ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست فعال سازی و پرداخت google adwords

imostafa
October 20th, 2015, 16:02
با سلام نیاز به شخصی دارم برام یک حساب google adwords باز کنه
فعال کنه و شارژ کنه

ریموت دیسکتاپ خودم بهش میدم
و هزینه دلار باید پایین باشه که برای من هم بصرفه ممنونم

imostafa
October 20th, 2015, 16:19
3900 زیاده

در ضمن تا حالا فعال کردید گوگل Adwords رو ؟

chimikhay
November 30th, 2015, 15:53
سلام دوستان

احتمالا همه ****** رو میشناسید. شرکت هاستینگ و ... این شرکت اکانت ادوردز هم ارائه میده، اخیرا یکی از مشتریان من اکانت adwords از ****** خریداری کرده و داره استفاده میکنه... گوگل برای مشتریهای تازه وارد یکسری کوپن تشویقی در نظر میگیره در شرایط خاصی که یکسری موارد رعایت بشه و دیروز 300 درهم کوپن به اکانت اختصاص داده و توی پنل نوتیفیکیشن داده بدلیل رعایت موارد بهینه کردن تبلیغ پیشهادی از گوگل، همانطور که قول دادیم کوپن 300 درهمی شما را شارژ کردیم! امروز در کمال ناباوری از ****** تماس گرفتن و گفتن همکارای ما 300 درهم اشتباه شارژ کردن براتون باید پرداخت کنید!!!
گفتم خانوم این کوپن تشویقی گوگله چه ربطی به شما داره! میگه نه بچه ها شارژ کردن! میگم خانوم من سواد دارم با ادوردز هم آشنایی دارم یعنی چی؟ میگه نه برای ماست! فاکتور میفرستیم!

مبلغ مهم نیست هدف از نوشتن این مطلب اینه که ببینید وقتی ما تحریم هستیم کسی که به ما رحم نمیکنه هموطن ماست! واقعا مبلغش برام عددی نبود ولی شدیدا ناراحت شدم از این برخورد به اصطلاح هموطنهای ما! گوگل آمریکایی میبخشه ******ی ایرانی ... امیدی به اصلاح مملکت نیست تا وقتی خود ما اینطور باشیم

imostafa
December 1st, 2015, 08:59
سلام دوستان

احتمالا همه ****** رو میشناسید. شرکت هاستینگ و ... این شرکت اکانت ادوردز هم ارائه میده، اخیرا یکی از مشتریان من اکانت adwords از ****** خریداری کرده و داره استفاده میکنه... گوگل برای مشتریهای تازه وارد یکسری کوپن تشویقی در نظر میگیره در شرایط خاصی که یکسری موارد رعایت بشه و دیروز 300 درهم کوپن به اکانت اختصاص داده و توی پنل نوتیفیکیشن داده بدلیل رعایت موارد بهینه کردن تبلیغ پیشهادی از گوگل، همانطور که قول دادیم کوپن 300 درهمی شما را شارژ کردیم! امروز در کمال ناباوری از ****** تماس گرفتن و گفتن همکارای ما 300 درهم اشتباه شارژ کردن براتون باید پرداخت کنید!!!
گفتم خانوم این کوپن تشویقی گوگله چه ربطی به شما داره! میگه نه بچه ها شارژ کردن! میگم خانوم من سواد دارم با ادوردز هم آشنایی دارم یعنی چی؟ میگه نه برای ماست! فاکتور میفرستیم!

مبلغ مهم نیست هدف از نوشتن این مطلب اینه که ببینید وقتی ما تحریم هستیم کسی که به ما رحم نمیکنه هموطن ماست! واقعا مبلغش برام عددی نبود ولی شدیدا ناراحت شدم از این برخورد به اصطلاح هموطنهای ما! گوگل آمریکایی میبخشه ******ی ایرانی ... امیدی به اصلاح مملکت نیست تا وقتی خود ما اینطور باشیم

سلام
من این حرف رو تایید میکنم
من هم الان از ****** اکانت اختصاصی دارم
500 درهم گرفتم که اومدن 200 درهم شارژ کردن
زنگ زدم میگم چرا 200 درهم شارژ کردید میگن 300 درهم دیگه وقتی موجودی شما برسه 100 درهم به پنل اضافه میشه
بله اضافه شد 300 درهم
ولی چه اضافه شدنی
با کوپن اضافه شده بود
که من تماس گرفتم ****** جریان گفتم بهشون
اونا گفتن این کوپن رو گوگل به ما میده و ما زینه اش رو پرداخت کردیم و باید هزینه رو میدادید .
****** بابت 300 درهم کوپن از من مبلغ 330000 تومان اضافه گرفت .

دوستان واقعا این شد کار ؟

hadipro
December 1st, 2015, 14:11
با سلام نیاز به شخصی دارم برام یک حساب google adwords باز کنه
فعال کنه و شارژ کنه

ریموت دیسکتاپ خودم بهش میدم
و هزینه دلار باید پایین باشه که برای من هم بصرفه ممنونم

میتونیم براتون حساب گوگل ادوردز از آمریکا باز کنیم یک ویزا کارت به مبلغ 25$ هم صادر میکنیم که حساب رو شارژ اولیه نمایید. سپس گوگل به شما کوپن 100دلاری ارسال خواهد کرد.

imostafa
December 2nd, 2015, 10:37
میتونیم براتون حساب گوگل ادوردز از آمریکا باز کنیم یک ویزا کارت به مبلغ 25$ هم صادر میکنیم که حساب رو شارژ اولیه نمایید. سپس گوگل به شما کوپن 100دلاری ارسال خواهد کرد.

هزینه صدور ؟
ایا قابل شارژ هست ؟
ایا تا بحال باهاش اکانت ادوردز شارژ کردید ؟
لطفا توضیحات خودتون رو ارائه بدید
ممنونم

Dictator_
December 2nd, 2015, 11:26

اکانت امریکا باشه میتونی واسه منطقه ایران تبلیغات بدی؟

chimikhay
December 3rd, 2015, 11:05
سلام
من این حرف رو تایید میکنم
من هم الان از ****** اکانت اختصاصی دارم
500 درهم گرفتم که اومدن 200 درهم شارژ کردن
زنگ زدم میگم چرا 200 درهم شارژ کردید میگن 300 درهم دیگه وقتی موجودی شما برسه 100 درهم به پنل اضافه میشه
بله اضافه شد 300 درهم
ولی چه اضافه شدنی
با کوپن اضافه شده بود
که من تماس گرفتم ****** جریان گفتم بهشون
اونا گفتن این کوپن رو گوگل به ما میده و ما زینه اش رو پرداخت کردیم و باید هزینه رو میدادید .
****** بابت 300 درهم کوپن از من مبلغ 330000 تومان اضافه گرفت .

دوستان واقعا این شد کار ؟

دوست گرامی میتونم ازتون خواهش کنم این مورد رو به گوگل ریپورت کنید؟
https://support.google.com/adwords/contact/thirdparty_complaint

تو این شرایط تحریم و سواستفاده این حداقل کاریه که میتونیم انجام بدیم.

hadipro
December 3rd, 2015, 13:09
هزینه صدور ؟
ایا قابل شارژ هست ؟
ایا تا بحال باهاش اکانت ادوردز شارژ کردید ؟
لطفا توضیحات خودتون رو ارائه بدید
ممنونم

1- در دو نوع ویزا - مستر کارت و غیر قابل شارژ
2- قابلیت صدور به نام و بیلینگ آدرس معتبر
3- در مقادیر 50 تا 2000 دلار آمریکا
4- دارای کنترل پنل صورتحساب
5- دارای 2 سال اعتبار و بدون هزینه ماهیانه
6- قابل استفاده در پی پال، آمازون، گوگل، مایکروسافت، اپل ، ایبی و...

بله دوست عزیز این کارتها از بانک آمریکای صادر میشوند و براحتی در گوگل کار میکنند.

- - - Updated - - -

اکانت امریکا باشه میتونی واسه منطقه ایران تبلیغات بدی؟
بله اکانت گوگل هیچ ربطی به کشور مورد تبلیغ ندارد و میتوانید ادز از کشورهای مختلف در آن قرار دهید.

benyblack
October 10th, 2016, 14:15

من میخوام این کار را انجام بدم لطفا تماس بگیرید
0912-6332513

alborzdata
October 10th, 2016, 15:42
بنده هم نیاز به پنل دارم با بنده هم در ارتباط باشید لطفا

@Mghadimi73