PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال وی پی اس

mohsen041
October 21st, 2015, 00:04
با سلام من یک عدد وی پی اس المان دارم میخوامم تمام و کمال ببرم جای دیگه چطوری باید کامل انتقال بدم
از طریق کلون با توجه به اختلاف هاردشون نمیشه ولی بازمنمیدونم شاید من نمیتونم...
ممنون میشم راهنماییمکنید
با توجه با اختلاف هاردشون نمیشه از طریق کلون و این چیزا انتقال داد لطفا راهنمایی کنید هارد قدیمی 360 هارد جدید 80
دوستان هزینش رو هم میدم کسی راهنمایی کنه یا انجام بده واسم.

company_hosting
October 21st, 2015, 00:16
سلام

اگر میتوانید ازطریق اف تی پی انتقال بدهید

اما اگر تمام و ویندوز نیاز دارید تنها راه کلون میباشد بین 2 سرور وی ام ویر

Computer
October 21st, 2015, 00:23
با سلام
در صورتی که سرور مال خودتون هستش
وی وی سنتر دارید به راحتی میتونید Clone کنید و در صورتی که فقط یک سرور دارید بازم میتونید Export بگیرید و روی سرور مقصد Deploy کنید
کلیه اطلاعات کپی می شوند
موفق باشید

ourweb
October 21st, 2015, 00:25
باسلام اول به میزبان تان بگویید یک ovf برای شما آماده کند و بعد میتوانید این فایل را به میزبان جدید بدهید تا براتون فعال کند

OmidX
October 21st, 2015, 05:01
سلام ، اگر سرور اصلی مال خودتان هست ب راحتی و از طریق اد کردن هر دو سرور esxi در یک vcenter با دو کلیک قابل انجام است و یا از طریق ovf (یا ova) گیری و ریستور در سرور مقصد .

اما اگر شما فقط یک vps دارید ک میخواید منتقلش کنید ، از ftp استفاده کنید ، چون امکان اینکه سرویس دهنده با شما همکاری نکنه خیلی زیاد ه . (چون این مورد خارج از مسئولیت و موارد مربوط ب پشتیبانی سرور های مجازی میشه.)

با تشکر ...

mohsen041
October 21st, 2015, 08:49
سلام ، اگر سرور اصلی مال خودتان هست ب راحتی و از طریق اد کردن هر دو سرور esxi در یک vcenter با دو کلیک قابل انجام است و یا از طریق ovf (یا ova) گیری و ریستور در سرور مقصد .

اما اگر شما فقط یک vps دارید ک میخواید منتقلش کنید ، از ftp استفاده کنید ، چون امکان اینکه سرویس دهنده با شما همکاری نکنه خیلی زیاد ه . (چون این مورد خارج از مسئولیت و موارد مربوط ب پشتیبانی سرور های مجازی میشه.)

با تشکر ...

سلام بنده دو سرور ویپی اس دارم وی ستر هم دارمم بیشتر رانماییی بفرمایید

- - - Updated - - -

با سلام
در صورتی که سرور مال خودتون هستش
وی وی سنتر دارید به راحتی میتونید Clone کنید و در صورتی که فقط یک سرور دارید بازم میتونید Export بگیرید و روی سرور مقصد Deploy کنید
کلیه اطلاعات کپی می شوند
موفق باشید

بنده دو سرور دارم واسه کلون راهنمایی کنید ممنون

company_hosting
October 21st, 2015, 11:39
سلام

در 1 وی سنتر هر 2 وی ام ویر را اد کنید

بعد روی ویپی اس مورد نظر راست کلیک و کلون کنید
ادرس را روی سرور دوم و مورد نظر بزنید
حجم وی پی اس بیشتر از 200 گیگ نباشد

تمام

با تشکر

mohsen041
October 22nd, 2015, 14:58
آپ...

mohsen041
October 22nd, 2015, 17:52
با سلام از میزبان دسترسی وی ام ویر بگیرید برای بکاپ گیری و از سرور خودتون اکسپورت ovf یا ova بگیرید و به سرور جدید منتقل کنید
سلام چرا گزینه ovf خاموشه؟