میتوانید دریافت کنید همین حالا به هاست دی ال انتقال دهید ولی اگر اهداف دراز مدت است همین جا بمانید
konkuru
October 23rd, 2015, 20:18
ببینید اگر این تعداد ای پی را خیلی زود میتوانید دریافت کنید همین حالا به هاست دی ال انتقال دهید ولی اگر اهداف دراز مدت است همین جا بمانید
خب منظورم همینه دیگه
به دلیل اینکه کیفیت هاستینگ بنده پایین هست
سرعت لود صفحات پایین تره و گوگل مطالب سایت های مشابه رو که چک کردم بیشترون در هاست دی ال هستند بالاتر از من به کاربرا نشون میده در نتیجه ورودی گوگل اونا بهتره
در صورتی که بنده منظم تر و مطالب با کیفیت تری میذارم در سایت
ثالب سایت هم بسیار بسیار سبک است
ولی یازهم بازدید سایت های همکار بیشتر است
AbtinServer
October 23rd, 2015, 20:41
اگر اینطوره منتقل نمایید تا در آینده دچار مشکل نشوید
هاستینگ هایی که فقط به دمبال جذب مشتری هستند معمولا دچار این موارد می شوند
iHSG
October 23rd, 2015, 22:02
سلام
به نظر من اگه از سایت درآمد ندارید اصلاً سراغ هاست دی ال نرید.
تا اون جایی که من می دونم هاست دی ال فقط به سایت های پر بازدید هاست میده سایت های معمولی فقط می تونن ازش سرور مجازی بخرن که تازه اونم مدیریت نشده است و یعنی کلی دنگ و فنگ و بدبختی کانفیگ سرور.به نظر من که همین میهن وب هاست عالیه من خودم یه سرور مجازی از میهن وب هاست برای سایت freewp.ir دارم شما سرعت سایت منو ببین پایینه؟ سرعت سایت پایه و اولش ربط به سرور داره بیشترش ربط به اسکریپت و قالبت داره مسلماً اگه قالبی با حجم فایل های کمتری داشته باشید لود سریع ترین هم دارید.
برای داشتن سرعت بیشتر بهتره سایتتون رو در http://gtmetrix.com اسکن کنید و همه توصیه هاش رو طبق این آموزش http://etuts.blog.ir/post/2 پیش برید و رفع کنید.
kool
October 23rd, 2015, 22:51
ممنون از همه دوستان
خب یه موضوعی هست
اینکه دیده شده سایت هایی که هاستشون از کیفیت بهتری برخوردارند موضوعات سایتشون بازدید بیشتری میگیره از گوگل
نسبت به سایت هایی که از هاستینگ با کیفیت کمتری دارند
سایت بنده بر روی سرور های میهن وب هاست می باشد
به نظرتون با این تعداد ایپی و اینکه میخوام ایپی روزانه به 10 هزار تا برسه برم نت افراز یا هاست دی ال یا روی میهن وب هاست بمونم؟
این مورد هم درسته ولی فعلا نیاز هم نیست زیاد هزینه کنید. برخی شرکت های دیگر رو نیز میتونید تست کنید. قرار نیست که در یک شرکتی سرعت هاست معمولی و پایین بود در شرکت های دیگر نیز همانطور باشه.
برخی دوست دارن مثلا روی یک سرور یکسان 10000 سایت رو میزبانی کنن و برخی 5000 و برخی شاید 1000 و ... (مثال بود)
delta
October 25th, 2015, 00:19
سلام
به نظر من اگه از سایت درآمد ندارید اصلاً سراغ هاست دی ال نرید.
تا اون جایی که من می دونم هاست دی ال فقط به سایت های پر بازدید هاست میده سایت های معمولی فقط می تونن ازش سرور مجازی بخرن که تازه اونم مدیریت نشده است و یعنی کلی دنگ و فنگ و بدبختی کانفیگ سرور.به نظر من که همین میهن وب هاست عالیه من خودم یه سرور مجازی از میهن وب هاست برای سایت freewp.ir دارم شما سرعت سایت منو ببین پایینه؟ سرعت سایت پایه و اولش ربط به سرور داره بیشترش ربط به اسکریپت و قالبت داره مسلماً اگه قالبی با حجم فایل های کمتری داشته باشید لود سریع ترین هم دارید.
برای داشتن سرعت بیشتر بهتره سایتتون رو در http://gtmetrix.com اسکن کنید و همه توصیه هاش رو طبق این آموزش http://etuts.blog.ir/post/2 پیش برید و رفع کنید.
شما اشتباه فکر میکنید.به هر سایتی که مشکل قانونی نداشته باشه هاست میدن..کمترین قیمتشون هم 5 گیگ هست...کانادا 40 و ایران 70 تومان..
netpooyesh
October 25th, 2015, 02:10
با سلام
میخواستم سایتمو انتقال بدم روی سرور های هاست دی ال
میخاوستم ببینم بعد از انتقال به هاس ت دی ال سرعت لود سایت و تعداد بازدیدکننده ها تغییری میکنن؟
بعد برای انتقال تمام کار هارو خودشون انجام میدن؟
کسی سابقه داشته ایا؟
مشکلی توی انتقال بوجود نمیاد؟
آیا هاست دیگری می شناسید که کیفیتش مثل هاست دی ال باشه ولی ارزون تر؟
هر شرکتی سیاست کاری خودش رو داره ولی اکثرا خودشون انتقال میدن
اگر درست بکاپ ها متل بشه نه مشکلی به وجود نمیاد
سرعت لود سایت ها به نظر من از ایران تهیه کنید کنید که پایین میاد
pardazit.net
October 27th, 2015, 01:04
با سلام و عرض ادب
پرداز IT ارائه دهنده انواع سرویس های میزبانی وب ایران و خارج با کیفیت تضمینی و مناسب ترین قیمت
انتقال رایگان سایت شما بصورت رایگان در سریع ترین زمان ممکن
پلن ها از هاست های معمولی و ارزان آغاز می شوند تا سرویس های پرسرعت ویژه و اختصاصی مخصوص سایت های پربازدید و حرفه ای
در صورت نیاز به پشتیبانی بصورت 24 ساعته میتوانید با تیم پشتیبانی و مشاوره پیش از خرید در ارتباط باشید.
گارانتی بازگشت وجه شما تا 7 روز
پرداز IT - میزبانی وب (https://pardazit.net)
021-88716908
netpooyesh
October 27th, 2015, 14:41
با سلام و عرض ادب
پرداز IT ارائه دهنده انواع سرویس های میزبانی وب ایران و خارج با کیفیت تضمینی و مناسب ترین قیمت
انتقال رایگان سایت شما بصورت رایگان در سریع ترین زمان ممکن
پلن ها از هاست های معمولی و ارزان آغاز می شوند تا سرویس های پرسرعت ویژه و اختصاصی مخصوص سایت های پربازدید و حرفه ای
در صورت نیاز به پشتیبانی بصورت 24 ساعته میتوانید با تیم پشتیبانی و مشاوره پیش از خرید در ارتباط باشید.
گارانتی بازگشت وجه شما تا 7 روز
پرداز IT - میزبانی وب (https://pardazit.net)
021-88716908
میبخشید جناب ولی این استارتر عزیز از یه شرکت میخواست مطمئن بشه افر نخواسته بود که شما تبلیغا کردید
مطمئن باشید به این صورت ذهنیت کاربران رو نسبت به خدتون خدشه دار میکنید
یه توصیه برادرانه بود باید گفته میشد قصد جسارت هم نداشتم
RaceF1
October 28th, 2015, 02:11
میبخشید جناب ولی این استارتر عزیز از یه شرکت میخواست مطمئن بشه افر نخواسته بود که شما تبلیغا کردید
مطمئن باشید به این صورت ذهنیت کاربران رو نسبت به خدتون خدشه دار میکنید
یه توصیه برادرانه بود باید گفته میشد قصد جسارت هم نداشتم
دوست عزیز این دوستان اسپمر هستند
توجه ای اصلا به پست اول نمیکنن و همینطوری پست خودشون رو میذارن .
IrIsT
October 28th, 2015, 09:28
سلام و درود.
اگر هزینه مالی واستون مهم نیست و میتونید خرج کنید از hostdl استفاده کنید.چون سرورهاشون در کل خوبه.اما بدی هایی داره که واسه سایت های پربازدید خداها تومن میگیرن.
اما اگه هاست معمولی میخواین,سایت های دیگه ای هستن که من سایت هامو قبلا روی اونها میبردم.
نه میخوام آفر بدم نه هیچی.فقط اگه میخوای کمکت کنم,اسم سایت و نوع فعالیت و تعداد بازدیدتو بگو تا از داخل همین انجمن دو سه تا سایت بهت بگم که تا آخر پشت سرم صلوات بفرستی.
چون من خیلی جاها رو رفتم و دیدم و چک کردم.اگه خواستی تا بهت بگم.
اما اگه هزینه واست مهم نیست و اینکه واسه بازدید بالات هم میری,هاست دی ال هم خوبه.هر جایی هم بدی هایی داره.اما خوبه.
اونجا چندتا سرور داره.کانادا و ایران.