PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در گرفتن دامین .cf

Reza-R2
October 20th, 2015, 00:38
سلام دوستان اقا من دامنه .cf مورد نظر برای وب ورزشی خودم میخوام کسی هستش کمک کنه بگیرم یکی

MOJTABA005
October 20th, 2015, 00:46
درود دامنه ایی که شما ذکر کردید ، دامنه رایگان هست میتونید توی سایتی که دوستمون گفت ثبت کنید
freenom.com
یا
dot.cf

Reza-R2
October 20th, 2015, 00:50
چه جور باید ثبت نام کنم

MOJTABA005
October 20th, 2015, 01:11
چه جور باید ثبت نام کنم

درود اول باید با شیلترشکن توی سایت
freenom.com ثبت نام کنید بعد از ثبت نام دامنه ی مورد نظر خود را ثبت کنید

Reza-R2
October 20th, 2015, 01:15
درود اول باید با شیلترشکن توی سایت
freenom.com ثبت نام کنید بعد از ثبت نام دامنه ی مورد نظر خود را ثبت کنید

بعد اون وقت چقدر طول میکشه دامنه تایید بشه یا فعال بشه

MOJTABA005
October 20th, 2015, 01:16
بعد اون وقت چقدر طول میکشه دامنه تایید بشه یا فعال بشه

دامنه به صورتی آنی فعال و تایید میشه

Reza-R2
October 20th, 2015, 01:24
دامنه به صورتی آنی فعال و تایید میشه
اوکی میرسی

eramserver
October 20th, 2015, 02:00
سلام
فقط تا اونجا که اطلاع دارم آخرین بار با آی پی ایران نمیشد ثبت کرد.

Pars98
October 20th, 2015, 02:54
دوستانی که در باز کردن سایت با آی پی ایران مشکل دارند کافی هست تا از آدرس http://my.freenom.com وارد شوند.

sat2they
October 20th, 2015, 10:52
دوستان از دوروز پیش من هرچی سعی میکنم دامنه در freenom.com ثبت کنم registration failed میده کسی به این مشکل برخورده ؟
میتونید الان دومین ثبت کنید ؟

توصفحه اصلیش این پیام داده
We are currently reviewing the Cost Price domain program. During this review we do not accept any new Cost Price domain registrations, while renewals and changes continue to be processed.
No new gTLD registrations or inbound transfers will be accepted from 26 August 2015 through 24 November 2015.

ehsanyeganeh
October 20th, 2015, 11:02
دوستان از دوروز پیش من هرچی سعی میکنم دامنه در freenom.com ثبت کنم registration failed میده کسی به این مشکل برخورده ؟

We are currently reviewing the Cost Price domain program. During this review we do not accept any new Cost Price domain registrations, while renewals and changes continue to be processed.
No new gTLD registrations or inbound transfers will be accepted from 26 August 2015 through 24 November 2015.

بله ظاهرا نمیشه ثبت کرد
من هم ارور دیگری دریافت میکنم!

Reza-R2
November 1st, 2015, 13:29

اصلا چه جوری میشه ثبت نام کرد نمیشه اصلا sing upنداره

- - - Updated - - -

باز چه سایتی هستش دامنه رایگان میده

pardazit.net
November 1st, 2015, 14:45
سلام دوستان اقا من دامنه .cf مورد نظر برای وب ورزشی خودم میخوام کسی هستش کمک کنه بگیرم یکی

سلام و عرض ادب

لطفا در سایت شرکت ما ثبت نام کنید و دامنه مورد نظرتون را بفرمایید بصورت رایگان و سریع براتون ثبت خواهد شد.

پسوند هایی که میتوانید انتخاب کنید : .tk , .cf , .ml و .gq

sami-00
November 1st, 2015, 14:54
سلام با اکانت جی میل باید لاگین کنید و دامنه مورد نظرتون رو ثبت کنید فقط باید با ای پی بغیر از ای پی ایران وارد شوید

safehosting
November 1st, 2015, 17:47
سلام یک تذکر دیگه هم هست اینه که بیش از 5 عدد ثبت نکنید چون تعداد که بالا میره بعد از چند ماه دامین ها غیر فعال میشه البته این تجربه من از این کار بود.

pardazit.net
November 1st, 2015, 20:32
سلام یک تذکر دیگه هم هست اینه که بیش از 5 عدد ثبت نکنید چون تعداد که بالا میره بعد از چند ماه دامین ها غیر فعال میشه البته این تجربه من از این کار بود.

نه دوست من

ایشون دستور دادن و ما براشون ثبت کردیم

ما 3 ساله داریم ثبت میکنیم و 134 دامنه فعال داریم که مشکلی هم نبوده
البته قدیم فقط tk بود و در سایت dot.tk ثبت میکردیم ...