توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای استفاده از raid0 در ssd
takpar7
October 19th, 2015, 02:26
سلام خدمت همه عزیزان
سوالی که دارم اینه که اگه از رید 0 تو هارد اس اس دی استفاده بشه مشکل خاصی پیش میاده یا نه با توجه به کیفیت و دوام ssd؟
و سوال مهم ترم اینه که تو رید 0 نیاز به کار اضافه تری نسبت به رید1 هست یا نه سیستم خودکار تقسیم میکنه اطلاعات رو بین هاردها و من فقط یوزر میسازم تو دایرکت ادمین؟
سرور رداستیشن با دو هارد ssd
پیشاپیش ممنون از کمکتون:53::53:
sina
October 19th, 2015, 04:39
سلام
سرورهای رداستیشن چون ریدکنترلر سخت افزاری دارند براحتی میتونید از داخل ستاپ سرور اقدام به رید کردن هاردها کنید. چه رید 1 یا رید 0 . بقیه کارها دیگه با رید کنترلر هست و در رید 0 شما در سرور یک هارد با مجموع فضای 2 هارد فیزیکی دارید.
بنظر بنده رید 0 نبندید و چون هر دو هارد ssd هستند یکی را برای او اس و دیتابیس در نظر بگیرید و یکی دیگه را برای فایلهای یوزرا. پرفرمنس خیلی خوبی را هم خواهید داشت.
allbert
October 19th, 2015, 08:53
خیر دوست عزیز میتونید اسوده از Raid 0 استفاده کنید | البته بکاپ گرفتن زمانبندی شده یک اصل هست که اگر رعایت نکنید یک روز اطلاعاتتون رو از دست میدید |
استفاده از raid 1 و ... باعث کاهش performance میشه چون این raid ها نرم افزاری هست یک بار اضافه روی سیستم عامل محسوب میشه.
بله خود راید کار نوشتن بصورت mirror رو انجام میده و شما لازم نیست کاری کنید.
موفق باشید
AlmaHost
October 19th, 2015, 09:21
سلام خدمت همه عزیزان
سوالی که دارم اینه که اگه از رید 0 تو هارد اس اس دی استفاده بشه مشکل خاصی پیش میاده یا نه با توجه به کیفیت و دوام ssd؟
و سوال مهم ترم اینه که تو رید 0 نیاز به کار اضافه تری نسبت به رید1 هست یا نه سیستم خودکار تقسیم میکنه اطلاعات رو بین هاردها و من فقط یوزر میسازم تو دایرکت ادمین؟
سرور رداستیشن با دو هارد ssd
پیشاپیش ممنون از کمکتون:53::53:
سلام
همانطور که کاربر سینا فرمودند رید های رداستیشن سخت افزاری هستند .
وقتی شما رید یک میکنید سرعت رید و رایت افزایش میابد البته برخلاف صحبت کاربر albert.
Raid1= شما فقط از فضای یک هارد میتوانید استفاده کنید
Raid0 = شما بک پارتیشن خواهید داشت و میتوانید از مجموع دو هارد استفاده کنید و اگر زمانی یک هارد با مشکل مواجه شود چون شما یک پارتیشن داشتید به طور کل دیتا لاست خواهید داشت
NO RAID = شما میتوانید از هر دو هارد به صورت دو پارتیشن مجزا استفاده کنید و عملا اگر مشکلی برای یکی از هارد ها پیش آید اطلاعات هارد دوم به مشکل نخواهند خورد
کلا برای دو هارد پیشنهاد میشود اگر واقعا به حجم هر دو هارد نیاز ندارید رید یک کنید و لی اگر میخواهید از حجم کل دو هارد استفاده کنید NO raid کنید
موفق وپیروز
allbert
October 19th, 2015, 09:50
وقتی شما رید یک میکنید سرعت رید و رایت افزایش میابد البته برخلاف صحبت کاربر albert.
بنده عرض کردم اگر نرم افزاری باشد در performance تاثیر خواهد داشت ...
AlmaHost
October 19th, 2015, 10:00
بنده عرض کردم اگر نرم افزاری باشد در performance تاثیر خواهد داشت ...
سلام
بله متوجه هستم ولی در ادامه فرمودید این رید ها نرم افزاری هستند که با توجه به پست استارتر که فرمودند دیتا سنتر رداستیشن و اینکه رداستیشن رید نرم افزاری ندارد - باعث برداشت اشتباه کاربر میشود
در ادامه ذات و مدل رید ها همیشه یک خروجی مشخص دارد به طور مثال وقتی رید یک باعث افزایش سرعت خواندن و نوشتن میشود چه سخت افزاری باشد چه نرم افزاری در هر دو مدل با افزایش سرعت همراه خواهد بود ولی میزان این افزایش متفاوت است
ممنون از پاسخی که دادید
موفق وپیروز
takpar7
October 19th, 2015, 13:27
ممنون از همه عزیزان
من نیاز به فضای هارد دوم ندارم
منتها خواندن و نوشتن خیلی خیلی زیادی تو سرورم روی دیتابیس انجام میشه که فکر کردم رید0 میتونه سرعت رو بالاتر ببره و همونطور که دوست عزیزمون sina (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=1733) فرمودن دیتابیس و بقیه فایل ها از هم جدا بشه سرعت خیلی خیلی بهتری هم میتونه داشته باشه
الآن من متوجه منظورتون نشدم فرمودین که رید سخت افزاری 1 باعث افزایش سرعت میشه؟ یعنی از رید 0 بهتره؟
و سوال بعدی چطور میتونم دیتابیس رو رو یک هارد و بقیه فایلهارو رو هارد دیگه نگه دارم و آیا واقعا رو سرعت تاثیر خواهد داشت یا نه
چون خودم احساس میکنم خیلی میتونه تاثیر داشته باشه چون من هم سایت دانلودی با دانلود 10 ترابایتی در ماه دارم و هم سایتی که از 70 درصد سی پی یو برای دیتابیس استفاده میکنه!
البته هاستینگ نیستم و سایتها سایتهای خودم هستند
ممنون
AlmaHost
October 19th, 2015, 15:19
ممنون از همه عزیزان
من نیاز به فضای هارد دوم ندارم
منتها خواندن و نوشتن خیلی خیلی زیادی تو سرورم روی دیتابیس انجام میشه که فکر کردم رید0 میتونه سرعت رو بالاتر ببره و همونطور که دوست عزیزمون sina (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=1733) فرمودن دیتابیس و بقیه فایل ها از هم جدا بشه سرعت خیلی خیلی بهتری هم میتونه داشته باشه
الآن من متوجه منظورتون نشدم فرمودین که رید سخت افزاری 1 باعث افزایش سرعت میشه؟ یعنی از رید 0 بهتره؟
و سوال بعدی چطور میتونم دیتابیس رو رو یک هارد و بقیه فایلهارو رو هارد دیگه نگه دارم و آیا واقعا رو سرعت تاثیر خواهد داشت یا نه
چون خودم احساس میکنم خیلی میتونه تاثیر داشته باشه چون من هم سایت دانلودی با دانلود 10 ترابایتی در ماه دارم و هم سایتی که از 70 درصد سی پی یو برای دیتابیس استفاده میکنه!
البته هاستینگ نیستم و سایتها سایتهای خودم هستند
ممنون
سلام
شما اگر نیاز به افزایش ۲-۴ برابری روی سرعت نوشتن و خواندن هارد دارید میبایست رید یک کنید و کل دیتا را در آن قرار دهید
اگر میخواهید دیتا بیس و وب سرور را جدا کنید و از همان سرعت مشخص ssd استفاده کنید باید حالت no raid را انتخاب کنید
موفق وپیروز
takpar7
October 19th, 2015, 15:23
سلام
شما اگر نیاز به افزایش ۲-۴ برابری روی سرعت نوشتن و خواندن هارد دارید میبایست رید یک کنید و کل دیتا را در آن قرار دهید
اگر میخواهید دیتا بیس و وب سرور را جدا کنید و از همان سرعت مشخص ssd استفاده کنید باید حالت no raid را انتخاب کنید
موفق وپیروز
سلام و سپاس
من باز متوجه نشدم رید 1 سرعت بیشتری داره یا رید0 یا بدون رید که دیتابیس و فایلها از هم جدا باشن؟
آخه هرجایی خوندم نوشتن رید1 سرعت رو کم میکنه ولی شما میگین باعث افزایش 2تا 4 برابری سرعت میشه
allbert
October 19th, 2015, 15:51
28496
شاید این نمودار بهتر بهتون کمک کنه دوست عزیز
takpar7
October 19th, 2015, 16:14
28496
شاید این نمودار بهتر بهتون کمک کنه دوست عزیز
ممنون این نمودار فرقی نمیکنه برای اینکه رید نرم افزاری باشه یا سخت افزاری؟
چون AlmaHost (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=29195) فرمودند که رید 1 باعث افزایش سرعت 2 تا 4 برابری میشه و به نظرم اینطور اومد که بخاطر رید سخت افزاری سرورهای رداستیشن این موضوع رو گفتن
allbert
October 19th, 2015, 16:17
دوست عزیز raid نرم افزاری از نظر من تحمیل بار اضافه بر روی سیستم عامل برای مدیریت هارد هست و باعث افت کیفیت میشود. این موضوع به کمی جستجو روشن میشود. اما در راید های سحت افزاری وضعیت متفاوت هست و گفته ایشون تایید میشه
takpar7
October 19th, 2015, 16:24
دوست عزیز raid نرم افزاری از نظر من تحمیل بار اضافه بر روی سیستم عامل برای مدیریت هارد هست و باعث افت کیفیت میشود. این موضوع به کمی جستجو روشن میشود. اما در راید های سحت افزاری وضعیت متفاوت هست و گفته ایشون تایید میشه
خب رید سرور رید سخت افزاری هستش منم میخوام بدونم الآن این نمودار برای رید سخت افزاری هم صادقه یا نه و جریان رید سخت افزاری کاملا متفاوت از رید نرم افزاری و این نموداره
AlmaHost
October 19th, 2015, 16:39
خب رید سرور رید سخت افزاری هستش منم میخوام بدونم الآن این نمودار برای رید سخت افزاری هم صادقه یا نه و جریان رید سخت افزاری کاملا متفاوت از رید نرم افزاری و این نموداره
دقیقا رید کنترل های رداستیشن سخت افزاری است به همین دلیل من به albert عزیز عنوان کردم با پیش کشیدن رید نرم افزاری باعث سردرگمی شما میشود
اگر تمایل داشتید با این شماره تماس بگیرید آقای آرایش شما را راهنمایی کنند
021-44215581
داخل ۱۱۱
موفق وپیروز
takpar7
October 19th, 2015, 16:46
دقیقا رید کنترل های رداستیشن سخت افزاری است به همین دلیل من به albert عزیز عنوان کردم با پیش کشیدن رید نرم افزاری باعث سردرگمی شما میشود
اگر تمایل داشتید با این شماره تماس بگیرید آقای آرایش شما را راهنمایی کنند
021-44215581
داخل ۱۱۱
موفق وپیروز
ممنونم
اتفاقا مشتری خود شما هستم و واقعا پشتیبانی عالی دارید
من فقط یک جواب کوتاه میخوام
اینکه اون جدول که دوست عزیزمون دادن برای رید سخت افزاری هم صادقه یا نه
allbert
October 19th, 2015, 16:48
دوست عزیز Raid سخت افزاری باعث افزایش سرعت و کارایی هارد میشود.
takpar7
October 19th, 2015, 16:50
دوست عزیز Raid سخت افزاری باعث افزایش سرعت و کارایی هارد میشود.
ممنون
خب نصف قضیه حل شد
حالا تو رید سخت افزاری رید 0 بهتره یا رید 1 منظورم فقط و فقط سرعته نه چیز دیگه
company_hosting
October 19th, 2015, 17:23
سلام
قصد جسارت نباشد
استفاده از raid 1 و ... باعث کاهش performance میشه چون این raid ها نرم افزاری هست یک بار اضافه روی سیستم عامل محسوب میشه.
کاهش پرفورمنس در هر 2 حالت رید سخت افزاری و نرم افزاری در زمان رایت وجود دارد
افزایش سرعت در رید (سخت افزاری / نرم افزای )، فقط در زمان رید کردن هست و در زمان رایت کردن کاهش میباشد
چه رید
1/ 5 / 6 / 10 .. باشد. سرعت کاهش میباشد
با تشکر
AlmaHost
October 19th, 2015, 17:39
ممنون
خب نصف قضیه حل شد
بهترین حالت برای شما رید ۱ است چون امنیت بیشتری نسبت به رید صفر دارد
با حالت no raid را انتخاب کنید تا هارد های شما به صورت دو پارتیشن باشد
اما در نهایت از لحاظ سرعت +امنیت raid1 پیشنهاد میشود
فقط سرعت میخواهید raid 0 , یا no raid
company_hosting
October 19th, 2015, 17:56
ممنون
خب نصف قضیه حل شد
بهترین حالت برای شما رید ۱ است چون امنیت بیشتری نسبت به رید صفر دارد
با حالت no raid را انتخاب کنید تا هارد های شما به صورت دو پارتیشن باشد
اما در نهایت از لحاظ سرعت +امنیت raid1 پیشنهاد میشود
فقط سرعت میخواهید raid 0 , یا no raid
این موارد خیلی به چشم نمیاد اما چون سوال میکنید و بصورت درست بخواهید بدانید
نداشتن رید از نظر سرعت بیشتر هست (بدون رید) در زمان رایت (ذخیره سازی فایل روی هارد)
چون سکتور اول هارد و اخر هر هارد بصورت جدا گانه مشخص میباشد
و رسیدن به سکتور مورد نظر برای ذخیره فایل در سکتور
برای مثال
از سکتور 0 تا 1000 زمان کمتری نیاز هست تا زمانی که رید 0 باشد اگر هارد دارای رید 0 باشد از سکتور 0 تا 100000 هارد اول خوانده میشود و برای ادامه کار مجدد از سکتور 0 هارد دوم تا سکتور مورد نظر برای پیدا کردن سکتور مورد نظر
اما در حالت داشتن رید 1 از نظر خواند فایل و رید کردن سرعت بیشتر خواهد بود
با تشکر