amin021
October 19th, 2015, 02:56
با سلام ! بنده یک سایت اموزشی دارم که ادرسش تو امضام هست ! میتونید ببینید ! نیاز به چند نویسنده دارم که پست های نمیه اختصاصی بزنن تو سایت !
منبع پست ها رو هم بهتون میدم ! دسته بندی های زیادی هم داریم تو سایت که میتونید فعالیت بکنید ! سایت وردپرس هست !
چند تا افزونه هست مثل سئو و گوگل استار که باید پر بشه و کلمات کلیدی مرتبط حد اقل 10 تا + متا و Discription و تصویر شاخص و . . .
روزانه حداقل 5 پست باید زده بشه و حداکثر 15 پست میتونید تو یه روز بزنید !
تسویه حساب هم هر طور شما راضیی باشید ! هفته ای - ماهانه - تعداد پست و ....
در صورتی که اشنا نباشید براتون از نحوه پست دادن فیلم اموزشی میگیرم و میفرستم تا یاد بگیرید !
لازم به ذکر هست که بنده دسترسی به پیام خصوصی ندارم ! دوستانی که مایل به کار هستند میتوانند ایدی یاهو من رو ادد کنند : parstech3
و یا تو سایت (ادرس در امضا) از بخش تماس با ما خبر بدن و مشخصات و راه ارتباطی خودشون رو بفرستن جهت مذاکره !
در مورد قیمت هم با هم راه میایم !
با تشکر از تمامی دوستان
منبع پست ها رو هم بهتون میدم ! دسته بندی های زیادی هم داریم تو سایت که میتونید فعالیت بکنید ! سایت وردپرس هست !
چند تا افزونه هست مثل سئو و گوگل استار که باید پر بشه و کلمات کلیدی مرتبط حد اقل 10 تا + متا و Discription و تصویر شاخص و . . .
روزانه حداقل 5 پست باید زده بشه و حداکثر 15 پست میتونید تو یه روز بزنید !
تسویه حساب هم هر طور شما راضیی باشید ! هفته ای - ماهانه - تعداد پست و ....
در صورتی که اشنا نباشید براتون از نحوه پست دادن فیلم اموزشی میگیرم و میفرستم تا یاد بگیرید !
لازم به ذکر هست که بنده دسترسی به پیام خصوصی ندارم ! دوستانی که مایل به کار هستند میتوانند ایدی یاهو من رو ادد کنند : parstech3
و یا تو سایت (ادرس در امضا) از بخش تماس با ما خبر بدن و مشخصات و راه ارتباطی خودشون رو بفرستن جهت مذاکره !
در مورد قیمت هم با هم راه میایم !
با تشکر از تمامی دوستان