توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد تفاوت Raid 10 و Raid 50
scorp
October 19th, 2015, 05:18
سلام دوستان میتونید تفاوت Raid 10 و Raid 50 رو بگید ؟ برای سرور دانلود مدنظرم هست.
میخواستم ببینم هر ۲ نصف فضای هارد رو دراختیار قرار میدن یا اینکه raid 50 ٬ ۲/۳ رو در اختیار قرار میده ؟
کلا کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
مرسی
allbert
October 19th, 2015, 09:25
سلام دوست عزیز Raid 50 از نظر technically همون Raid 5 + 0 هست. مقدار محاسبه فضا هم به این صورت هست اگر شما 4 هارد 1 ترا در اختیار داشته باشید فضای قابل استفاده برای شما 3 ترابایت میباشد.
در واقع فرمول این موضوع 1+3 میباشد.
Raid 10 هم تقیسم هارد بصورت 1/2 هست و هارد نصف میشه.
اگر امنیت برای شما مهم هست Raid 10 و اگر داشتن فضای بیشتر بیشتر برای شما اهمیت داره میتونید از Raid 50 استفاده کنید. در هر صورت هر دو معماری سرعت مناسبی در میان Raid ها در اختیار شما قرار میدند که البته سرعت Raid 10 بیشتر خواهد بود.
موفق باشید
scorp
October 19th, 2015, 10:42
سلام دوست عزیز Raid 50 از نظر technically همون Raid 5 + 0 هست. مقدار محاسبه فضا هم به این صورت هست اگر شما 4 هارد 1 ترا در اختیار داشته باشید فضای قابل استفاده برای شما 3 ترابایت میباشد.
در واقع فرمول این موضوع 1+3 میباشد.
Raid 10 هم تقیسم هارد بصورت 1/2 هست و هارد نصف میشه.
اگر امنیت برای شما مهم هست Raid 10 و اگر داشتن فضای بیشتر بیشتر برای شما اهمیت داره میتونید از Raid 50 استفاده کنید. در هر صورت هر دو معماری سرعت مناسبی در میان Raid ها در اختیار شما قرار میدند که البته سرعت Raid 10 بیشتر خواهد بود.
موفق باشید
مرسی بابت پاسخگویی
برای سرور دانلود با کانکشن فعال زیاد شما رید ۱۰ رو پیشنهاد میکنید ؟
از نظر امنیت اطلاعات چی ؟ منظورم این هست که در صورت معیوب شدن هارد٬ اطلاعات قابل بازگشت هست ؟
allbert
October 19th, 2015, 10:53
اگر براتون امنیت اطلاعات مهم هست از نظر من Raid 10 بهتر هست . بله اطلاعات قابل بازگشت هست و در واقع وقتی یک هارد مشکل پیدا میکنه هارد سالم به سرویس دهی ادامه میده
scorp
October 20th, 2015, 04:08
اگر براتون امنیت اطلاعات مهم هست از نظر من Raid 10 بهتر هست . بله اطلاعات قابل بازگشت هست و در واقع وقتی یک هارد مشکل پیدا میکنه هارد سالم به سرویس دهی ادامه میده
خب از نظر امنیت چه تفارتی دارن دقیقا ؟ اگه در هر دو امکان بازیابی اطلاعات هست ؟
allbert
October 20th, 2015, 09:18
تفاوت های Raid ها در نت هست اما خب من به شخصه 10 رو ترجیه میدم بخاطر سرعت و Duplicate شدن اطلاعات . در Raid 10 اطلاعات بصورت Mirorr روی هارد نوشته میشه و سرعت Raid 10 از Riad 50 بیشتر هست .
28506
sssoheil
October 20th, 2015, 14:58
درود
توضیحات همکارمون کامل بود.بنده نیز برای کاربری شما رید 10 به همراه bbu را پیشنهاد میکنم چون امنیت اطلاعات برای شما از درجه اهمیت بالاتری برخوردار است.