ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسکریپت ساب سین SubScene - افزونه نیست

hamed619
October 19th, 2015, 15:24
چند روزی بود دنبال اسکریپت ساب سین بودم و تو سایت های مختلف به قیمت های واقعا کذایی گذاشته بودن واسه فروش !
بعد از سرچ کردن در سایت های خارجی و ایرانی بالاخره تونستم اسکریپت رو پیدا کنم و دانلود کنم و نصب کنم !

یک مشکلی داره و شاید php نویس ها خیلی راحت بتونن درستش کنن و تو همین انجمن تکمیل بشه این اسکریپت !

مشکل اسکریپت :

لینک دانلود زیرنویس ها کار نمی کنه ! ( یکی از سایت های خارجی نوشته بود بستگی به هاست داره - ممنون میشم یه نفر تو هاست خودش تست کنه )

اسکریپت پیوست شد .

minicup
October 19th, 2015, 18:03
بنده کار نکردم با این اسکریپت ولی خواستین لینک دمو بدین با یوزر و رمز دسترسی به هاست براتون اصلاح کنم و لینک سالم رو همینجا قرار بدیم به کار من که نمیاد ولی بقیه استفاده کنن .

hamed619
October 19th, 2015, 22:53
بنده کار نکردم با این اسکریپت ولی خواستین لینک دمو بدین با یوزر و رمز دسترسی به هاست براتون اصلاح کنم و لینک سالم رو همینجا قرار بدیم به کار من که نمیاد ولی بقیه استفاده کنن .
یه دونه فایل بیشتر نیست !
نیازی به دسترسی نداره !
یه دونه فایل رو میخواین آپلود کنین رو هاستتون و اشکال زدایی کنید !

- - - Updated - - -

شاید به دردتون بخوره :
لینک دانلود زیرنویس ها به این شکل هستش :
/subtitle/download?mac=NSOACejNM24OuN4zv9kgC8N7lDHHWIpZarWcT 4l_j0RlmbykQyXkHEXFrLHueFO80

به صورت encode شده میاره !

به جای دانلود encode میاره !!

- - - Updated - - -

28501