PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند نویسنده برای سایت اموزشی و دانشجویی

amin021
October 19th, 2015, 02:56
با سلام ! بنده یک سایت اموزشی دارم که ادرسش تو امضام هست ! میتونید ببینید ! نیاز به چند نویسنده دارم که پست های نمیه اختصاصی بزنن تو سایت !

منبع پست ها رو هم بهتون میدم ! دسته بندی های زیادی هم داریم تو سایت که میتونید فعالیت بکنید ! سایت وردپرس هست !

چند تا افزونه هست مثل سئو و گوگل استار که باید پر بشه و کلمات کلیدی مرتبط حد اقل 10 تا + متا و Discription و تصویر شاخص و . . .

روزانه حداقل 5 پست باید زده بشه و حداکثر 15 پست میتونید تو یه روز بزنید !

تسویه حساب هم هر طور شما راضیی باشید ! هفته ای - ماهانه - تعداد پست و ....

در صورتی که اشنا نباشید براتون از نحوه پست دادن فیلم اموزشی میگیرم و میفرستم تا یاد بگیرید !

لازم به ذکر هست که بنده دسترسی به پیام خصوصی ندارم ! دوستانی که مایل به کار هستند میتوانند ایدی یاهو من رو ادد کنند : parstech3

و یا تو سایت (ادرس در امضا) از بخش تماس با ما خبر بدن و مشخصات و راه ارتباطی خودشون رو بفرستن جهت مذاکره !

در مورد قیمت هم با هم راه میایم !

با تشکر از تمامی دوستان

rmh
October 19th, 2015, 11:01
میتونم باهاتون همکاری کنم
ID:info.irdesign

javad312
October 19th, 2015, 14:47
سلام
میتونم بهتون کمک کنم
به سئو و وردپرس هم آشنایی دارم

amin021
October 19th, 2015, 20:03
سلام
میتونم بهتون کمک کنم
به سئو و وردپرس هم آشنایی دارم

دوست عزیز یک راه ارتباطی میزاشتید یا حداقل با یاهو بنده تماس میگرفتید ! من الان چطور باید با شما تماس بگیرم ؟

- - - Updated - - -

ارسال شد
موفق باشید.
:53:

سلام دوست عزیز ! چی ارسال شد ؟ اگر منظورتون پ.خ هست که من هنوز چیزی دریافت نکردم !

amin021
October 22nd, 2015, 03:16
یک نفر استخدام شد !

از دوستان عزیز ایا شخص دیگری تمایل داره واسه نویسندگی ؟

با تشکر

Seyedmostafax
October 22nd, 2015, 17:03
یک نفر استخدام شد !

از دوستان عزیز ایا شخص دیگری تمایل داره واسه نویسندگی ؟

با تشکر

بنده هستم.
آیدی تلگرام اد کنید.
Seyedmostafax@

amin021
October 25th, 2015, 01:28
ایدی یاهوو بدید ! نه تلگرام ! تو یاهوو ادد کنید !

دسوت عزیز
yousite (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=108419) من هنوز نفهمیدم ایدی شما چیه ! لطفا ایدی خودتون رو برای من بفرستید ! با تشکر

- - - Updated - - -

دوستان دو نویسنده استخدام شد ! به دو نویسنده دیگر احتیاج است ! لطفا در امادگی خود را اعلام کنید !

vpgroup
October 25th, 2015, 01:43
سلام رفیق

من می تونم همکاری کنم

ای دی یاهو: gardian6466